Min ensamma kväll!

Ja, som nämnt är jag hemma ensam ikväll, men absolut inte mig emot! Ni vet att jag tycker man behöver små tillfällen för sig själv! Och jag tänkte ägna kvällen åt film, gottis med godis och lite blogg-göra helt enkelt! Skönt att man har dessa stunder för sig själv. Då man får göra vad man vill, sakna den man älskar och värdera de stunder man är tillsammans med dem! Eller vad tycker ni?


En massa filmer


Och gott godis till det!

Vad har ni för er ikväll?


Dead man walking!

Som jag skrev tidigare så är ju älskling ute ikväll! Och han är faktiskt utklädd, trots att han egentligen ogillar maskerade måste jag påpeka att han gjort ett riktigt bra jobb! Han ser nästan bra ut som "dead man" hehe! Eller vad tycker ni?



Snygg pojkvän jag har, eller hur!

Maskerad fest!

Som jag skrev igår skulle jag på Halloween fest hos Jenny U i min klass och det var faktiskt riktigt trevligt! Jag klädde ut mig till Audrey Hepburn som ni kanske minns? Jag lovade ju även lägga ut bilder innan jag skulle dra, men tyvärr hann jag inte göra det, det blev lite stressigt då jag gjorde mig i ordning och precis innan vi skulle gå! Inte blev det bättre av att en från Canal Digital som ringer och stör, snackar goja om att vi har deras basutbud! Men jag hann i tid ändå! Och nu tänkte jag lägga upp de får bilder jag hann fota innan och under festen! Här är bilder på mig i min outfit:


Me as Audrey Hepburn

Tycker ni jag likna henne något? Bortsett från att jag är lite kurvigare än den riktiga Audrey Hepburn! Jag hade i varje fall en hyffsat rolig kväll! Även fast det var några små missöden under kvällen! Här är några bilder från festen:


Jag och Jenny


Charlott och Jag


Jenny och Markus

Tack tjejer för en trevlig kväll, jag hade det superkul!

Hemma och mätt!

Hej hej på er alla! Jag har vart hemma några timmar nu, men jag har umgåtts med min älskling för idag så var det hans kväll att gå ut och festa! Så vi har umgåtts och sen så har jag lagat ihop en Tacopaj till middag! Det var riktigt länge sen jag lagade det och det var verkligen supergott! Som ni ser har jag länkat till receptet, så tveka inte! Prova laga denna paj, så himla god!

Ikväll är jag ensam hemma, så jag ska ha en riktig filmkväll ikväll och även hålla på med bloggen och så! Hoppas ni alla har en härlig lördag kväll!

Seg som en råtta!

Hej hej på er alla! Har vart uppe i någon timme nu, men känner mig bokstavligt seg som en råtta! Usch! Väntar på att älsklingen ska komma upp, idag är det ju vår lediga fredag! Känns riktigt skönt! Så idag hade jag tänkt att sätta igång oss på att få vår lilla lägenhet att skina! Få lite struktur över hela taget! Känns som om alla garderober och skrymseln är kaos och jag orkar inte med det längre!

Sen ikväll är det ju Jennys Halloween fest som jag ska gå på! Ska ju klä ut mig till Audrey Hepburn så jag lovar lägga ut bilder hur jag ser ut innan jag försvinner till festen! Ska även sova kvar där och kika på skräckisar hela kvällen! Wihu! Någon av er som ska på Halloween fest?


Sängdags!

Hej bloggen. Jag och älsklingen har precis kikat klart på film. Vi köpte hem pizza idag och hade lite filmmys i soffan efter denna tunga dag! Det var riktigt mysigt. Vi kikade på Natt på museet 2 och den var faktiskt riktig bra och rolig, även fast det var en uppföljare! Rekommenderas att se!

Men nu ska vi knyta oss! Är lite småseg och känner att lite sömn kommer göra gott! Natti natti!

Singoalla Lakrits

Har ni sett den här relativt nya smaken på singoalla i butiken? Singoalla Lakrits!? Jag har alltid vart ett stort fan av singoalla och deras smak på kakorna, men när jag såg denna smaksättning på en kaka så kunde jag bara inte låta bli att rynka på näsan! Lakrits kakor, vart är världen påväg tänkte jag! Men häromdagen så köpte min älskling hem just denna sort och jag kunde ju inte låta bli att smaka!

Smaksättningen är nämligen sötlakrits och hör och häpna, det var faktiskt riktigt gott! Jag vet inte om det var kombinationen av kex, vaniljkräm och lakritsgélé som gjorde det eller vad det var men jag gillade dessa kakor! Ni som gillar lakrits där ute bör prova det för jag är inte det största fanet men det var riktigt gott! Verkligen! Vågar ni testa? Eller ni kanske redan har testat?! Vad tycker ni, hiss eller diss?!

Ett U kommer pryda min tenta!

Ja, tyvärr så känns det som så just nu! Jag hoppas verkligen inte att det kommer bli så, men som sagt det känns så! De första frågorna, som var den såkallade "G-delen" gick faktiskt hyffsat bra (efter att man fått tillbaka all fakta efter en blackout de första minuterna). Men sen kom man till "VG-delen" och jag säger bara SHIT! Det var frågor som jag inte alls tänk på att jag borde kunna! Och eftersom G-delen bara ger 16p och man behöver 17p för att få godkänt så känns oddsen inte så stora nu! Jag får väl bara hoppas att jag prickat in några poäng på den allra sista frågan, jag skrev ju lite som jag trodde att det borde vara, jag är i varje fall 60% säker på den! Så man kan ju alltid hoppas!

Skönt att det är över, för stunden! Hatar om jag måste göra om denna tenta! Skit också! Ja, ja! Långledig helg i varje fall! Vad har ni för er?

Tenta - outfit!




Idag har jag på mig:

♥ Leggings från Lindex
♥ Rött långt linne från Gina
♥ Svart Cardigan från H&M
♥ Supersött rosettdidem som jag fått av Emilie!

Här är min outfit, en bekväm och lätt outfit med tanke på att jag ska sitta i max 4 timmar och skriva min tenta! Håll tummarna för mig nu!
Beer will change the world!
I don't know how, but it will

Farsdag den 8 november

Farsdag närmar sig med stormsteg, som säkert alla vet! I år faller denna speciella dag för alla fädrar in på  söndagen den 8 november, alltså inte denna helg utan nästa! Så det börjar bli dags att skaffa lite inspiration och idéer för att överraska er far. Fira honom, hedra honom och visa hur mycket ni älskar honom! Därför tänkte jag att jag skulle samla ihop lite tips och idéer för att visa vad som finns att ge till sin far, mer än den traditionella slipsen eller liknande!


Här är några av mina tips och alla produkter kommer från Bluebox.

♥ Ett förkläde med citatet "Beer will change the world! I don't know how, but it will" - 199:-
En snabbkylare till ölen, kall öl på 5 minuter - 75:-
♥ Citatbok om pappa - 69:-
♥ Rutig vetekudde med doft av lavendel - 165:-
♥ Stor ask med Lyxchoklad - 425:-
♥ Sofftofflor, tofflor som man kan värma i micron - 235:-
♥ Slipsbok, hur man knyter en slips - 49:-
♥ Sidenslips - 175:-
♥ Fyll i bok, Kära pappa. Fyll i minnen, bilder och roliga saker om din pappa! - 150:-

Några av mina tips som sagt, hoppas ni hittar något fint till just eran far! Lycka till!

Dagen D och jag är äntligen uppe!

Godermorgon på er alla! Nu har jag äntligen dragit mig ur min varma puppa i sängen och kommit upp! Är fortfarande lite småseg, men jag ska snart slänga mig i duschen så jag piggnar till! Ska även sätta på lite kaffe så jag får en liten koffeinkick! Mackor och lite småmål ska göras i ordning så jag har något att mumsa på under tentan idag! Den är ju ändå trots allt 4 timmar!(man får ju gå tidigare om man blir klar efter 1 timme eller 2, men tänk om jag behöver de där 4 timmarna... då kan man inte få bli hungrig! Då tappas koncentrationen!) Men för övrigt känns det riktigt bra, jag kan det mesta om man tittar övergripande, de är några lite tuffare frågor som jag kämpar med att komma ihåg! Fast jag ska kika på dessa under frukosten och hoppas att de etsar sig fast i mitt minne på något mirakulöst sätt! Även ett stort till alla som önskad mig lycka till! Det värmer verkligen!

Hoppas ni alla får en fin torsdag, helgen börjar ju närma sig och det vet nog alla! Hoppas ni har en lika fin dag som jag, med ljust och sol! Härligt säger jag bara! Ha det bra så länge så skriver jag nog en rad till snart!

Hurtbullen inom mig kommer fram!

Hej hallå på er alla! Nu är jag hemma efter en dags pluggande i biblioteket igen! Det har gått riktigt bra och nu är jag hemma.. i vårt stökiga hem! Så när jag satt på bussen slogs jag av en plötslig känsla av att vilja städa, ha det snyggt! Så jag ska låta pluggandet vila en sväng och diska lite! Sen rensa upp här i vardagsrummet! Det ska bli så himla skönt!


Sen är jag överlycklig för Andrahandsbokhandeln hade öppet idag! Så jag fick tag på mina böcker! Äntligen! Så nu kan jag skjuta bort den stressande tanken med!

Men som sagt, tänkte bara skriva en snabbis! Hoppas ni alla har det bra? Har ni gjort något trevligt idag? Jag vet att det är många som har lov nu! Hoppas ni har det riktigt skönt och vilar upp er nu! Återkommer senare!

Dagens...





Idag har jag på mig:

♥ Leggings från Lindex
♥ Klänning/tunika från Gina
♥ Cardigan från Gina
♥ Rosettklämmor från Glitter

Nu måste jag röra mig mot bussen, hoppas ni alla har en bra dag!

Goodmorning!

Hej och godmorgon! Idag har ni en betydligt piggare bloggerska här framför er! Det känns verkligen härligt måste jag säga, då kanske jag äntligen kan få flyt i plugget så att jag lär mig allt inför tentan i morgon! Jag kan ju en hel del, men det är vissa små detaljer som glider ur hjärnan när man svarar på frågorna från de gamla tentorna vi har kikat på! För jag måste verkligen klara detta! Hade till och med en dröm i natt där jag INTE klarade det! Usch, så idag ska jag minsann plugga järnet, sen smäller det i morgon! Håll tummarna för mig sötnosar!


Idag ska jag till skolan igen som sagt och idag hoppas jag att Andrahandsbokhandeln är öppen! Annars blir jag nog lite irriterad, stängd flera dagar i rad nu! Ja, ja! Sen plugg i biblioteket..men tror inte jag sitter där lika länge som igår, vi får se!

Vad ska ni ha för er idag då?

Mörkret ligger tätt runt husen

God kväll mina sköna juveler! Hoppas allt är väl med er! Jag är hemma och jag är astrött! Jag har vart hemma i cirkus fyra timmar, har suttit i biblioteket i och pluggat hela dagen! Jag var hemma lite efter sju, helt utmattad efter en natt med brist på allt vad sömn innebär, därför har jag inte uppdaterat alls idag eller under kvällen! Tänkte dock nu vara lite snäll och ambitiös och skriva några rader innan sängdags!

Jag var ju som sagt till andrahandsbokhandeln idag med, men självklart var det stängt idag också! Isch, känns lagom surt liksom! Vill verkligen ha de där böckerna till rabatterat pris! Det skulle vara så härligt! Annars får jag väl köpa en ny och låna de andra två eller något! Hmpf, fattigt studentliv är inte min melodi riktigt känner jag! Önskar att jag bara hade ett konto fullt med pengar som jag kunde utnyttja, men som vanligt tror jag nog inte att jag är den ända som känner så! Am I wrong or am I wrong!?

Hoppas i varje fall att ni haft en bra dag! Nu hade jag tänkt att dra mig själv upp ur soffan och lägga mig i sängen och sussa lite! Sen i morgon bär det av till skolan och biblioteket igen! Plugg, plugg inför tentan! Håll tummarna för att andrahandsbokhandeln är öppen i morgon! Godnatt på er nu!


Så här gott kommer jag sova! Like a baby!


Tisdag - bara 2 dagar kvar nu!

Hej hej och godmorgon på er alla! Sitter och mumsar i mig lite frukost! Har packat en superstor matsäck till skolan idag, ska sitta där ett tag och plugga hade jag tänkt och då kanske man blir lite hungrig. Så jag har med lunch, mackor, banan och lite blåbärspaj! Det känns super och jag är verkligen pepp! Ska börja röra mig inom några minuter. Idag lägger jag inte upp någon bild på min outfit för jag har bara mjukisar och ett linne på mig, inget speciellt alltså! Tänkte att det skulle vara skönt att ha mjuka kläder om man ska sitta en hel dag och plugga!

Men hur som haver så kommer jag vara hemma ikväll i varje fall och då är det Ugly Betty och Desperate Housewives som gäller! Jag lovar att jag skriver en rad sen när jag kommer hem i varje fall! Hoppas ni alla får en fin dag!

Paus från plugg och blåbärspaj!

Hej på er! Jag har nu en liten paus från pluggandet, kände att jag behövde det. Har även precis slängt ihop en mumsig blåbärspaj till kvällsfikat ikväll! Mums mums! Så jag och älsklingen ska mysa ner oss med paj och vaniljsås när han kommer hem från träningen sen!

Vad har ni gör er då? Gör ni något kul denna måndagskväll?

Sholahop halloj!

Hej alla där ute! Nu är jag hemma igen efter en faktiskt väldigt givande föreläsning! Eftersom tentan är på torsdag(! HUVVA!!!!) så hade vi en sammanfattande föreläsning som faktiskt gav svar på väldigt många av de frågor jag haft! Superbra!

Jag har precis slängt i mig en liten lunch, en liten, sen lunch! Eftersom det snart är dags för middag tänkte jag inte äta mig proppmätt på left-overs utan spara mig lite. Åt så jag inte är hungrig i varje fall! Sen har jag satt på kaffe (till min sambo OCH till mig för en gångs skull!) Kände att jag behöver lite energiboost till mitt pluggande! Ska sitta ett bra tag hade jag tänkt! Därför kanske det inte blir mega update här på bloggen idag, tyvärr!


Men mjukisarna är på och jag känner mig redo för att plöja igenom mina böcker och anteckningar! Countdown börjar nu, det är alltså ikväll + 2 hela dagar med plugg och eftersom tentan inte är förrän 14 på torsdag har jag några timmar på förmiddagen där för att läsa lite extra om jag är osäker på något!

Sen måste jag åka till skolan i morgon med, för att den som skulle jobba i Andrahandsbokhandeln var idag sjuk, därför blev den stängd! Så hoppas jag får tag i böckerna i morrn! Sen stannar jag nog en sväng där i biblioteket och pluggar!

Vad har ni för er idag då?

Dagens...





Idag har jag på mig:

♥ Strumpbyxor från H&M
♥ Kjol från indiska
♥ Topp från H&M
♥ Kofta från H&M
♥ Hårspänne och halsband från Jimmys mor
♥ Armband jag själv gjort
♥ Ring från Cocoo

Ja, här har ni dagens mig! Kände att jag behövde inviga min ring på en gång! Men nu måste jag packa mina grejer och röra mig mot bussen! Ha en superfin dag!

Ny vecka!

Godmorgon på er gott folk! Hoppas att allt är väl med er? Jag är uppe nu, sen en timme tillbaka, pigg, go och glad! Jag är redo för en ny skoldag! Vi börjar föreläsningen klockan 11, men eftersom det bara är lite repetition idag tänkte jag bli lite sen, måste till andrahandsbokhandeln först, så inte mina böcker som jag vill ha blir köpta! Så jag kommer vara där 10:30 så jag kommer först i kön också! Sen blir det bara att rusa till föreläsningen! Superbra strategi! Tror dock inte att jag missar så mycket av föreläsningen som jag redan hört! Sedan är det plugg, plugg, plugg inför tentan som gäller!


Pluggis-jag!

Denna vecka så började ju älsklingen jobba förmiddag igen och jag ska erkänna att det känns riktigt skönt! Då kommer vi ses lite mer än innan och så! Härligt värre måste jag påpeka! Men nu ska jag äta klart min frukost och läsa lite i olika bloggar! Har ni några planer för dagen?

Jag har träffat Foki!

Idag när vi var i Stockholm så gick vi förbi Cocoos butik, för superbloggaren Foki var där och hade läsarträff! Och jag gillar verkligen hennes blogg, hon är en superduktig tjej verkligen! Jag är så glad att hon vann de där tre priserna i blogawards! Synd bara att man inte riktigt hann prata med henne som man skulle ha velat, det var ju tokmycket människor där! Här är i varje fall en bild på Foki och mig:


Sen så hade hon även fixat 15% rabatt till alla sina läsare och jag har länge spanat in en ring där som jag velat köpa, så jag köpte den idag! Här är den:


Supersöt, eller hur!? Som sagt synd bara att man inte hann snacka med Foki! Men hon är lika söt i verkligheten som på sin blogg om inte ännu sötare!

Hemma från mysig dag!

Hej på er alla! Nu är jag hemma igen efter en urmysig dag i Stockholm med Ling! Det har vart jättetrevligt och umgåtts och trallat runt i stan med dig underbaraste Ling! Det var så länge sen och detta måste göras om snarast!!! Kanske en filmkväll hos mig eller så?

Vi sprang som sagt runt och shoppade! Var i många olika butiker! Mest chockande och underbaraste butiken måste jag nog säga var den "Nyaste" H&M butiken i stockholm! Den var hur stor som helst och de hade hur mycket härliga plagg som helst! Detta är världens ombyte om man ska jämföra med vår mini-H&M här i Södertälje! Ska nog börja göra det till en rutin att shoppa i Stockholm from now on! Här är i varje fall det jag köpte:


Klänning och Cigarette hållare till Halloween!


Lite pyssel till mig! Hårspännen i två storlekar, nylonlina och ett väskknäppe! Här ska det pysslas och skapas!


Men som sagt, Ling, tack för en fin härlig dag!

Efter Stockholmstrippen så var jag och älskling hembjudna på middag hos hans föräldrar. Det blev mumsig Lasagne och jag var jättehungrig efter min utflykt!

Fler gåvor!

Igår var vi ju förbi Jimmys föräldrar en sväng och när vi kom dit så hade Jimmys mamma en hel kasse med håraccessoarer väntandes på mig! Det var massor av det hon inte ville ha och det jag inte ville ha skulle jag kasta! Det här är det jag valde att behålla:



Jag fick även en burk full med guldiga pärlor! Wiiie! Här ska det pärlas minsann!



Tack, tack, tack så hemskt mycket för sakerna!

Godmorgon!

Godmorgon på er alla! Nu är jag uppe! Tidigare än igår och jag känner mig grymt duktig! Tack för anledningen! Haha jag ska till Stockholm idag och träffa Ling! Så ska vi strosa i stan och ha skoj! Vi ska även kika förbi Cocoo! Men det skrev jag ju igår!

Just nu sitter jag i min mysiga morgonrock med en handduk runt mitt blöta hår och målar naglarna! Jag ska snart fixa frukost och så! Jag ska gå härifrån klockan 10:30, bussen går 10:47! Bra att ha lite marginal!

Förresten! Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan en timme?! Man tjänar en timme idag ;) När klockan visar nio så var den tio igår! Hihi!



Vad ska ni göra idag då?

Dags för sängen!

Hello! Nu har det blivit dags för mig att dra mig mot sängen och sova! Vi har suttit och kollat på film här jag och älskling! Det blev "The never ending story" och "Kiki's expressbud". Älskar dem båda, riktigt bra filmer!

I morgon ska jag träffa Ling i Stockholm och så ska vi gå och strosa och shoppa lite! Ska bland annat köpa lite grejer till Halloween outfiten och sen ska vi se om vi hittar till Cocoos butik! För i morgon kommer Foki vara där och alla som kommer förbi då hon är där får 15% rabatt! Jag har några grejer jag vill köpa därifrån och vad passar då inte bättre med 15% rabatt på det! Ska även bli skoj och se hur Foki är i verkligheten!

Men nu som sagt är det dags för sängen! Ha det så bra och natti natti!

Nu vet jag!

Hej hej! Nu vet jag äntligen vad jag ska ha på mig på Jennys halloween fest! Jag har tänkt att gestalta Audrey Hepbrun från filmen "Breakfast at Tiffany's" därav reportaget om henne i inlägget innan! Här är min inspirations bild av Audrey:



Och detta är en liten bild på vad jag skulle behöva köpa in till själva outfiten:


Handskarna och pärlorna har jag redan! Så jag ska bara köpa en klänning och sen cigarett hållaren! Åh, det här ska bli så roligt! Sen ska jag öva på att sätta upp mitt hår som hennes, jag är inte så duktig på det! Men jag tror nog det ska gå med lite övning!

Vad tycker ni, en bra Halloween kostym eller inte? Ska ni på fest och vad ska ni då klä ut er till?

Audrey Hepburn - Modeikon och Aktris

Födelsenamn: Audrey Kathleen Ruston-Hepburn
Född: 4 maj 1929, Bryssel, Belgien
Död: 20 januari 1993(63 år), Tolochenaz, Schweiz
Andra namn: Edda Van Heemstra
Arbete: Fotomodell och aktris
Aktiva år: 1948-1989
Make: Mel Ferrer (1954-1968)
Andrea Dotti (1969-1982)
Webbplats: http://www.audreyhepburn.com/
Betydande roller: Prinsessan Ann i "Prinsessa på vift", Holly Golightly, "Frukost på Tiffany's", Eliza Doolittle i "My Fair Lady"
Utmärkelser: Oscar - Bästa kvinnliga huvudroll
Vann: Prinsessa på vift(1953)
Nominerad: Sabrina(1954), Nunnan(1959), Frukost på Tiffany's(1961), Nattens ögon(1967)

Audrey var dotter till baronessan Ella Van Heemstra (1900-1984) och Joseph Victor Ruston-Hepburn (1889-1980), därav hennes två namn. Audrey växte upp i Belgien, England och i Nederlängerna. Hennes mamma härstammade ifrån Nederländerna och det var där hon upplevde de svåra bombningarna av Arnhem. Efter kriget flyttade Audrey och hennes mamma till London för att hon skulle kunna jobba som fotomodell och aktris.

Redan vid 17 års ålder så gjorde Audrey en reklamfilm för KLM. Därefter följde hennes roll som "Prinsessan Ann" i filemn "Prinsessa på vift" år 1953, som hon fick en Oscar för som bästa kvinnliga huvudroll. Sedan flöt det på och hon hamnade i filmen "Sabrina" 1954 där hon mötte den franske modeskaparen HUbert de Givenchy, som hon inledde en livslång vänskap med. Han var den som bland annat skapade den lilla svarta (Begreppet är myntat från Coco Chanel från början) som hon bär i filmen "Frukost på Tifffany's" från 1961. Just denna klänning auktionerades ut på en välgörenhetsautkion på Christie's den 5 december 2006.

Totalt så nominerades Audrey till fem Oscar och vann en av dem, år 1953 för Bästa kvinnliga huvudroll i "Prinsessa på vift". Audrey är även en av få som både vunnit Oscar, Grammy Award, Emmy Award och Tony Award.

I filmen "Prinsessa på vift" visar Audrey Hepburn upp The new look (begrepp myntat utav Christian Dior). The New Look innebar att man fokuserade ännu en gång på den fina, feminina, timglasfiguren. Den smala midhan, betonade bysten och den långa kjolen med generös vidd gav kvinnorna en vacker timglasform.

Den 25 september 1954 gifte hon sig med Mel Ferrer och bar en klänning skapad av Pierre Balmain. Vid Audreys sons dop 1960 bar både hon och sonen kläder från Givenchy, det bar hon även när hon gifte sig med Andrea Dotti 1969. Efter sitt giftermål med Andrea uootäckte hon modeskaparen Valentino, som hon snabbt blev god vän med och likaså prinsessan Irene Galitzine. På 1980-talet klädde Audrey sig till mesta del i Ralph Lauren.

Audrey Hepburn utsågs år 1988 till UNICEF-ambassadör och började resa världen runt för att besöka nödlidande och krigsdrabbade barn. Hon fick själv två egna barn, sonen Sean (född 1960-) tillsammans med Mel Ferrer och sonen Luca (född 1970-) med den italienske greven och läkaren Andrea Dotti.

Filmografi

1948 - Nederlands in zeven lessen
1951 - One Wild Oat
1951 - Skratt i paradiset
1951 - Monte Carlo Baby
1951 - Jag stal en miljon
1951 - BBC Sunday Night Theatre (TV)
1951 - Gift på vift
1952 - The Secret People
1952 - Nous irons à Monte Carlo (fransk version av Monte Carlo Baby)
1952 - CBS Television Workshop (TV)
1953 - Prinsessa på vift
1954 - Sabrina
1956 - Krig och fred
1957 - Kär i Paris
1957 - Producers' Showcase (TV)
1957 - Ariane
1959 - Blommande djungel
1959 - Nunnan
1960 - De oförsonliga
1961 - Frukost på Tiffany's
1961 - Ryktet
1963 - Charade
1964 - Paris - When It Sizzles
1964 - My Fair Lady
1966 - Hur man stjäl en miljon
1967 - Två på väg
1967 - Nattens ögon
1976 - Robin Hood - äventyrens man
1979 - Dödsmärkt
1981 - They All Laughed
1987 - Love Among Thieves (TV)
1989 - Always

Egna åsikter:

Jag har alltid gillat denna vackra kvinnas utseende och stil. Mest kända bilder är nog de från "Breakfast at Tiffany's" och ja, de är helt underbart vackra! Jag kan verkligen se mig henne som en av de mest framgångsrika kvinnorna under denna tidsperiod då hon levde. Att hon upplevt så mycket kunde jag aldrig ana och att hon medverkat i så många filmer var verkligen utanför min vetskap! Nu när jag vet hur många filmer hon medverkat i så ska jag se till att se så många av dem som möjligt! Hon är verkligen en av mina förebilder! En vacker Audrey Hepburn! Samtidigt är hon inte bara en ytlig modeikon och aktris, nej hon har vart med i UNICEF och åkt runt i världen för att möta barn i nöd! En riktig Heroine måste jag säga!

Halva dagen är redan slut!

Jag måste bara börja med att säga att jag avskyr starten på denna dagen! Jag hade tänkt gå upp tidigt, redan vid nio-tiden (tidigt för en lördag alltså) för att fixa saker, som att plugga, städa kanske och sådär! Men istället så sov jag till halv 2! Helt förskräckligt länge! Men jag låg vaken länge i natt och älskling kom inte och la sig förrän halv 7 i morse! Så kan det gå när man bara ska ut efter två öl! Men nu är i varje fall jag lite halv seg, hoppas det bättrar sig!

Idag hade jag ju planer på att plugga lite, jag har gjort en liten del plugg vid "frukosten". Frukosten bestod av en kopp te som inte är uppdrucken än och står kvar i köket! Jag känner inte för något ätbart just nu! Annars idag så är det väl inte så mycket som händer! Tänkte väl sitta en sväng här vid bloggen kanske, nu när jag har tid! Vad ska ni ha för er då?

Lonely evening!

Hej bloggen! Just nu sitter jag här själv i soffan med lite godis och läsk. Älsklingen gick ut en sväng med Glenn så det är ensam kväll för mig! Inte för att jag klagar, det kan vara skönt med ensamma kvällar! Så jag sitter och slöar framför tv:n och mumsar lite godis!

Vad har ni för er denna fredagkväll?

Gåvor!

Vi hade precis besök utav Jimmys föräldrar! Och Jimmys mor hade med sig lite gåvor till mig! Hon hade nämligen rensat lite bland sina håraccessoarer som hon inte längre brukar använda och hittat några söta hårspännen som hon trodde jag skulle gilla! Och klart jag gillade dem! Här är en bild:



Visst är de fina!? Jag älskar rosetter och krusiduller så dessa kommer bli väl användna här! Verkligen! Älskar de stora rosetterna och det fina, veckade spännet! Supersött!

Break!

Hej bloggen! Täntke ha en paus nu från pluggandet! Jag har suttit en bra stund nu! Älsklingen är ute och promenerar, men han borde väl komma hem snart!

Just nu sitter jag lite på msn och snackar med mina hängivna kompisar Ling och Lunie (deras bloggar finns under länkar om ni vill kika på dem). Inte mycket som händer direkt! Jag känner dock ett sug för onyttigt! Som pizza, godis, chips, bearnaisesås, BEN&JERRYS och en massa sånt! Huuuu, vad jag inte borde äta, men vad jag ändå vill!

Sen funderar jag på halloween kostymer, men kommer inte fram till något vettigt! Hm! Får tänka lite till! Vad har ni för er då?

Rise and shine in todays not so bright weather!

Hej och godmorgon(!) på er alla! Jag vet att jag är helt knas som sover tills nu och jag känner verkligen att det inte är bra! Jag får sådan här "Jag-har-sovit-vääääldigt-för-länge-huvudvärk" och jag hatar det. Detta händer jämt nuförtiden när jag och sambon är lediga tillsammans. Inte så himla bra! Men det händer väl oftare nu mot slutet för han jobbat kväll! Men nästa vecka så är det slut med det! Då börjar han faktiskt jobba förmiddag igen! Det ska bli så himla skönt! Då kommer vi träffas lite mer än vi gjort nu mot slutet! Så himla skönt!

Idag så är det fredag och som sagt är både jag och min sambo lediga! Riktigt skönt! Men jag har en hel del ångest (inte superstark ångest direkt..men ändå!) inom mig. Nästa vecka är det tenta! Lite ångest gällande den, för den verkar supersvår. Sen så är det en Halloween fest nästa vecka och jag har inte en susning om vad jag ska slänga på mig! Och det är bara en vecka tills den festen! Hur ska jag hinna slänga ihop något om jag ska sitta och plugga hela helgen OCH vad ska jag slänga ihop!? Jag vet inte vad jag vill klä ut mig till! Någon som har några idéer till Halloween utklädnad, snälla tipsa mig!



Men nu ska jag fixa i ordning lite frukost och sen blir det nog plugga av! Hoppas ni alla får en fin fredag, har ni några planer?


Torsdagen lider mot sitt slut!

Hej på er alla! Som rubriken säger så lider torsdagen mot sitt slut och det börjar bli dags för mig att avsluta här för idag! Jag känner att en liten del av tröttheten börjar krypa sig på mig nu och ögonen känns tunga! Så jag ska stänga av och krypa till sängs med min älskling!

Kan i alla fall säga att jag vart mer produktiv än vanligt ikväll och pluggat en hel del, så jag känner mig väldigt duktig på den fronten! Och det kommer nog förhoppningsvis hålla i sig hela helgen! Det lär ju behövas eftersom det är tenta på torsdag! Håll tummarna för mig då!!!

Hoppas ni alla haft en fin dag! Sov så gott och dröm fina drömmar!

Tävling hos...

Just nu pågår det en tävling hos Design&makeup-bloggen! Priset är ett sminkset bestående utav högklassiga sminkborstar i ett set och två ögonskuggor. Helt underbart perfekt för sådana själar, som jag själv, som älskar att sminka och fixa sig! Detta är något jag verkligen vill vinna, delvis för att jag behöver nya penslar och har länge funderat på att köpa ett sådant penselset som det man kan vinna och även för att det skulle passa bra in på mina och min systers framtidsplaner! Därför håller jag tummarna och hoppas jag vinner denna underbara tävling! Här är vinsten:



Så om ni också älskar att sminka er, behöver nytt penselset eller liknande; gör då som jag och ställ upp i denna fantastiska tävling hos Design&Makeup-bloggen! Klicka er vidare nu, vad väntar ni på!? Lycka till!

Drakens pärlor!

Idag så åkte jag till Ica Maxi (igen) för att hämta ut ett paket! Paketet innehöll vinsten från tävlingen hos Makeupartisten som hon höll i samarbete med Drakens Pärlor! Helt underbara färger på pärlorna och jag känner verkligen stor lust att sätta igång och pärla! Så här ser burken med pärlorna ut:



Med följde även ett rabattkort på 35:- så jag ska nog kika in på deras hemsida och se vad de har mer för utbud och kanske beställe något! Men sen blir det nog att pärla av!

Dagens...





Idag har jag på mig:

Strumpbyxor från H&M
Kjol från Lindex
Linne från H&M
Övertröja från Gina Tricot

22 oktober - mammas födelsedag!

Hej bloggen! Här kommer första inlägget för dagen, för i morse så strulade internet för mig! Eller.. ja, jag fick veta senare att själva dosan var avstängd!  Snacka om att man inte har hjärnan på rätta stället om morgonen! Men det är jag väl inte ensam om att veta. Idag har jag vart till skolan, haft sista seminariegruppen och kikat i andrahandsbokhandeln efter böcker, men jag fick inga! Tjejerna köpte dem alla! Jag har tittat på Köp & Sälj sidan på SH, men det fanns inget där heller! Blir väl att köpa nya helt enkelt! Men tror att jag ska köpa den viktigaste och låna de andra två.

Idag är det även min mammas födelsedag! Kära mor fyller 39 år idag och som ni vet så var vi ju där och firade henne och pappa i helgen som var! Men idag så fick hon ändå en gåva, eftersom min syster jobbar i en blomsterbutik som del av hennes floristutbildning så skapade hon en fin bukett till mamma, som delades ut på hennes jobb. Grattis grattis mamma!

Grattis älskade mamma! ♥

Just nu sitter jag vid datorn och tv:n, gör inget speciellt. Jag ska plugga snart! Vara lite duktig! Annars har jag inte så mycket planer! Vad har ni för er idag? Några trevliga planer?

Home again!

Hej på er alla! Nu är jag hemma igen efter handlingen och sitter i soffan och mumsar i mig lite mat! Det är riktigt gott och jag var riktigt hungrig när jag kom hem! Någon annan som var hungrig när jag kom hem var Sasi! Hon blev så himla glad när hon fick middag så hon gluffsade i sig massor med mat!

Just nu slöar jag framför tv:n och tänker nog fortsätta så resten av kvällen! Jag är utmattad efter allt stök här hemma att det känns som jag förtjänar lite ledigt! Måste också säga ett tack till Clay som skjutsade hem mig och bar upp varorna! Tack, jag uppskattar det väldigt mycket!

Men nu ska jag kika lite på TV, vad har ni för er då?

Ut en sväng!

Hej på er! Ja, nu är jag klar med tvätten och så! Så nu ska jag samla ihop alla pantflaskor och liknande och dra mig till Maxi och handla! Jag får se när jag kommer hem, men ska väl skynda mig så gått det går! Ha det så bra sålänge så ses vi sen! Ciao!


Häftig konstnär!

När jag satt här och surfade lite och kikade på klockor hittade jag en duktig konstnär och fotograf! Han heter Ola Waljefors och kommer ifrån Karlshamn i Blekinge. Sin konst skapar han med hjälp av datorgrafik. Det är bilder som han skapat med mus och ritpenna och när verken sedan är färdiga exponeras de på vanligt fotopapper, så de är lika hållbara som vanliga foton! Om ni är intresserade kan ni besöka hans hemsida här!

Bilden är tagen från Olas hemsida och är ett konstverk som representerar att tiden flyger iväg!

Visst är han duktig! Kika som sagt gärna in på hans hemsida, där har han massor med fina bilder och de finns vissa till salu med!

Plugg-paus!

Hej på er alla! Nu har jag faktiskt gett mig själv en liten pluggpaus, det tycker jag att jag förtjänar! Tvätten i tvättstugan hänger på tork och om en timme så ska jag kila ner dit och börja mangla och vika ihop den! Som sagt så tog jag mig en liten pluggpaus. Har suttit med böckerna i nästan 2 timmar i sträck nu. Älsklingen gick hemifrån för en timme sen till jobbet med (känns som nyss dock! Usch vad tiden flyger iväg på ens lediga dag!!).


Så jag tänkte roa mig lite vid datorn en sväng. Blogga lite, läsa lite andra bloggar, surfa och ja bara INTE plugga! Vad har ni för er? Har ni kommit hem än, eller är ni i skolan/på jobbet? Hoppas ni har det fint i varje fall!

Ledig dag, en massa att göra!

Hej hej bloggläsare! Nu har jag vart vaken i en timme här. Hade tänkt skriva lite tidigare, men fastnade först i bloglovin med alla nya blogginlägg från er och sen läste jag igenom den färdiga enkätstudien med! Den blev riktigt bra, men jag känner mig dum som gick hem igår kväll och lämnade Jenny och Frida till att fixa det sista. Men samtidigt kände jag att jag inte bistod med något, utan bara var ivägen! Min energinivå var så himla låg och magen bara kurrade så min hjärna var helt off! Jag måste bättra mig med att ta med frukt och mellanmål med och inte bara lunch helt enkelt. Speciellt inte om man ska sitta en lång, lång stund och göra det. Vi satt i 8 timmar (alltså tills jag gick hem, vet inte hur länge de satt kvar efteråt) igår i biblioteket och försökte få ihop den här enkätstudien! Skönt att den är klar nu och att jag inte behöver oroa mig för den nu! Nu är det bara(!) tentan kvar.

Idag så är det ju som sagt min lediga onsdag, men som vanligt är den långt ifrån att vara ledig! Jag är fullbokad hela dagen! Jag har idag tvättstuga mellan 11.30-17.00, jag ska plugga och sen ikväll så ska jag åka till Ica Maxi och handla hem livsmedel! Det ska bli skönt att äntligen handla hem mer mat, så blir allt påfyllt och man kanske kan ta med sig lite mer ordentlig mat till skolan istället för mackor hela tiden! Jag kommer antagligen behöva diska också, men det ligger inte så högt på prioritetslistan just nu. Högst upp ligger nog plugg, för det är en vecka kvar tills tentan! Jag börjar få tillbaka min tenta ångest som jag hade förra gången, men jag ska plugga plugga plugga och klara denna tenta med (självklart) och det galant!



Men nu börjar klockan ticka iväg här, så jag ska slänga på mig bättre kläder och kila ner i tvättstugan! Hoppas att allt är bra med er? Och har ni några planer för dagen?

Sena kvällen!

Hej bloggen! Äntligen hemma, har vart hemma i en timme nu och äter min andra portion utav min middag! Jag har suttit med Frida och Jenny i biblioteket och arbetat med enkätstudien, sammanställt det sista. Hoppas de blev klara, jag gick lite tidigare för jag kunde absolut inte fokusera för jag var så hungrig och energilös! Jag hann också precis hem till Desperate Housewives. Men nu är det kväller för mig, kommer inte skriva mer. Är seg och ska bara slöa framför tv:n! Hoppas ni får en fortsatt fin kväll! Ciao!

Plugg i bibblan!

Hej hej! Här har det blivit ändrade planer! Så nu pluggar vi i bibblan! Föreläsningen var inte relevant för oss alls, så vi skippade den så vi blir klara med enkätstudiens sammanställning så kanske vi kommer hem tidigare! Men snart ska vi käka lunch! Tänkte bara skriva snabbt! Ha det bra, så skriver jag sen! Ciao!

Dagens...





Idag har jag på mig:

Jeans från Lindex tror jag, är inte säker
Tunika från H&M
Cardigan från Gina Tricot

Lätt och ledigt idag! Orkar inte... Eller ville vara lite skön och enkel idag! Men nu måste jag packa ihop mina saker och sedan dra mig mot bussen! Hoppas ni alla får en fin och härlig dag! Skriver när jag kommer hem sen! Ciao!

Dimmig Tisdag!

Hej hej och godmorgon på er alla! Hoppas att allt är väl med er, just nu sitter jag och avnjuter min sista del av frukosten bestående av en banan! Jag har läst lite på inläggen från bloglovin, det var inte så många uppe än men det kommer väl bättras på under dagen när jag är i skolan!

Ja, som rubriken säger så är den en dimmig och burrig tisdag idag, kan ju säga att jag inte längtar efter att behöva gå ut idag! Burr! Annars så är planerna för dagen att gå på föreläsning mellan 11-14, sitta med seminariegruppen och få klart arbetet, hem och plugga! Sen så är det ju självklart Ugly Betty och underbara Desperete Housewives ikväll! Me like that big time! Det ska bli kul att kika på det med! Lite paus i pluggandet i varje fall! Annars är det inte så mycket planer! Längtar efter min lediga onsdag med!

Hur har ni planerat er tisdag då?

Kväller för mig!

Nu mina kära juveler stundar kvällen och sängen för mig! Klockan tickar sakta fram mot 23, älskling borde komma hem snart. Jag har stängt igen blocket och böckerna för kvällen! Jag är så trött, känner att jag inte fick tillräckligt bra sömn natten som var! Jag hoppas på en bättre natt denna natt!

I morgon är det skola igen, massor att göra! Men onsdagen är "ledig" för mig. Och då gäller plugg, tvättstuga och livsmedelsshopping! Planer som vanligt på lediga dagen, men vad ska man göra! Så är livet ju! Rutin och dagliga måsten! Men jag klagar inte, jag har saknat det under min tid som arbetslös och bara sprang runt här hemma!

Men nu som sagt, godnatt på er alla fina!

Hjärtan på tråd...

Visste ni att det finns en ursöt växt som heter "Hjärtan på tråd"?? Det är en supersöt grön växt! Min syster har en sån i sitt fönster hemma hos henne! Bladen ser ut som små hjärtan på en tråd, därav namnet! Här är en närbild:

 

Världsasöt eller hur!? En blomma för kärleken verkligen!


Mitt fina pris!

Hej på er! Kommer ni ihåg att jag vann tävlingen i Dianas blogg!? Mitt pris kom faktiskt i fredags, men eftersom det kom i samma veva som vi skulle till bussen så har jag inte hunnit visa och lägga upp bilderna här i bloggen än! Men nu kommer dem! Jag vann ju en supersöt prinsesskrona - ring! Älskar den! Här är den:



Jag älskar ringen! Den är superfin! Och tack ännu en gång för vinsten Diana!!!

Äntligen hemma!

Hej hej på er alla! Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag i skolan! Vi satt ju efter föreläsningen med vår enkätstudie och sammanställningen av det! Det kanske inte gick jättebra, för jag var lite halvflummig, men jag var i alla fall inte ensam och den flumigaste av alla!!! Skäms lite för att jag bara flummade runt och inte kunde fokusera på arbetet, men usch jag var trött och orkade verkligen inte! Så mycket lättare med att skriva ett sånt här arbete själv! Men nu i morgon ska jag, Frida och Jenny sitta kvar och skriva klart det! Hoppas det går bättre i morgon i alla fall!


Just nu är min hjärna helt utpumpad, men jag skulle verkligen behöva plugga! Så jag ska försöka plugga lite i varje fall! Vi får se hur mycket jag får gjort! Sen kommer det bli en sen middag idag känner jag och en lätt sådan med, för jag är fortfarande mätt ifrån lunchen! Helt sjukt faktiskt, men pasta portionen var sjukt stor! Så vi får se om ett tag om jag blivit hungrig!

Men nu ska jag sätta fart! Vad har ni för er denna sköna måndag kväll?

Dagens...





Idag har jag på mig:

Strumpbyxor från H&M
Vitt linne från H&M
Glitterklänning från H&M
Övertröja från Gina Tricot!

Nej, nu måste jag kila! Ha en bra dag på er alla!

Shit, bara en vecka kvar!!!

Godmorgon på er alla! Nu är jag uppe och har fixat i ordning mig! Sitter som i vanlig ordning här vid dator och mumsar i mig frukost! Känns skönt att ha sina små morgonrutiner! Idag börjar jag skolan klockan 10! Föreläsningen håller på till 13, men sen ska jag sitta med min Seminariegrupp och göra klart arbetet tills på torsdag! Sen ska jag försöka plugga en massa när jag kommer hem! Det behövs verkligen! För nu är det bara en vecka tills tentan! Shit, vad tiden går fort, kändes som vi hade tenta alldeles nyss! Så nu är det plugg, plugg, plugg som gäller så att jag klarar av denna tenta med! Ska försöka satsa på VG till denna tenta med, men ett G kommer ju duga om jag får det med. Känns som detta ämne är lite svårt!

Annars har jag inga speciella planer för dagen! Bara ta det lugnt ikväll helt enkelt. Säkerligen sitta lite här vid bloggen med! Tänkte kanske kika lite på designen och flytta på den lite, för det såg annorlunda ut hemma hos mamma och pappa på deras datorer!

Vad har ni för er denna måndag? Några roliga planer eller bara rutin med jobb och skola?

10 sanningar om mig!

Jag blev utmanad av L♥tta att skriva 10 sanningar om mig själv! Så här kommer dem:

♥ Jag brukar ofta fingra på min förlovningsring, speciellt när jag är nervös!
♥ Jag är en typisk dagdrömmare!
♥ Jag klottrar ofta i anteckningsblocken under föreläsningarna!
♥ Jag brukar alltid smaka på smeten/degen när jag bakar!
♥ Jag har ett hemskt fullt ärr efter min navelpiercing jag fick i femtonårspresent!
♥ Jag älskar Desperate Housewives, vill nästan vara som alla karaktärerna.
♥ Jag var supermegafreak Harry Potter nörd när jag var yngre, nu är nivån mer på det normala!
♥ Jag klarar inte av att sova ensam längre! Om jag sover hos en kompis måste jag dela säng med dem!
♥ Jag vill väldigt gärna bli en duktig, känd designer/egen företagare!
♥ Jag älskar att pyssla, sy och vara kreativ, men önskar även att det fanns mer tid till att vara det!

Jag utmanar: Tessi(syster), Camilla, Linda, Emelie och Michaela!

Dagens höstpromenad!

Idag tog jag, älskling, bror och Maria enhöstpromenad! Vi tog med oss kameran och gick en liten runda, vi passerade även brors tränare som skulle lämna sina matchkläder eftersom de inte skulle ha dem mer! De blir ju juniorer nu! (Fick förresten läsa om min bror i tidningen och på nätet för i år blev han årets Skogstorpskille! Grattis till honom) Det var riktigt mysigt, speciellt eftersom det var rätt fint väder ute och vi fick många bra bilder faktiskt! Här är en del av dem:



Höstbilder!




Till vänster: Älsklingen! Till höger: Sötnosarna Tom(bror) och Maria


Det var en riktigt mysig och härlig promenad som sagt! Tack för sällskapet och detta måste göras om!

Lördags kväll på Ming!

Här kommer ytterligare bilder från lördagen, men då vi var på Ming Palace för att fira mor och fars födelsedagar lite i förskott! Deras present från oss var ju att vi bjöd dem på mat! Mamma fick även en present till (som jag glömde fota). Hon fick en genomskinlig kruka/vas med vit dekorsand och ett strot värmeljus samt en sten med texten "Älskade mor ♥" som hon blev jätteglad för!

Här var min outfit och facelook för kvällen igår:


(Hade jättefin glitter eyeliner som jag lånat av syster på mig, men det syns inte på bilden!)

Här kommer lite bilder på oss alla från Ming Palace:


Till vänster: Maria och Bror (Tom) Till Höger: Mamma och Syster (Therese)


Till vänster: Pappa Till höger: Älskling och jag (denna bild togs innan Ming!)

Vi hade äran att träffa min brorsas flickvän för första gången (som sagt i tidigare inlägg)! Hon var väldigt trevlig, social och pratglad! En supersöt tjej helt enkelt och dem passar superbra ihop!!!

Här är en bild på min förrätt (tog bara bild på denna, för jag åt som vanligt tre små rätter!)


Grillade jätteräkor med vitlök


Hoppas att ni alla hade en lika härlig kväll som jag hade och detta måste göras om snart!

Gift basket!

Hej hej alla glada där ute! Nu är vi hemma igen och jag tänkte uppdatera lite bilder från i helgen! Så här kommer det! Här är först bilder på mormor och morfars present!



Vi gav dem en "gift basket" i födelsedagspresent till de båda! Den innehöll två, blå ljuslyktor, nymalet kaffe, te, hembakta kakor, två muggar, två chokladkakor och en sten där det stor "Många Kramar ♥". Fick ett sms av dem idag där det stod att de var jättenöjda och glada för presenten och att de hade mumsat på kakorna och druckit av kaffet och det hade vart jättegott! Riktigt kul att de blev nöjda! (vi släppte bara av presenten för de båda var supersjuka så kalaset hade blivit inställt, men vi är ju inte så ofta i e-tuna så vi ville lämna presenten i alla fall!). Som sagt väldigt skoj att de blev glada för presenten!

Söndag!

Hej hej på er alla! Hoppas allt är bra med er?! Här är det bara super! Vi hade en lång sovmorgon idag, det var riktigt skönt! Kvällen igår var riktigt härlig ute på Ming Palace! Bilder kommer upp som sagt ikväll när jag kommer hem igen! Idag så händer det inte så himla mycket, vi ska ta en promenad nu hade vi tänkt! Det ska bli mysigt! Det är så fint väder här, blå himmel och inga moln! Härligt!

Vad ska ni ha för er idag då? Ha en skön söndag alla! ♥

Lördagsmys!

Hej hej på er alla! Hoppas att allt är väl med er där ute?! Här är allt bara finemangens! Jag har lite tid här vid datorn för min älskling hjälper min far med något litet projekt han håller på med! Sen så jobbar både mor och syster idag. Syrran slutar vid 14 och mamma vid 16! Sen kommer de hem och så ska vi väl förmodligen ringa till mormor och morfar och se om vi kan svänga förbi med deras födelsedagspresent! De ska få en härlig goodiebasket! Med massor av godsaker! Jag ska ta en bild och lägga upp sen, men det blir tyvärr inte förrän i morgon ni får se den, jag glömde min kabel till kameran hemma!!!

Sen ikväll blir det Ming Palace med familjen + min brors flickvän!!! Ska äntligen få träffa henne, Maria heter hon! Det ska bli riktigt trevligt, de går visst i samma klass om jag uppfattat det rätt!

Just nu så surfar jag runt mest, kikat lite på era blogginlägg och så! Kollat mailen med och sitter på msn med! Vi har inte så stora planer just nu, med vad vi ska göra och så! Så det blir nog mest en lugn, skön myslördag! Härligt tycker jag!



Har ni några planer för idag?

I Eskilstuna!

Hej hallå på er alla där ute! Nu har jag och älsklingen kommit fram till Eskilstuna (det var några timmar sedan nu!). Här är allt bra och jag har äntligen smitit undan och fått en stund för mig själv här vid datorn för att skriva några rader. Vi är mitt uppe i Idol-sändningen! Jag tittar endast ikväll för det var Michael Jackson tema, ogillar Idol väldigt starkt faktiskt! Inte alls min grej, men gillar MJ's låtar och vi ville hålla syrran sällskap!

Vi åt supergod middag som min mamma lagar allra bäst, fläskfilé, potatisgratäng, sås och massa grönsaker! Det var även då mor och far fick sin present, eller i alla fall en del av presenten! Vi ska nämligen bjuda dem på Ming Palace i morgon kväll klockan 19.30! Så då ska vi mysa ner oss i den mysiga, asiatiska atmosfären och bara ha det trevligt! Längtar verkligen, det var så länge sen jag käkade där!

Hoppas ni alla får en trevlig helg, ska försöka uppdatera så gått det går, men lovar inte att det blir som vanligt! Hoppas ni får en supertrevlig kväll med, nu ska jag återgå till idol!

Godmorgon!

Godmorgon på alla (ny)vakna solstrålar där ute! Godmorgon till er som sover med, men det är väl ingen som läser min blogg av dem då! Hoppas allt är väl med er, här är det mycket härligt! Jag sitter i min varma, microfleece morgonrock i soffan och gosar! Jag ska snart börja sätta igång med rasande fart och fixa, dona, packa och så! Idag åker vi ju till Eskilstuna! Tåget går 13:50, så vi ska börja bege oss hemifrån vid 12:45, så vi inte kommer försent till tågstationen. Typiskt att de bussarna inte går lika ofta som 760 och dem! Ja, ja! Hellre lite för tidig än allt för sen så man måste stressa och kanske missar sin buss (de har ju ersättningsbussar nuförtiden mellan södertälje syd och strängnäs c! Jobbigt, men snart ska arbetet vara klart!).

Eskilstuna

Skönt, så skönt att det är fredag med! Härligt med helg, men det betyder inte att man får vara ledig och slappa med pluggget, nej! Jag ska nämligen ta med mig en av böckerna och läsa i! Yey, väldigt skoj! Hoppas jag får inte något av det i mitt huvud! Boken är lite seg nämligen! Så himla trist! Jag tycker boken är bra och intressant, men det är så trist att den är skriven på ett segt sätt. Men, skolarbete som skolarbete! Så jag måste ju ta mig igenom den!

Boken jag ska ta mig igenom!


Men nu börjar det bli dags för mig att slänga mig i duschen och komma igång med grejer så vi hinner med bussen och så! Får se om jag skriver lite senare, eller om jag skriver ikväll när jag är framme! Ha det så himla bra och ha en himla skön fredag!

Vinnare!

Oj oj, herregud jag tror minsann inte att detta är sant!!! Jag har vunnit i ännu en tävling som jag medverkat i! Om jag inte visste bättre skulle jag börja tro att jag hade tur i spel och otur i kärlek.. men nu verkar det som om jag har tur i båda! Kan man ha det!?!?!

Jag vann i alla fall Makeupartistens tävling i samarbete med Drakens Pärlor ett start kit med härligt fina lila, svarta pärlor! Oj, vad det ska pysslas när dem kommer hem till mig i brevlådan! Har precis mailat iväg min adress till henne! Här är en bild på vinsten:



Tack tack för vinsten söta du! Blev sjukt glad!


Resultat!

Hej alla! Här kommer en bild utav det pyssel jag sysselsatt mig med! Har inte bara hållit på med detta, men jag kan inte visa allt här OM det nu skulle vara så att en liten sneaky sneaky mor eller far kikar in här! Så här är en del utav mormor och morfars present:



Söta påsar fyllda med nybakta godsaker! Mmm.. vem skulle inte vilja ha en sådan påse i present!? Superlätta att göra också och väldigt uppskattade!

Pysselstund!

Håhå ja,ja! Nu har jag annordnat en liten pysselstund i min härliga ensamhet här i vardagsrummet! Fram med pennor, papper, sax, lim och tejp! Massor emd skoj ska vi pyssla ihop! Huj huj! Hoppas det går bra! Resultatet får ni se om en timme eller två!



Låt kreativiteten flöda!

Bakdags!

Nu är det dags att slänga på sig förklädet (har inget direkt, borde sy ett faktiskt!) och baka! Så det inte blir allt för sent gjort det heller! Vi ska ju åka på eftermiddagen i morgon som sagt! Så nu är det dags för mig att get busy in the kitchen! Men jag återkommer självklart lite senare! Ha det fint så länge!

Time to bake hun!


Home alone!

Hej hej bloggen och alla läsare! Hoppas allt är väl med er! Jag är hemma nu och sitter här vid datorn och försöker plugga! Vi har fått respons på vårt arbete så jag tänkte gå igenom det och fixa i ordning det! Sen ska vi se om vi alla kan utveckla det lite tills på måndag!

Sen ska jag faktiskt baka! Som inte blev av igår, eftersom jag blev kris barnvakt! Så jag ska baka lite mumma mumma, sen ska jag pyssla och börja packa lite hade jag tänkt! Vi åker ju till Eskilstuna i morgon, hälsar på familjen och fira en del födelsedagar. Det ska bli trevligt, det var längesen vi var där nu! Saknar alla och det ska bli skoj att ses! Sen ska jag se till att det ser snyggt ut innan vi åker med för Alison och Jennifer ska komma och ta hand om Sasi, så de ska förmodligen sova kvar också! Då vill man inte ha det alltför rörigt här!

Hoppas ni har en fin torsdag alla där ute? Har ni något speciellt för er?

Dagens...





Jag har på mig:

Röda strumpbyxor från Gina
Svart klänning jag sytt själv
Linne-klänning med leopardmönster från Gina
Cardigan från H&M

Här har ni dagens mig! Nu är det dags att jag kilar till skolan! Ha en fin dag på er!

Godmorgon!

Hej hej och godmorgon på er! Nu är jag uppe, tidigt känns det som med om man jämför med de andra dagarna! Men det är som så att jag ska träffa min Seminariegrupp klockan nio! Vi ska gå igenom om vi har några åsikter på Opponentgruppens arbete, jag har inte hittat något negatvit (känns ju bra..det var ju det vi skulle hitta och säga idag på lektionen, men känns elakt att trasha någons arbete när man själv vet att ens egen inte är super bra!!) så jag får se om de andra har gjort det!


Igår så publicerades betyg för tentan och kursen på SH's webb! Jag kan gladeligen meddela att jag fick VG i betyg, både på tentan och i kursen! Jag hade ett minus poäng på själva tentan, alltså 29/30! Och nu är jag jättenyfiken på vad sjutton jag skrev fel. Det kändes ju riktigt bra när jag lämnade in själva tentan liksom! Men nog om den gamla tentan, dags att börja oroa sig för den nya! Det är himla mycket mer att ta in i fakta väg att jag är sjukt nervös! Nästa tenta är den 29 oktober, så det är ju i alla fall två veckor dit, alltså dags att börja plugga på allvar!!!

Nej, nu ska jag fortsätta med frukosten! Hoppas ni alla får en fin dag!

Läppstiftet som kom med posten!

Äntligen! Idag kom mitt fina läppstift på posten! Läppstiftet från ELLE! För några veckor sen skrev jag ju om att i ELLE så fick man skicka in en talong plus ett gammalt läppstift som man inte använde längre i utbyte mot ett nytt läppstift från Maybellines line ColourSensaitional! Och idag kom det läppstift jag valt!



Jag valde färgen "Sweet Pink" och den har en härlig mjuk och krämig konsistens och fin färg! Jag älskar det och är hur nöjd som helst med mitt färgval! Vad tycker ni? Fin färg?

Home!

Hej bloggen! Nu är jag hemma igen från Clays och Tessan och barnvaktandet! Det gick bra, men lilla Tilde var väldigt mammig/pappig och grät mycket, förutom när jag höll henne i famnen och strök henne över ryggen. Då var hon lugn. Sen badade och nattade jag henne. Det gick också jättebra! Sen så fick jag skjuts hem utav Clay, det var riktigt snällt!

Sötis-Tilde!

Så nu sitter jag här vid datorn, har börjat gå igenom min opponentgrupps arbete inför morgondagen och tittar på Grey's Anatomy under tiden! Det blev bara halvstädat här hos oss, så jag lär fortsätta i morgon! Jag vill ha hyffsad ordning här hemma när vi åker till eskilstuna, så det inte ser ut som en svinstia medan Alison är här
och tar hand om Sasi!

Men nu ska jag fortsätta kika på Grey's anatomy! Vad har ni för er ikväll?

Ändrade planer!

Oj, här blev det visst ändrade planer i mina planeringar! Jag är visst behövd som barnvakt! Så nu är det avbrott i städningen och jag lagar mat så fort jag kan! Jag ska vara hemma hos Clay och Tessan klockan 17:20! Stressad är man och aldrig har det gått såhär segt att laga mat!

Hoppas jag hinner plugga när jag kommer hem, har dock inte fått opponentgruppens arbete! Hur ska detta sluta!?

Min lediga Onsdag!

Hej hej på er! Hoppas att allt är väl med er, här är allt superbra! Jag har min lediga (sköna) onsdag idag! Härligt säger jag bara! Har sovit länge, vart hem till älsklingens mor och pratat och hämtat hem vår potatis som de köpte till oss i potatisbilen igår (tack så himla mycket!!!) sen nu är jag hemma igen. Jag har bytt kattsanden och slängt allt skit i köket! Idag är jag i röjar tagen och ska sätta igång påriktigt när jag skrivit klart här! Jag ska köra igång med disken som står på bänken och sedan ska jag faktiskt baka! Baka baka! Jag ska baka lite till en av presenterna jag ska ge bort i helgen! Men skriver inte till vem för de kanske sitter och läser här hihi!

Sedan ska jag städa, dammsuga och göra det fint här i mitt hem! Sen måste jag plugga! Jag ska läsa lite i Chalmers men jag måste också hinna Opponera på min opponentgrupps arbete! Oj oj oj! Hur ska jag hinna?! Nej, jag hinner nog allt, jag hoppas bara jag fått arbetet mailat till mig! Ska kika det alldeles strax! Känns lite lustigt att ens lediga dag aldrig blir riktigt ledig, man hinner planera in massor med annat också! Men det kommer kännas så skönt när det är städat här hemma igen! Usch vad jag avskyr när det ser ut så här, men ändå så blir det samma visa varje gång och till sist ser det ut såhär stökigt!? Vad ska man göra åt saken? Hur kan man undvika att få det såhär stökigt? Jag behöver nog hjälp eller något! Önskar att jag var lite pedant och var tvungen att ha rent omkring mig!

Ungefär som på min diskbänk hemma! Haha, okej kanske inte fullt så mycket då!

Nej nu ska jag sätta igång och hoppas på att jag får lite fri tid ikväll med! Det är ju Grey's ikväll också! Jippi! Hur ser eran dag ut då? Vad har ni för er?

Jag vann!

Åh, jag kan inte tro det! Jag vann tävlingen Diana höll i samarbete med Creative Lounge och Pearls for girls! Jag är så glad, vilken tur jag hade! Tack tack tack! Jag vann en underbart fin ring!

 

Är den inte underbar!? Och jag hade tur och vann den! IIh! This made my night!!!!


Strul?!

Hej hej bloggen! Ledsen att det inte har blivit något inlägg idag men i morse var jag så himla trött och sen skickade jag ett mms inlägg, men tydligen så kom det inte fram! Det måste ha vart något strul! I inlägget skrev jag om att jag inte hade hunnit blogga i morse och att jag skulle till Clay och Tessan på kvällen för att vara barnvakt åt Tilde. Det blev dock inte tyvärr att jag var barnvakt, men jag hjälpte till lite och umgicks med Tessan! Det var riktigt trevligt och samtalade om deras bröllop (tre år sedan de gifte sig). Verkligen fint och ändå inte överpråligt! Så vill jag också ha mitt bröllop!

Men jag ville bara säga att jag lever! Jag är hemma nu och tittar på Desperate Housewives!



Hur har er dag vart?

Slö!

Hej hej bloggen! Nu har jag bestämt att jag pluggat klart för ikväll! Känner mig helt slapp och seg i huvet! Verkligen trött och längtar efter min älskling och min säng! Men det är lite mer än två timmar kvar tills han kommer hem! SÅ jag passar på att fördriva tiden med min gamla vän Tv:n! Bara slappa slappa! Ledsen att det är brist på roliga och vettiga inlägg nuförtiden! Jag lovar att det ska bättra sig snart, jag måste bara få fokusera lite på kursen just nu och sen så kommer det bli bättre!

Hoppas ni alla har det bra där ute! En härlig kväll önskar jag er alla!

Pluggkväll!

Hej hej bloggen! Hemma igen, efter att har vart i skolan sen till Maxi och handlat så är jag nu äntligen hemma. Bänkad framför datorn i vanlig ordning med papper och plugg som ska skrivas och kollas upp! Härligt härligt! Känner även att jag börjar bli hungrig så jag ska plugga lite till sen blir det dags för mig att laga middag!

Jag har i alla fall fått alla mina 25 enkäter ifyllda så jag ska även sammanställa dem! Inte så himla mycket ledig tid ikväll direkt tror jag! Vi får se, lite hoppas jag på i alla fall, har början till huvudvärk och så!

Men nu ska jag tyvärr återgå till pluggandet! Hoppas ni får en fin kväll så får vi se om jag tittar in igen!

Dagens...





Jag har på mig:

Strumpbyxor från H&M
Klänning jag sytt själv
Bälte från Loppis
Rosa Cardigan från Gina Tricot

Här är dagens jag! Men nu måste jag rusa! Ha en underbar dag alla!

Godmorgon måndag!

Godmorgon på er alla där ute! Nu är jag uppe och sitter och avnjuter min frukost som består utav youghurt och müsli! Mmm, riktigt gott faktiskt! Det var länge sen nu och det mättar riktigt bra, vilket jag behöver idag!



Idag är det måndag vilket betyder skola och idag ska vi även göra vår enkätundersökning i skolan! 25 enkäter var! Jag hoppas vi hittar många som känner att de vill ställa upp, snälla! Orkar inte stå i hundra år, men sen 25 enkäter är väl inte så himla mycket! Vet dock inte hur vi ska gå till väga, om vi ska gå ensamma eller två och två?!

Annars idag har jag inte så mycket planer, ska nog diska när jag kommer hem och plugga! Annars mest ta det lugnt. Man har ju rutiner här i vardagen och de flesta dagar går ut på skola, hem, städa/diska, plugga, slappa, äta och sova! Haha! Ni känner väl igen er säkert!

Vad ska ni ha för er denna måndag? Jobb och skola för er med?

Night!

Nu är det dags för mig och min sambo att knyta sig! Mmm, det ska bli skönt att sova! Och i morgon är det en ny dag, en vardag! Skol och jobb dag helt enkelt! Ska bli kul att träffa kompisarna igen! Hoppas ni haft en härlig helg!

Sov sött alla stjärnor där ute!

Marknadsfynd!

Hej hej! Nu är jag och älsklingen hemma efter en tripp till Nykvarn på marknad och sen ett besök hos hans föräldrar! Det har vart en härlig och mysig dag! Vi träffade Clay och Tessan på marknaden med, det var riktigt trevligt att se dem, så vi gick tillsammans en stund. Sen gick jag en kortis sväng med Glenn och Jimmy (som hade avikt från sällskapet en sväng). Men de ville hem så jag gick en timme själv med, köpte lite smått och gott. Jag hittade en del presenter! Mammas present är nu helt färdig och delar av mormor och morfars present är köpt med! Kan tyvärr inte lägga upp bilder på dem än, kommer göra det efter nästa helg då vi vart i Eskilstuna och firat dem! Vill inte riskera att de kikar in här och ser presenterna!

Men det här köpte jag hem till mig:





Jag köpte en nyckelring med en liten gubbe, som tydligen ska ge tur! Sen köpte jag 25 vykort (kostade 1 kr/st), 20 julkort och sen 5 gratulationskort! Sen julservetter och kuvert! Alltid bra att ha ju! Resten är ju presenter som sagt!

Vi har haft en väldigt mysig dag, trots spöregnet som kom vid tiden jag skulle hem och den lilla dusten med surtanten! Bortsett från det en underbar dag! Och kvällen kommer bli lika underbar den! Lite mys, massage och bad ska det bli nu! Härligt tycker jag! Hur har er dag varit?

Idiotiska Surkärring och irriterade gubbe!

Självklart så ska man få skit direkt när man gör något nuförtiden! Precis på direkten, nästan så man blir nedklankad på bara för man existerar! Fy, vad sur jag blev! Jag kanske ska förklara vad som hände!

När jag begav mig till bussen idag i Nykvarn (jag var själv för älsklingen hade begett sig hem med bussen innan) så öste regnet ner och alla var våta katter! Kön till bussen var super lång och jag gick "förbi" alla för att kolla när bussen skulle komma, så jag hade tittat rätt! När jag tittat klart ställde jag mig åt sidan där framme, kändes onödigt att promenera hela vägen tillbaka så jag tänkte "Jag står kvar här, väntar tills människorna som köat gått på sen går jag på!". Jag menar, jag är uppfostrad och mina föräldrar har lärt mig sunt förnuft, hyffs och vett!

Men självklart så ska någon tant direkt börja oja sig och klaga! Jag trängde mig, det var fel och bla bla bla. Klagade till sin gubbe och sin väninna! Ja, tanten måste ha vart tankeläsare.. eller vänta NEJ DET VAR HON INTE! För då hade hon insett att jag tänkt släppa på kön innan jag själv gått på! Nej, för enligt henne var jag en sådan "ungdom" som inte har vett, som alltid tänker på sig själv först, som alltid trängs och skiter i om det kommer en behövande själ som måste sitta ner och skiter i det! Och hon ojade sig och ojade sig och ojade sig! Och upprepade "HON trängdes, hon ska stå sist" minst ett tiotal gånger och till sist gav jag henne en blick, visade jajamänsan jag har hört dig kärring! Jag hade nog minsann inte tänkt tränga mig före! OCH jag trängdes inte, jag väntade lugnt till min tur, men jag var inte glad alls! Och självklart kommer man på sina smarta svar när man får stå och vara sur och grubbla en stund! Hade bra gärna velat sagt "Jag har sunt förnuft och jag har tänkt vänta på min tur! Även fast jag inte ställde mig längst bak i kön utan stod här, en bit ifrån kön!!!" Grr, vad såna människor kan göra mig sur, arg och tvär! Sådana människor som drar alla över en och samma kam, som tror att alla "ungdomar" tränger sig jämt och ständigt! För det var minsann inte bara jag där som inte ställde sig i kön, men de klagade hon inte på utan det blev mig! Jävla surkärring och irriterade gubbe som inte fattar något!!!



Behövde verkligen skriva av mig detta, fy vad jag hatar sådana människor som inte kan tänka efter utan bara släpper ut allt och blir irriterade av en småsak! Alla fick väl plats på bussen!? ELLER?

Pigg och pepp!

Godmorgon på er solstrålar! Nu är jag uppe och pigg och pepp! Har glömt bort hur oerhört skönt jag tycker det är att komma upp ur sängen "i tid". Sova till runt nio där och inte längre är nog bland det skönaste som finns, även om det känns jobbigt att dra sig upp ur sängen så känner man sig pigg och glad sen när man är uppe! Fattar inte varför jag slutat egentligen... Det kanske har något med ihopflyttning med sambo och hemma hela dagarna att göra! Men nej, nu är det dags för förändring och jag tror att jag ska börja skapa en ny rutin som gäller upp runt niotiden på helgen med! Vad mycket mer tid egentligen man skulle få ut av dagen!


Idag ska vi bege oss till Nykvarn och gå på marknad där! Glenn påpekade igår, när jag skrivit på FB att jag ville till Strängnäs för det var marknad där att Nykvarn hade sin idag! Så vi ska dit idag och promenera och kika lite! Så får vi se om vi hittar något skoj! Vi kanske hittar några födelsedagspresenter där till och med! Hoppas hoppas! Så det ska vi göra idag! Vi ska dra oss vid 11!



Men nu ska jag bege mig till köket och äta frukost med min älskling! Vad ska ni göra idag på eran söndag? Hoppas ni alla får en fin dag!

Sussa!

Nu har det blivit dags för mig och älskling att ta och knyta oss! I morgon blir det en tidig morgon för då ska vi bege oss till Nykvarn på marknad! Skoj, skoj! Men ni får ha det så bra och sova så gott sen när ni ska hoppa i säng! Natti natt på er! ♥

Myskväll i repris!

Hej! Nu är jag hemkommen från Ica Jätten där jag införskaffat GODIS! Var så sjukt godissugen så jag tog en härlig, kyligt uppfriskande och stjärnklar promenad till Ica och köpte godis! Så ikväll ser det ut såhär för oss:



Japp! Godis och COCA-COLA VANILJ!!! Lyllos oss som har Ica Maxi som säljer det igen! Älskling var ju dit förut med Glenn så då köpte han! Mums!

Men nu ska vi köra på med vår myskväll och sätta på lite Buffy! Mums! Hoppas ni får en trevlig kväll!

Bloggdesign!

Hej där ute! Nu har jag suttit i flera timmar och pillat med min bloggdesign och jag kan äntligen säga: Nu börjar det likna något mot min vision jag haft här! Vad tycker ni..? Ser det bra ut hos er!?

ÄNTLIGEN har jag fått in mina rundade hörn på sidomenyerna, men efter mycket om och men! Gud vad jag har klippt ut, klistrat in, sparat och trixat alltså! Det tog ju ett tag, men nu finns de där! Och oj vad glad jag är! Som sagt, det börjar likna min vision!

Ikväll så är det inte så himla mycket på tapeten! Är lite småsugen pån godis, så jag funderar på att smita ut en sväng och köpa godis sen.. När älskling kommit hem och jag fått laga mat och så! Det känns som om det börjar bli dags nu! Han har vart borta i två timmar snart, undrar var han håller hus! Ja, ja! Man kan inte mer än vänta antar jag!

Har ni några planer för ikväll?

Lördag!

Hej hej och lite godmorgon på er alla! Jag har vart vaken i 50 minuter, hållit på med Facebook och bloglovin, därför har jag inte skrivit förrän nu! Hoppas allt är bra med er? Här är det i alla fall bra, jag är pigg och glad! Idag har vi inga planer i princip, dock kom jag på att det är strängnäs marknad denna helg! Jag som verkligen ville gå, ska se om man kan muta upp älskling och kanske åka..? Men det tror jag inte det blir ändå! Äsch, vi får se! Vi kanske hittar på något annat kul! Vi har fortfarande två filmer kvar att se av de fyra vi köpte igår!

Jag är sugen på att göra något kul idag! Något superkul (som just marknad...typiskt att jag glömt bort det helt!!!), men vad vet jag inte! Får se om älsklingen har några idéer!

Men nu tänkte jag kika lite på min bloggdesign.. är inte super "in-love" med den här, eller vad man ska säga.. så jag tänkte kanske.. utveckla den lite mer åt ME-hållet! Hihi!

Vad ska ni hitta på denna lördag då?

Myskväll!

Hej hej på er!
Nu är vi hemma igen och vi har vart det ett riktigt bra tag! Vi har kollat på en film som heter "Spun" (som införskaffades idag för min älskling ville ha den!) och den var helt okej även fast den var lite wacko! Brittany Murphy var med bland annat i denna film.

Vi strosade runt på stan idag som sagt, men hittade tyvärr inga vettiga presenter + att en av butiken stängdes 18 fast vi trodde den skulle stängas 19. Så vi hann inte in dit tyvärr. Men vi var upp till Kringlan Skivor och köpte 4 dvd:er. Vi köpte "Spun", "Never ending story", "The phantom of the opera" och "What happens in Vegas".




Därefter så käkade vi Gyros på kebabhouse och sen var vi hem till Senita och Lennart och hälsade på en sväng, det var så himla länge sen! Senita hade bakat ihop ett "Hastverk" (som hon så fint kallade det) med äpplen i och det var riktigt gott! Därefter promenerade vi hem, fixade ihop lite dipp till chipsen och slog oss ner för att ha en liten mysig filmkväll! Så vi tittade först på "Spun" (som sagt) och nu tittar vi på "What happens in Vegas" med Cameron Diaz och Ashton Kutcher. Riktigt rolig hittills, men det är bara i början. Vi pausade lite för älsklingen ville ha kaffe!

Detta blir mitt sista inlägg för ikväll, ledsen för dålig uppdatering idag! Hoppas ni har haft en fin fredag?!

Dagens...





Jag har på mig:
Egensydd svart klänning
Blå stickad tröja Gina Tricot
Röda strumpbyxor Gina Tricot

Dags att ta fram allt varmt och stickat i denna kalla årstid och ha det mysigt!

Men nu ska vi in till stan, ha det bra så länge så skriver jag sen när jag kommer hem! Ciao!

Fredag = Ledighet!

Hej hej där ute! Hoppas allt är väl med er, här är allt minsann jättebra! Tog en LÅNG sovmorgon, en extra lång, lugn frukost och haft några lugna timmar med lite korsord och sudoku! Men nu är dagen igång (snart över t.o.m!) så jag och älskling ska faktiskt in till stan idag! Shopping blir det nog lite grann, det ska bli kul! Det var väldigt länge sen jag och älskling var in och shoppa, strosa runt och hade en allmänt mysig dag tillsammans! Skönt med långledig helg helt enkelt. Både jag och älskling  är ledig idag! Härligt minsann! Så vi ska som sagt in till stan! Vi får se om vi hittar något kul, men lite nödvändig shopping finns ju. Som presenter till mormor, morfar, mamma och pappa! Men de två sistnämnda ska jag prata ihop mig med mina syskon! Så vi får se hur det blir! Men mormor och morfar ska vi hitta något till, men det är svårt att köpa till några som det känns att de har i princip allt som finns att äga! Vad ska man ge då?! Vi får väl se om vi hittar något!

Sen idag ska vi nog bara ha en mysdag tror jag.. vi har inga planer direkt! Vi får se vad dagen för med sig helt enkelt! Vad ska ni kära läsare hitta på idag då!?

Övar inför Halloween!

Ikväll har jag inte gjort så mycket efter allt pluggande! Som vanligt har jag haft choklad cravings (fattar inte vad som händer?!) så jag bakade lite. Baka, en sak som jag verkligen kan bra! Så ja, jag bakade! Och jag övar inför Halloween! En dödskallekaka blev det:



Självklart kommer denna kaka se mycket bättre ut till Halloween! Massor med mumsig glasyr och dekorationer! Men detta var bara prova-på-kaka! Så det blev lite florsocker! Ser ni dödskallen?

Kvällen intar sig!

Hej hej bloggen, nu har jag pluggat klart för ikväll känner jag.. eller i alla fall för stunden! Jag tror dock inte jag kommer lägga ner mer energi på plugg ikväll, jag har i alla fall gjort klart de tre sakerna jag hade tänkt att göra så jag känner mig nöjd!

Klockan har tickat iväg och det börjar kurra i min lilla mage, så jag hade faktiskt tänkt att sätta igång spisen och tillreda min middag! Det blir schnitzel, bulgur och bearnaisesås! Mmm, det låter så gott att min mage bara tumlar runt av hunger! Ska börja laga maten så fort jag är klar här!

Jag känner mig fortfarande pysselsugen, vet inte vad jag ska göra för att stilla min pysselanda! Jag känner för att skapa, så jag tänkte kika in i min lilla pysselgarderob och se om jag kan hitta något där inne! Hoppas, hoppas! Undrar om man kan tänkas hitta något där inne! Nej, dags för mat!

Vad har ni för er kära läsare?

091008!

Hej hej bloggen! Nu är jag hemma igen från skolan, eller jag har vart det en stund nu men jag har bytt om, startat datorn, öppnat word och börjat plugga lite! Jag ska renskriva vår enkätstudie som jag ska göra med min grupp! Hoppas att det går bra, verkligen!

Dagens planer är väl som så att jag ska plugga mest. Skrev ju att jag verkligen skulle fokusera på det idag och inte sitta vid datorn, men nu visade det sig att jag behöver datorn för det pluggande jag ska göra nu! Så jag får sitte här ändå en sväng och då kanske jag hinner blogga lite ändå emellanåt! Vi får se!


Sen ska jag väl inte plugga allt för mycket egentligen, har ju tre veckor på mig att läsa igenom böckerna inför tentan! Men det kommer säkert gå assnabbt! Jag ska i alla fall slöa lite vid tv:n senare ikväll och sen fixa min bloggdesign, om jag kan få till den på något sätt... börjar till och med fundera på om det här med leopardmönster i bakgrunden är min grej! Vad tycker ni?!

Men nu ska jag sätta igång här istället för att skriva massa nonsens! Hoppas ni har en fin dag! Har ni något skoj för er?

Morning!

Hej hej och morrn på er alla! Idag är jag supertrött och vill bara tillbaka till sängen OCH jag hade tänkt dra mig tillbaka dit ett tag snart. Jag är klar med allt (förutom att vara påklädd och satt igång teet till min termosmugg) så därför tänkte jag mysa ner mig i sängen med älsklingen och gå upp en kvart innan jag ska gå igen! Detta ger mig alltså en halvtimme extra snooz och mys i sängen! Jippi!

Idag har vi bara 2 timmar seminariegrupp, så jag är klar vid 12 och då är det dags att bege sig hem! Sen idag tänkte jag vara extra duktig och plugga järnet! Verkligen! Och då har jag beslutat mig för att försöka vistas i ett annat rum än var denna dator står! Så jag kommer nog sitta i köket för att slippa frestelsen av att blogga, msn:a och allt annat man kan göra med datorn!


Men som sagt, det är början på en nya dag, en ny torsdag (snart fredag och helg! Jippi!) och jag har skola och plugg framför mig! Kanske lite tv om jag har pluggat bra som belöning! Hur ser er dag ut? Ser ni fram emot en härlig torsdag?

Kväll

Hej hej bloggen, eller snarare god kväll! Nu har jag kollat klart på Grey's Anatomy och gud vilket bra avsnitt! Verkligen! Hoppas att det inte blir allt för stora förändringar nu bara när Seattle Grace och Mercy West ska slås ihop i serien! De (kanal 5 hallåan) sa att det kommer komma in en massa nya ansikten! Ja, ja vi får väl se hur det går!

Nu gör jag inget speciellt, har precis målat naglarna och väntar på min älskling! Han kommer väl hem snart! Såhär blev naglarna!


Men nu säger jag godnatt för ikväll, i morgon är det skola! Natti natti alla söta!

Tävling hos...

...Makeupartisten! Just nu är jag med i tävling hos Makeupartisten! Denna tävling hålls i samarbete med Drakens Pärla! Man kan vinna ett start-pärl-kit från Drakens Pärla som innehåller lila, svarta pärlor, tråd och 2 lås! Ett bra sätt att sätta igång sin pysselanda med! Och jag som har känt av min pysselanda nu på sistone kände att jag var tvungen att delta och prova på min lycka! Vem vet jag kanske har tur och kan stilla min pyssel-hunger.. åtminstone för en stund!

Pärlorna man kan vinna
Så gör som jag och delta i denna härliga tävling, ni har lika stor chans som jag att vinna! Så kom igen, vad väntar du på? Klicka dig in på Makeupartistens blogg och var med i tävlingen du också! Lycka till!

Plugg-time!

Hej hej bloggen! Nu har jag städat klart här hemma! Och fint blev det! Disken är borta, golven är dammsugna och jag har plockat undan det mesta. Måste erkänna att det finns en del kläder i sovrummet som bordet vikas och läggas in, men det kan jag göra lite senare. En del småplock finns även kvar, men det kan jag be älsklingen ta hand om i morgon! Känner mig riktigt duktig och nöjd över min insats!

Nu hade jag då tänkt plugga lite innan jag ska laga middagen! Sen blir det väl lite plugg till, sen slapp och sen är det ju Grey's Anatomy ikväll med! Wihu! Me like! Jag hade även tänkt hinna fixa mina naglar ikväll, men det blir väl antagligen bara superlätt lack, inga kruseduller eller tjafs (som vanligt! Tänk om man var lika duktig som Foki att pimpa sina naglar!).

Jag har även blivit väldigt sugen på att pyssla, sy eller liknande så jag får väl se om jag har tid att pensla in lite pyssel ikväll!



Vad har ni för er då, kära läsare?

Surprise med posten!

Åh vad härligt glad man blev när man hämtade posten idag! Där bland reklam och tidningar låg ett brev adresserat till mig från L8Nyberg! Det var min lilla söta vinst från tävlingen i Linda-det handlar om helheten's blogg! Den är verkligen jättefin så här ser den ut:



Den är verkligen jättesöt och jag var tvungen att prova den direkt! Superbra klämma var det på den med! Här är två bilder när den sitter i håret med:



Tack så himla mycket till båda flickorna! Tack, tack, tack! Den är helt underbart söt! Jag är så glad!

Onsdag = Ledig dag!

Hej hej bloggen! Här kommer dagens första inlägg från en PIGG mig! Det känns riktigt härligt faktiskt! Idag fick jag sova ut och det var väldigt välbehövligt! Sen har jag haft lite tid med min pojkvän innan han gick till jobbet, därför har jag inte bloggat alls innan idag! Han gick för 20 minuter sen, så nu är jag ensam hemma tills ikväll vid 23-tiden!

Idag har jag en ledig dag från skolan, men man ska väl plugga ändå! Idag hade jag faktiskt tänkt ta itu med lite disk, städning och dammsugning innan jag börjar plugga lite! Det ska bli skönt och få lite ordning här i hemmet igen! Det känns som om vi haft oordning en bra tid nu! Men nej, idag är det slut med det! Tur att det inte är superstökigt i alla fall, så det ska väl gå rätt fort att få fason på torpet så att säga!



Så vad har ni för er denna fina Onsdag då? Ska ni göra något speciellt?

Underbart!

Hej hej bloggen! Jag måste bara berätta att det här känns helt underbart! Livet, här, skolan, ja allt! Speciellt om hösten nu när alla tv-serier kommer igång! Då känns det som om att allt blir lättare! Hösten lyses upp utav alla tv-serier man har att följa, det känns riktigt gött!

Kvällens Ugly Betty och Desperate Housewives avsnitt var superbra och man märker verkligen hur mycket man har saknat dessa små vardagslyxen i sitt liv! Härligt härligt! Såg ni också serierna? Vad tyckte ni?

Men detta blir nog mitt sista inlägg ikväll, säger godnatt till er alla! Jag är jättetrött! Natti natt!

Italienska kanelkakor!

Idag fick jag sötsug efter något gott så då provade jag dessa underbara kanelkakor! Himmelskt goda och sega, mumsigt värre!

Italienska kanelkakor

Ingredienser:

4 dl vetemjöl
1 dl socker
125 g smör/margarin
1 ägg
1 msk ljus sirap
1 tsk mald kardemumma
1 tsk kanel

Gör såhär:

1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Arbeta ihop samtliga ingredienser till en degboll, för hand eller i matberedare. Lägg degen på mjölat bakbord oh dela den i 2 delar. Rulla ut varje del till en längd, ca 30 cm lång.
3. Lägg längderna på en bakplåtspappersklädd plåt. Tryck till med en gaffel längs hela längderna och grädda i ca 10 minuter eller tills kakorna fått fin färg.
4. Skär de ännu varma kakorna i sneda skivor, ca 2 cm breda. Låt sedan svalna.



Servera gärna med ett glas iskallt mjölk till, så himla gott!

Desperate Housewives!

Som ni vet så är det säsongsstart på Desperate Housewives ikväll och sista avsnittet avslutades i ett väldigt spännande skede! Så nu sitter jag här med kliande fingrar och hoppas på att tiden ska gå fort fort fort! Vill verkligen veta hur det blev! Ni alla vet ju verkligen vad jag pratar om, ni som följer denna underbara serie! Det slutade ju med ett bröllop i en kyrka. Mikes bröllop, men med vem!? Katherine eller Susan?! Ja, det är en väldigt bra fråga som vi får svar på ikväll! Men själv hoppas jag självklart på Susan! They are like ment to be! Och om nu Mike väljer Katherine skulle inte det bli lite av en dubbel moral? Jag menar, han har ju klart och tydligt visat att han har känslor för Susan kvar och detsamma gäller Susan! Skulle inte det bli hemskt fel!? Att veta att man är gift med en som inte älskar en, utan älskar en annan kvinna! Som sagt, jag hoppas Susan är i den där vita klänningen ikväll.. or else! (ja, vad vet jag inte men antagligen kommer jag bli irriterad, sur, ledsen och arg!)



Vem tror ni att han väljer till sin brud?!

Home sweet home!

Hej hej bloggen! Nu är jag hemma (eller har vart det ett tag, men har inte hunnit hit förrän nu!) igen efter en lång, tröttsam skoldag! I morse var jag ännu tröttare än igår och jag har beslutat att ikväll blir det en tidig kväll, förhoppningsvis! Fast det spelar egentligen inte superstor roll för i morgon är jag ledig, eller har hemstudier heter det, men ja ledig! Jag ska vara hemma i morgon och plugga, städa och kanske träffa Tessan med! Det ska bli trevligt!

Ikväll så är det slapp slapp slapp som gäller! Just nu tittar jag på Charmed som jag lånat av min underbara lillasyster men snart blir det dags för mig att börja laga mat! Jag börjar känna kurrande i mitt mage! Sen ska jag fixa mina naglar med! Känner mig även lite sugen på sött, kanske ska svänga ihop något gott och sött! Vi får se helt enkelt!

Vad har ni annars för er idag då? Har ni haft en bra dag?

I skolan.

327ce490562daa1c7f430f91b0477c41.png

Kolla varifrån!

 

I skolan.

Hej hej bloggen! Nu är föreläsningen slut och jag har slagit mig ner i min seminariegrupp för att fixa det sista. Bilden är en bild från föreläsningen, så kul var den idag! Skriver mer sen.

 


Godmorgon Tisdag!

Godmorgon bloggen! Här sitter jag nu ännu en gång, ännu en morgon och lika trött som vanligt! Jag fattar inte att jag kan vara såhär himla trött nu varje morgon, jag menar: Jag sover ju ändå rätt länge på morgonen! Jag går ju inte upp sex, sju! Men jag anar att det kan vara för att Jimmy kommer hem så pass sent om kvällarna och jag stannar uppe en stund till så vi kan prata och umgås lite, sen så ligger vi i sängen och pratar lite till. Då hamnar klockan lätt på 1-2! Det kanske inte är så himla bra egentligen...

Men snart ska jag alltså iväg och jag har inte en susning om vad jag ska sätta på mig. Sen har jag skoskav på hälarna så att till och med de mest bekväma skorna klämmer! Usch, vad ska jag göra!? Det gör sjukt ont, jag typ haltade igår (det var då de gick hål).

Idag har vi föreläsning till 14, sen ska jag och min seminariegrupp sitta i biblioteket och försöka spåna klart om idéer inför våran enkätstudie vi ska göra! Sen ikväll så är det säsongsstart för Ugly Betty OCH Desperate Housewives! Kan det bli en mer lyckad slappkväll eller!? Gud vad härligt det ska bli!



Men nu måste jag kila och klä på mig, hinner inte skriva mer sen heller(tyvärr)! Men skriver mer sen när jag kommer hem! Ha en bra dag!

Inte mycket blogging!

Hej hej bloggen! Här har det inte blivit mycket blogging (som jag förutspått). Jag har slöat på soffan och bara göttat mig! Har även hjälpt Linda-det handlar om helheten med hennes bloggdesign! Hon hade tröttnat på sin och detta gav henne lite bloggtorka och tristess med bloggning så jag hjälpte henne och nu verkar hon bloggpigg igen! Så kika in om ni är nyfikna om hur det blev!

Men nu ska jag säga godnatt för ikväll! Hoppas ni har en fin kväll alla! Natti natti!

Home again!

Hej hej bloggen!

Nu är jag hemma igen! Från en dag i skolan! Jag är jättetrött idag, så tyvärr tror jag inte att jag kommer blogga en massa idag. Tror att jag bara kommer sitta framför tv:n och slöa. Låta min hjärna vara på sleep-mode och bara varva ner!

Jag hade tänkt diska och vara lite duktig, men det får nog vänta tills i morrn jag är verkligen helt slut! Klockan är liksom redan halv 7 och jag borde laga mat med! Uuuh.. det orkar jag inte heller, men det är mer nödvändigt så jag ska göra det på en gång när jag skrivit klart här!

Jag ska även skriva in föreläsningen här i, sen som sagt sleep-mode! Vad ska ni ha för er ikväll då?

Måndag igen!

Godmorgon bloggen! Här sitter jag nyvaken, nyduschad och fräsch! Känner mig halv monoton, vet inte vad jag ska göra! Helt seg även fast jag har duschat precis! Det brukar ju vara till stor hjälp när man vill piggna på sig lite! Jag vet heller inte vad jag ska ha på mig eller liknande! Det enda jag vet är att jag borde ta tag i allt detta annars missar jag bussen! Jag ska hemifrån 10:45, så jag har 45 minuter på mig! Det är faktiskt riktigt gott med tid i vanliga fall, men idag känns det som om det blir frukost på pendeln! Jag ska i alla fall inviga min nya termosmugg! Sådeså!

Idag har jag föreläsning mellan 12-15 och sen ska jag träffa min seminariegrupp i biblioteket. Vi ska ta tag i och diskutera hur vi ska utveckla våran enkätstudie! Vad vi ska fokusera på för ämne och liknande. Så vi får se hur det artar sig. Sen ikväll blir det nog plugg hela kvällen, kanske någon timma vid datorn med! Man måste ju vara snäll mot sig själv då och då!

Känns faktiskt skönt denna vecka att jag har föreläsning måndag och tisdag, men sen på onsdag är jag ledig och på torsdag har jag seminariegruppen! Känns skönt som sagt!

Nej, nu måste jag pallra mig till badrummet och borsta håret och greja, sen klä på mig och se hur det blir med frukost! Får se om jag hinner kika in här igen med, annars får ni ha en bra dag!

"If you Kanye me again I will Chris Brown your ass!!!"

Nu är jag hemma ifrån Komedi-showen med Pablo Francisco och hans vänner! Det har faktiskt vart riktigt skoj och man fick sig många härliga skratt!

Min biljett
Först ut var en svensk från Hökarängen vid namn Janne Westerlund (även vart med i Stockholm live). Han var riktigt kul och peppade upp publiken. Efter honom kom Sean Savoy! En riktigt härlig kille med skön humor och grymma skämt!

Jag och Sean Savoy

Efter honom kom Ashley Fils-Aime, även han var riktigt grym och det rungade av skratt i hela publiken!

Ashley Fils-Aime

Den sista framträdaren innan pausen hette Flips Schultz och var grymt skoj! Han drev med ett par i publiken och gjorde grymma skämt!

Flips Schultz

Det var en paus på en kvart och därefter kom Pablo Francisco, komikern som vi gått dit för från början! Han var riktigt duktig och rolig han med! Man fick sig en del goa skratt, men jag måste tyvärr erkänna att de andra i förakterna var grymt mycket roligare än honom! Det var mycket ljudimitationer och beats, jag hade förväntat mig mer skämt än vad vi fick!

Pablo Francisco

Men om det ändå är någon som vill se honom köra sin akt med sina polare så har han nu en extra insatt visning på tisdag(6/10) och sen en till på onsdag(7/10)! Så gillar ni honom kan ni ju försöka få tag på biljetter tills dess! För om man ser på det generellt så var kvällen rolig och lyckad! Och efteråt fick man träffa dem, fota dem och köpa skivor, dvd:er m.m! En super rolig kväll helt enkelt!

Pablo Francissco!

5788f58c22eab97d2a7f850b8dd2797a.png

Kolla varifrån!

 

Pablo Francissco!

Nu far vi från södertälje mot stockholm och Pablo Francissco! Hoppas ni får en trevlig kväll!

 


Pluggis!

Hej hej bloggen! Här kommer ett litet inlägg under min paus ifrån pluggandet! Såhär ser det ut hemma hos mig just nu:



Sitter och pluggar på Samhällsvetenskaplig metod! Jag ska ha läst nio kapitel till i morgon! Får se hur långt jag kommer, men känner ändå att detta var en relativt lätt bok att förstå sig på! Ska snart fixa i ordning mig, vi ska röra oss mot Clay och Tessan vid 18-tiden! Då blir det bilfärd till Stockholm för att se Pablo Francissco! Ska även ta och ringa mamma innan, vi sa ju att vi skulle höras i helgen! Bättre att jag ringer nu, för sen blir det en sen kväll!

Men nu ska jag återgå till böckerna ett tag innan jag måste fixa mig! Vad har ni för er då?

Kanelbullens dag + två födelsedagar!

Godmorgon bloggen! Eller, ja.. har ju vart vaken en timme eller så men är fortfarande i morgon tagen här! Seg som vanligt och inte hungrig direkt så har jag självklart inte ätit frukost än.. Inte heller Jimmy som nog somnade om i sängen! Sen klockan 15 ska vi ju iväg och käka med Glenn! Hur detta nu ska gå! Usch, är så utled på snabbmat, pizza, kebab och burgare! Så jag tror jag ska beställa en sallad idag! En fräsch och god sallad! Jag är allra helst sugen på en Ceasar, men om vi ska dit jag tror så har de ju inte en sådan sort där! Tyvärr!

Som många har skrivit idag är det Kanelbullens dag, men för mig tror jag inte det hinner bli en kanelbulle! För baka hinner jag inte, sen så ska vi ju ikväll till Stockholm för att se på Pablo Francissco tillsammans med Clay, Tessan och Glenn! Så det ska bli intressant och kul! Min första komedi-stand-up-show! Väldigt uppspelt för att få se hur kul det är!

Sen så är det ju i alla fall två (i min krets) som fyller år idag! Det är både mormor och Tindra som har sin dag idag på Kanelbullens dag! Så hipp hipp hurra och grattis till er! Hoppas ni får en fin dag idag och jag är ledsen att jag inte hinner förbi er idag! Men jag kommer den 17 och då ska det minsann firas 5 födelsedagar (om jag nu har räknat rätt!). Så det är en del presenter att köpa, lite svårt när man inte vet vad folk vill ha!


Men som sagt grattis till Mormor och Kusin Tindra!

Men nu ska jag ta och käka lite frukost och se om älskling kommer upp! Har ni några planer för dagen?

Som många har skrivit idag är det Kanelbullens dag, men för mig tror jag inte det hinner bli en kanelbulle! För baka hinner jag inte, sen så ska vi ju ikväll till Stockholm för att se på Pablo Francissco


Mys sängen!

Ja bloggen, då säger jag godnatt för ikväll! Dags att knyta sig helt enkelt! Gud vad skönt det ska bli att krypa ner i  en nybäddad säng! Helt underbart! Det är det skönaste som finns! Känner mig fortfarande lite trött och seg så det ska bli härligt att kura ner sig!

Men sen i morgon så måste jag verkligen läsa lite i böckerna! Ska ha läst 9(!) kapitel tills på måndag över helgen och jag har inte börjat för att jag vart så off idag! Himla duktigt! (Fast Zandra och Alison sa att det inte var super relevant att läsa inför lektionerna. Bara man läst dem innan tentan!). Sen blir det ju Pablo Francissco i morrn!

Men natti natt på er alla nu! Sov sött!

Fest fredag!

Igår var vi ju som sagt ute och festa ett stort gäng från skolan! De hade ju hattsittning för ekonomerna och sen mitt terminsfest på kvällen med hatt tema! Det var jättetrevligt! Det började med förning i Medis på Snaps bar och bistro med de andra som sen skulle till sittningen. Vi andra drog hem till Sara och fortsatte föra lite där, käkade även middag! Sen åkte vi in till Flempan, festen hölls på kåren. Vi hade väldigt trevligt som sagt, många som kom också! Det var superkul! Här är lite bilder från kvällen:


Bild 1: Salla, Yo och jag! - Bild2: Malin och Hanna


Bild 3: Hanna! - Bild 4: Jag!


Bild 5: Hanna och Jag! - Bild 6: En tjej i klassen och Karolina!


Bild 7:Jenny! - Bild 8:Karolina!


Bild 9: Jag och Jenny! - Bild 10: Sara och Sabina!


Ja, det var några bilder! Tack för en fin kväll alla!

Design strul!

Hej hej bloggen! Just nu så sitter jag här och pillar med min design som strulat upp sig medan vi tittar på "Angel". Det går inte alls bra... har försökt fixa med den sen sex tiden, men den bara strular sig så jag fick återställa allt! Irriterande! Och jag som är så smart har ingen back-up på den! Jahapp, bara att sätta tillbaka allt och se om jag kan fixa det jag ville fixa från början..vilket jag tvivlar på eftersom det inte har funkat hittills!

Hoppas ni alla har en härlig lördagkväll där ute! Skriver senare, ska visa lite bilder från igår med!

Lördag - regnig dag!

Hej hej bloggen! Här kommer dagens första inlägg från en väldigt seg mig! Väldigt seg efter gårdagen, men uj vad kul jag hade! Verkligen! Förfest följt på förfest som sedan slutade på festen på kåren! Jag var väl hemma igen vid 2-tiden i morse! Sov fram till 11, sen var det dags för mig att ta mig upp eftersom vi har tvättstugan idag! Inte så pepp på det var jag! Bakis + tvättstuga är inte min melodi direkt! Det är lite tufft, men det har gått och nu börjar det släppa!

Sen har Tessan och Tilde vart här med, Tessan skulle låna lite kläder för hon ska ut ikväll! Och självklart så är jag snäll och delar med mig utav mina kläder! Hon fick låna en svart klänning, ett linne och en cardigan! Väldigt fint, så hoppas hon får kul ikväll men att hon inte blir alltför full så hon är bakis i morrn då vi ska på Pablo Francissco!

Sen planerna för kvällen ser väl ut som följande att jag och älskling ska köpa hem kebab, cola, chips och dipp och mysa ner oss i soffan och bara slöa, titta på tv och mysa! Mmm.. me like!

Hur ser eran lördag ut? Några planer?

Snart...

Hej hej bloggen! Jag ska snart bege mig hemifrån, vi ska träffas vid Björns Trädgård klockan 15, så jag borde bege mig. Kommer gå härifrån 13:45. Tänkte bara önska er en bra fredag! För det här är nog förmodligen mitt sista inlägg eftersom jag ska iväg och festa, umgås och vara social resten av dagen, kvällen och en del av natten!

Känns weird också, jag har inte ätit frukost än! Så jag ska sätta på te till mig, kaffe till älskling och bre smörgåsar! Sen kanske jag ska klä mig klart också! Hehe, springa i underkläder och stumpbyxor ute är nog inte det bästa!

Men som sagt ha en bra dag och kväll alla!

Min lilla hatt!

Här är då min lilla hatt som jag satt och sydde igår! Nu har jag satt dit den på ett diadem så den är wear-able till ikväll! Jag är riktigt nöjd faktiskt! Tog rosa tyg för jag ska ju ha rosa på mig ikväll! Vad tycker ni, söt?


Den är gjord av kartong, tyg och sen en liten knapp där fram! Den här handsydd hela vägen och lite limmad med så tyget skulle sitta på plats! Så denna ska jag alltså ha på mig på festen ikväll! Bilder kommer säkert upp!

Glädje!

Ni kan inte ana hur glad jag blev när jag klickade mig in på Linda - Det handlar om helheten och såg att jag hade vunnit i den tävling hon hållt i samarbete med L8Nyberg! Så jag är den lyckliga vinnaren utav en supersöt rosett håraccessoar!


Visst är den söt! Åh, lyckliga mig! Tack tack tack så hemskt mycket Linda! Du har verkligen gjort min morgon ♥

Fredag = Party!

"Godmorgon" bloggen! Nu har jag verkligen vaknat till liv efter en lång sovmorgon följt av en härlig dusch! Verkligen skönt måste jag säga, det är väldigt sällan jag duschar på morgonen! Oftast gör jag det kvällen innan, för jag känner att jag inte hinner eller orkar på morgonen! Men idag var det super härligt!

Idag så är det fest inplanerat både för mig och min sambo! Kul att få komma ut och träffa vänner, vi ska faktiskt festa med HELA klassen (eller ja, jag hoppas att det är många som kommer i alla fall... tyvärr är det ju några bortfall men vi kan säkert få kul ändå!) sen så är det ju fest på kåren med Hatt tema! Jag satt ju och pysslade ihop en liten hatt igår kväll medan vi tittade på Totoro (världens sötaste film!). Ska lägga upp en bild lite senare, innan jag drar iväg!


Men nu börjar det bli dags för mig att slänga i mig lite frukost. Har en hel del att fixa och sen ska jag vara vid Björns Trädgård klockan 15!

Har ni några planer idag då? Hoppas ni får en härlig fredag!

Termosmugg!

Jag har länge vart på jakt efter en termosmugg, väldigt praktisk grej att ha med sig om morgonen! Te, varm choklad eller kaffe i en termosmugg! Mycket bättre än en pappersmugg måste jag säga! Sen är det särskillt bra om man har en när man inte hinner dricka sin heta dryck hemma på morgonen och ta med den på pendeln, sitta där och smutta! Jag fullkomligt älskar denna lilla uppfinning! Så här är min nya favorit mugg:


Väldigt billig var den också! 39:- på "In & Finn". Ska inviga den nästa vecka eftersom jag inte har någon föreläsning i morgon! Så det bli någon gång nästa vecka! Jag gillar den riktigt mycket, stilren, fin... Love it!

Sleepy-head!

Hej hej bloggen! Helt klart ledsen för att jag inte bloggat förrän nu! Jag råkade somna när jag kom hem och sov till klockan 19! Inte så himla bra, jag hoppas jag kan sova i natt! Men jag var så trött så jag bara däckade! Skönt var det dock!


Men nu är jag vaken, jag har ätit en sen middag bestående av left-overs! Köttfärsås och spaghetti! Skönt att kunna äta upp ALL mat!

Jag har även bakat en kaka, var så himla sugen på chokladkaka! Så vad är då inte bättre än en KLADDKAKA! Mums mums! Så när älskling kommer hem ska vi mysa med i kväll!

Men nu ska jag ta och plugga lite, måste skriva in dagens föreläsning! Sen ska jag sitta här vid datorn och ta det lugnt! Jag borde också börja pyssla ihop min lilla hat jag ska göra tills i morgon! Vi ska ju ut på fest och det är hatt tema! Får se om jag hinner börja!

Vad har ni för er?

Dagens...

Här kommer dagens outfit och facelook!



Idag har jag på mig:
♥ Leggings Lindex
♥ Klänningstopp Wear it
♥ Kofta Gina Tricot

Sen kör jag lockigt hår idag! Älskar lockar, önskar jag hade lockigt hår (alltså naturligt). Men men, det här funkar med och då kan man variera sig lite! Plus detta sliter mindre på håret än en plattång! Hihi!

Men nu ska jag borsta tänderna och sen kila till skolan!

Godmorgon!

Hej hej och godmorgon bloggen! Nu har jag lite tid till övers (som vanligt) att blogga lite snabbt. Om en kvart ska jag till bussen och jag äter fortfarande frukost... Ska borsta tänderna med sen är jag of to school! Vi har föreläsning idag igen, 11-14, tre timmar! Sen under en rast ska jag, Sara och Therese pinna iväg snabbt till biblioteket och köpa förköps biljetter till efterfesten för hattsittningen som är i morgon! Det ska bli skoj! Vi ska föra med typ hela klassen också innan! Sen åker de som ska på sittningen vidare och jag ska med hem till Sara och fortsätta föra, fixa oss och ha kul!

Annars idag händer det väl inte så mycket, ska plugga och bara ta det lugnt! Inte alls så mycket planerat, vilket är riktigt skönt!

Hur ser er dag ut idag då?