Tenta, Vänner och NTC

Idag så har det vart full rulle hela dagen! Inledningsvis så var det tentadags igen, vilket inte kändes särskilt vidare egentligen men håller tummarna för att det kanske gick rätt bra ändå. Därefter åkte jag till Skärholmen för att möta upp Lina och Robert. Det blev lunch vid Millas, en riktigt fet salladsbar finns där och jag rekommenderar den starkt. Jag valde lax och avokado sallas, vilket jag skulle kunna frossa i mig flera gånger i veckan ärligt talat. 
 
Sedan strosade vi runt lite i butikerna, fikade, kika runt lite till och sedan så blev det mathandling (mest för dem då) på Citygross. Efter det MediaMarkt, där vi gick tomhänta ifrån också. Därefter så var det dags för dem att åka hem och mig att gå till gymmet. Jag hade tänkt att köra egen workout i gymmet, men receptionisten rekommenderade NTC passet, Nike Training Club inspirerat pass då. Så jag tänkte varför inte! Jag lovar, det känns redan nu och jag anar att det kommer kännas mer i morgon. Kämpigt men absolut superkul och jag kommer verkligen gå igen.
 
 
Härlig dag idag som sagt och jag tackar mina fina vänner för det trevliga sällskapet och även tack SATS-instruktörerna som fick mig att svettas!

Volanger i massor!

Nu har jag äntligen stickat klart min halsduk med garnet jag köpte på Syfestivalen i älvsjömässan med min mamma och Lotta. Det var inte alls så svårt, bara att sticka räta maskor. Effekten av volangerna uppstår då garnet är brett och ihåligt. Så man stickar räta maskor i den övre raden på garnet. Kvinnan som sålde garnet sa att man skulle sticka sex maskor, men jag ville ha den lite bredare så jag la upp tio maskor.
 
 
Riktigt nöjd med valet av färg, det är en så snygg lila tycker jag! Min favoritfärg. Så nu längtar jag tills det blir lite varmare så jag kan använda denna halsduk istället för de tjockare jag använder nu. Våren hälsas välkommen med lila volanger!

Söndagskväll

Jag har haft en lugn och avslappnad kväll, men det är långt ifrån vad man kan kalla helgen i övrigt. Lördagen började med att träna tillsammans med Jennifer. Vi provade på GRIT Plyo, en 30 minuters klass men jag lovar man fick kämpa som bara den! Efter 30 minuter var jag svettigare och mer utmattad än vad jag skulle vart en timme i gymmet, typ. Högintervallsträning men oj så kul! Jag kommer verkligen gå på det igen. 
 
För övrigt så har jag suttit med min pärm i högsta hugg och pluggat till tentan som är på tisdag. Mikrotillämpning och handelsteori, jippi vad roligt. Sista dagen i morgon med hårdplugg, jajamänsan! Det känns ändå skönt att man hänger med i vad som händer i uppgifterna man gör, lite sitter kvar. Känns surt att man bara var så några poäng ifrån att klara tentan, men men denna gång så tar jag den förhoppningsvis. 
 
Gjorde en mycket god och hälsosam middag idag. Tabbouli, libanesisk persiljesallad. Det gjorde gott i magen och laddade mig med energi. Nu börjar sängen nalkas, nybäddad med fräscha lakan eftersom jag tvättat idag också! Hoppas ni haft en bra helg. 
 

Fredag och äntligen lite paus

Ja, nu är det äntligen fredag! Som jag har väntat måste jag säga, för idag (eller nu under kvällen) är min pausstund. Jag har nu i nästan tre hela veckor pluggat till en tenta som jag skrev idag, inte för att jag gillade frågorna som kom eller hur de ändrat uppläget på hela alltet men det är skönt att den är skriven och nu är det bara väntan kvar. Förhoppningsvis så ger allt mitt plugg resultat och den kan bli undanstoppad med alla andra godkända tentor. 
 
Innan tentan hade jag seminarium i handelsrättslig översiktskurs där vi gjorde domstolsspel, vilket är ett roligt och intressant sätt att lära sig om olika saker. Vi hade ett mål om att ett mord hade begåtts i en lägenhet. Min grupp skulle försvara den tilltalade och säga att han var oskyldig. Svårt eftersom åklagar sidan hade vävt ihop en snygg story för att verkligen se till att vår fiktiva tilltalade skulle åka dit, men vi vann till sist för de var lite klumpiga i plädderingen hihi.
 
Efter tentan så åkte jag till gymmet. Som jag har längtat kan jag säga, har fokuserat all energi på att först bli frisk och sedan att plugga till tentan. På gymmet så träffade jag söta Jennifer så vi tränade lite tillsammans. Och så bokade vi in att vi ska ta ett pass tillsammans i morgon med. Känner mig mer peppad att träna när jag tränar med någon, speciellt i gymmet! Nu sitter jag och avnjuter en smoothie på blåbär, banan, lite spenat, mandlar, chia-frön och mandelmjölk och även en skål med lite jordgubbar. Åh, så gott! Hoppas ni har en mysig fredagskväll.
 
 
 
 

I ♥ Nasty Gal

Häromdagen kom mina snygga nya solglasögon från Nasty Gal och såååå jag älskar dem! Fantastiska. Nu är det bara sommaren och solen som saknas ju.
 
 
Klicka gärna in på hemsidan de har massor med fint och leveranstiden var inte alls så lång, även om det stod 3-5 veckor när jag beställde så kom de inom 14 dagar (vet inte exakt hur lång tid det tog för dem att komma). 

Galet och en massa plugg.

Jag måste bara inleda det här inlägget med att skriva att det är helt galet hur ofattbart fort tiden går ibland. Jag har inte bloggat på ungefär ett år, men ändå känns det som att inte var så länge sedan jag faktiskt satt vid tangentbordet och skrev här. Det har hänt massor med bra saker och jag kan med glädje säga att jag som person har blivit gladare och mer nöjd med mitt liv under året. 
 
En av anledningarna till att jag inte kunnat sitta här och blogga så ofta som jag skulle ha velat under det gångna året är för att mycket fokus har lagts på min utbildning. Jag har skrivit c-uppsats, tagit sommarkurser, läst nationalekonomi och just nu håller jag på med handelsrättslig översiktskurs. Och vet ni vad!? Det är min allra sista kurs. Sen är jag klar. Då är det dags för jobb (och all ångest därtill när det kommer till att söka jobb!) och att bli "vuxen". Dags för det vuxna livet med jobb, boende, räkningar, middagar, vinkvällar etc etc. Äsch vem försöker jag lura det är som nu fast med mer pengar och mindre fritid under vardagarna haha! 
 
 
I vilket fall som helst så uppmuntrade min kära vän Linnéa mig att ta upp bloggandet igen (efter att hon föreslagit att jag skulle skaffa en blogg men jag sa att jag redan hade en haha) när vi satt och pluggade till kommande tentor i skolan idag. Så här är jag nu, snart färdigpluggad och ska försöka komma igång med bloggen igen. Mitt nygamla projekt.