Diplomering

I fredags så var jag och mina kära studiekamrater (eller en del av dem vart fall) på diplomeringscermoni, för att fira att vi tagit examen. Visserligen var det ett tag sen själva Examinerandet skedde, cermonin kom sådär ett år senare.
 
Inledningsvis möttes vi alla upp och minglade lite innan cermonin inleddes. Det blev tal från en föredetta Föreläsare, Liv som vart studiekamrat men även är ordförande för SÖFRE (Södertörns förenade ekonomer) samt även från Walter Roth som är alumni och arrangerat diplomeringen. Därefter så fick vi samtliga komma upp på scenen och där ropades namnen upp och diplom delades ut. Detta följdes av fotografering både på scen och utanför aulan.
 
Utanför aulan bjöds det även på lite skumpa och snittar. Vi fortsatte minglandet, pratade och hade det trevlig och roligt. Sedan förflyttades festen till Studentpuben innan det var dags för oss att ta oss vidare till nästa evenemang för kvällen. Riktigt trevligt var det att återse alla fina människor man delat sin studietid med.
 

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback