Veronica Maggio

I fredags så gästades Klubb Molto utav underbara Veronica Maggio. Jag hade länge tänkt att jag skulle ta mig dit och se henne när man fått veta att hon skulle komma, men till min förskräckelse hann biljetterna ta slut innan jag hann köpa en. Lite nedstämd sådär över att jag inte skulle få se henne, en av mina favorit artister, släppte jag sakta tanken på det. Tills min kompis Linnea frågade om jag skulle gå. Jag erkände lite förläget att jag inte skulle för jag inte hunnit köpa biljetten (jag hade tjatat om att jag skulle gå till henne). Linnea som är funktionär på Klubb Molto säger då att hon har en gästbiljett som jag gärna får ta och gå på Maggio. Självklart blev jag tacksam och jätteglad. Älskade Linnea gjorde verkligen min dag och jag fick gå på kära Maggio!


Och jag skojar inte när jag säger att det här var den bästa spelningen jag vart på! Helt fantastisk! Vilken atmosfär. Hela publiken sjöng med och ja, vad ska jag säga... Maggio är så himla grym! Älskar hennes scennärvaro, hur hon tackar på sitt gulliga sätt efter varje låt och hur hon förklarar hur låtarna kommit till. Underbara Veronika, du har funnnits där ända sen du kom med Vatten och bröd. I ur och skur har jag spelat dig och jag älskar alla dina plattor. Ni kan också läsa om spelningen på Klubb Molto bloggen och på LT.
Jag vill också tacka Linnea en gång till som gjorde det möjligt för mig att gå! Tack söta du ♥

Höstpromenad

Förra lördagen så var det en sån där härligt, strålande och underbart solig höstdag. Så vad passar inte bättre än att ta sig tid och gå en lång, mysig höstpromenad. Därför åkte jag hem till min käraste Emilie och passade på när vädret ändå var så fint, att ta en promenix. Det blev en rätt lång runda vilket var mycket skönt och vi hann prata om ditt och datt. Vad som händer i våra liv, hur vi känner och vad vi egentligen kanske vill med framtiden. Vi hade roligt och trevligt med. Gick förbi Willys och köpte gottis hem till senare. Självklart hade jag kameran med så vi fotade lite längs vägen.

Rött bland grönt!

Det här känns nästan som en vårbild, men jag lovar den är tagen nu!

Som guld mot himlen.

Mysiga kontraster

Verkligen höst

Söta Emilie
Jag
Och vi tillsammans ♥Eftermiddagen avslutades med mys i soffan. Vi satt och småpysslade och kollade på film. Helt underbart. Känns alltid så enkelt men ändå underbart att vara med dig min käraste Emilie!

Teaparty

En söndag i slutet av Oktober hade söta Maliha beslutat att ha ett sött Teaparty hemma hos sig för att göra slut på lite teer och samtidigt förena många glada vänner för en mysig stund. Så vi anlände till hennes mysiga hem och steg in i ett väldigt piffigt kök fyllt med godheter! Det kändes verkligen som om hon hade allt! Hon hade bakat hela helgen till partyt och ställt fram sin söta teservice, premiär för den! Kan ju verkligen inte komma på nåt bättre sätt än detta att spendera en annars så glåmig och deprimerande söndag tillsammans med trevligt sällskap och gottigheter.

Det dukade bordet


Kakor och smördegsgottis med fetaost och korriander och fetaost och soltorkade tomater.


Massor mer med kakor


Rulltårta


Naturgodis


Scones


Och massa massa te i söta koppar!


Sen närmare 19 gick hela sällskapet i samlad trupp mätta och glada mot bussen för att röra sig hemåt. En underbar och mysig eftermiddag Maliha, måste vi verkligen göra om snart. Tack ♥

Fina Alison

När jag och Zandra var hemma hos Alison för någon helg sen så beslutade jag att vi borde ta en fin mamma bild på henne med magen, vilket förvånade mig att hon inte redan gjort. Så jag tänkte lägga upp bilderna här. För de blev så fina på henne verkligen!

Vår fina mommy Alison ♥


Magen från Alisons perspektiv :)


Jag är hur nöjd som helst med bilderna! Hoppas Alison också är det. Och tänk er snart så är det en fin liten mini Alison och Masih här i världen. Längtar verkligen ♥
Varor i kundvagnen Pris   Presentinslagning?
Tycker om dig - blandade chokladdoppade kolor från Åre 59:- Ej inslagbar Ta bort
Duc d´O - lyxig belgisk chokladask, 500g 195:- Ja, +15:- Ta bort
Vill du att vi slår in flera varor tillsammans som ett enda paket?
Kryssa i så fall endast i "Presentinslagning?" ovan vid den dyraste inslagningen, och specificera sedan här vilka andra varor som ska ingå (du betalar då endast för en inslagning):
Ps. Oavsett om varorna slås in som ett enda paket, eller separat, skickas de ut tillsammans i en box.

Baby shower

Min underbara vän Alison är gravid. Hon är verkligen vacker med sin fina mage och strålande själ. Hon kommer bli en helbra mamma. Och vad vore inte roligare än att anordna en babyshower för stundande bebis (visserligen var det en tag sen den var, men har inte haft tid att uppdatera bloggen)? Så Alison och hennes fina syster Jennifer hade anordnat en babyshower med Alice i underlandet tema (Alison kallas för Alize). Så himla fint.


Välkomstdrinken hade små lappar där det stod drick mig. Sen skulle man ta med rosa text om man tror bebisen blir en flicka och blå om man tror det blir en pojke. Jag tror på flicka ;)Små goda kakor med text som eat me, bite me, love me, ät mig m.m på. Så söta!


Jennifer, Giuseppina och Alison <3Den fantastiska tårtan som Jennifer bakat! Cheshire cat on top of a hat and with a teaparty on his head!Hela dagen var fantastisk! Ordnad med tilltugg, kakor, dryck och fin tårta! Lekar lekte vi och givetvis handlade samtliga något om bebis. Presentöppning vart det också och det var onekligen mycket aaaawh och ååååh. Helt underbar dag med alla fina vänner som var där att lyckönska blivande mamman och pappan.

Swedish Grace

Häromsistens när jag var hos J och städade ur mina grejer hittade jag äntligen mitt presentkort som jag saknat sen jag fyllde. Jag fick presentkort av mina kära morföräldrar på Cervera. Så jag har vart där och kikat och hittat något nytt att investera i (eller slösa pengar på om ni vill kalla det så). Jag älskar mugga och koppar i alla dess storlekar och former. Överförtjusad blev jag ju då jag hittade detta lilla gulliga set med Swedish Grace muggar och en påse löste.

Så jag beslutade mig för att börja samla på dessa. Med den tidlösa designen som de erhåller är det underbara och perfekta att smutta i sig en kopp te ifrån. Känns också lite vuxnare än mina muminmuggar, som jag också älskar över allt annat!

Love!

I am someone who is looking for love. Real love! Ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-with-out-each-other-love! ♥

 


SATC ♥