Julledigt

Julledigt, det är i alla fall vad jag säger att jag har just nu. Min underbara skola har lagt en B-uppsats över jul och nyår, men tack och lov så var min grupp och jag på det klara med att lite ledighet var vi minsann i behov av! Så just nu är jag "hemma" i Eskilstuna, Skogstorp hos min kära far med syster och bror. Helt underbart! Hittills har det mest vart lugnt. Lugn julafton och lugn juldag.. eller i alla fall under dagen. På kvällen blev det så att jag och kära syster gick ut för att parta. Förfest hos min systers kompis, kompis och sedan utgång med massa dans enda in på tidiga morgonen! Fattar inte hur jag kunnat "skippa" så många utgångar?! Jag ÄLSKAR ju att att gå ut och dansa. Måste bli ändring på det här. Jag är ung och har all tid i världen att träffa killar senare. Nu ska vi fokusera på mig, vad jag vill med mitt liv och min karriär. Och jag har ju hört tusen gånger om att "han kommer när du minst väntar det". Så Mr. Right kommer få åka i bagageluckan ett tag och nu har jag karriärs-kartan framme.


Jag ska i vilket fall som helst vara i Eskilstuna fram tills torsdag eller fredag, har inte bestämt mig när jag ska åka hem. Så länge som jag är hemma till nyår så blir det bra. Jag ska ju fira nyår med söta Emilie och Juliana med respektive (vet inte om några fler är inbokade till vårt firande men det återstår väl att se). Det ska bli riktigt trevligt. Hoppas ni har en riktigt härlig julledighet och att ert nyårsfirande kommer bli storslaget! 2012 kommer bli det bästa året på länge, I tell you!Julklappskalendern hos DennisM

Jag är med och tävlar om ett par riktigt snygga skor hos DennisM. Han har en julklappskalender där man varje dag kan vara med och tävla om fina priser. Och i dagens lucka är de dessa lyxiga skor man kan vinna:


 

I luckan finns då det här paret med skyhöga klackar på 15 cm! Skorna finns i storlek 36-41 och vinnaren väljer ett par i valfri storlek. För att vara med och tävla behöver man bara komma på ett namn till den här modellen av skor och skriva namnet i en kommentar hos DennisM i inlägget för lucka 12. Dessutom ska ni ”dela” tävlingsbilden som ligger uppe på hans fanpage på FB. Läs mer om tävlingen på hans hemsida. Jag är med varför är inte också du det? 


Online spel

När du ska göra en insättning på en sida som erbjuder casino är det viktigt att du hittar en bra bonus innan. Om du inte har en bonuskod när du gör din insättning går du miste om pengar du annars kunnat tjäna genom att bara spela ditt favoritspel. Du får en viss procent av summan du satt in som ligger och väntar tills du omsatt dom. Sen kommer de in till ditt konto och du har därefter möjligheten att plocka ut dina pengar. Din bonus fungerar på alla spel, så som black jack och online roulette. Det många glömmer när de ska registrera sig är att fylla i bonuskoden i bonusfältet. Skulle du glömma detta så registreras alltså inte bonusen och du går miste om pengar du annars har chans till. Skulle detta hända är det viktigt att du kontaktar sidans support så kanske de kan hjälpa dig!