Som en Zombie!

Idag är en riktigt seg dag! Jag kan inte minnas när jag senast var såhär trött och allmänt seg! Särskillt irriterande är det ju eftersom vi har en lång dag med dubbelföreläsningar i tre timmar vardera. Fast det var skönt att vi fick lunch tidigare än vi skulle, så lång lunch med! Så jag spenderar den sista timmen i datorsalen med Linnea och Jenny. Jag börjar även piggna till lite men funderar på att kila till caféterian innan vi börjar och köpa mig kaffe eller så! Så att jag håller mig vaken under den sista föreläsningen. Det kan ju vara någorlunda bra tycker ni inte?!

Sen efter att vi har slutat ska jag och Linnea ta oss till F&S och gymma lite! Ska bli riktigt skönt. Sen när jag kommer hem ska jag förebereda och börja plugga inför min omtenta som kommer ske den 14 april. Det hemskaste är nog att den ligger på kvällen mellan 18-22, men man får väl helt enkelt överleva!
 



Ikväll är det ju också massor med serier att kika på, det är jag glad för. Det är så trist hemma när älsklingen jobbar kväll. Fast i och för sig kommer jag nu inte bli störd inför pluggandet av tentan. Hoppas bara på att det går bra denna gång!!!


Va, är det redan söndag?!

Ja, det är så jag känner just nu! Va, är det redan söndag!? Helt ofattbart! Min långhelg har bara flygit iväg och vart den tog vägen har jag ingen aning om! Sjukt...men vad ska man göra. Det är ju snart långhelg igen om man tänker på påsken. Fyra långa härliga dagar ledigt och dem ska jag spendera i Eskilstuna hos min familj. Så det ska bli riktigt skoj.

Idag har jag hittills tränat och läst på bloglovin, men jag ska alldeles strax ta mig ann min roliga (inte) bok "Principbaserad redovisning" och läsa det jag behöver inför morgondagens föreläsning. Får se om jag kan ta mig igenom de kapitlena eller om jag kommer somna. Den som lever får se helt enkelt.



Återkommer senare och skriver vänner små, dags att plugga!

Tävling hos Nelly.com

Jag är med och tävlar hos Nelly.com. Man designar en egen bikini och så ska man få så många som möjligt att rösta på just sin bikini. Därefer kommer Nelly kanske att sy upp och sälja den vinnande bikinin!

Här är mitt bidrag!



Hjälp mig att vinna tävlingen!, rösta på min bikini här!

Torsdagens shopping!

Eftersom jag inte har haft tid att lägga upp mina shoppingfynd från i torsdags så tänkte jag att jag gör upp dem nu. Jag var med Linnea inne i södertälje centrum och skulle shoppa några få saker, men självklart som alltid hittar man något mer som man behöver/vill ha. Så här kommer mina små fynd:


Svarta strumpbyxor, chockrosa leggings och söta rosiga tunnstrumpor


Härliga skrubbhandskar


Marinblå oversize tröja


Svart tröja med puffärmar (syns kanske inte så bra på bilden)


Härliga vårskor


Piffiga vår-nagellack


Underbar Cupcake lipgloss


Blommigt bangle-armband


Läcker miniväska. Man får plats med mobil och betalkort = allt man behöver för en kväll på krogen.


Jag är riktigt nöjd över mina små inköp! Dessa kommer användas flitigt!

Helena rekommenderar...

Idag ska jag rekommendera något riktigt fiffigt som finns i matvarubutikerna. Hur många gånger har man inte gått förbi alla bagerin och tänkt "åh, tänk om jag kunde baka croissanter?!". Jag har i varje fall tänkt så ett flertal gånger men aldrig riktigt våga prova (än). Men sen så hittade jag den underbaraste uppfinningen på bakfronten. Denna uppfinning heter Croissanter på burk! Det är så att man kan köpa en burk med deg som är till för croissanter.


     Croissanter på burk                                             Mina nygräddade Croissanter

Man drar i en flik på burkens utsida och sedan vrider man lite. Då "poffar" burken och ut kommer degen. Och inte nog med att det är deg på burk! Nej, de har även "preforerat" (lagt små jack i degen) efter hur man ska dela den för att få fina Croissanter. Så rullar man från den bredaste sidan till udden, lägger dem lite fint böjda på bakplåtspapper och gräddar i ca 10 minuter. Kan det bli lättare än så?! Världens enklaste och est uppskattade frukost. Servera gärna med marmelad till så blir det extra gott!

Lördag already!

Ja, gårdagen passerade verkligen fort förbi. Det sa bara svisch. På kvällen var jag till Jarlaberg (i Nacka) på filmkväll hos älskade Carla. Det var riktigt kul och vi tittade på Zombieland och Brüno. Älskade Zombieland, den var riktigt skoj dock lite abrupt slut. Synd att det är så långt bort. Jag åkte hem därifrån vid halv ett och var hemma typ efter två! Så idag är jag lite seeeeg.

Idag har jag också tvättstugan. Jättekul..INTE men det måste ju göras. Sen ska jag och älsklingen på middag hos Clay och Tessan. Det ska bli riktigt trevligt för det var ett bra tag sen jag träffade dem. Umgås och ha kul känns som en riktigt välplanerad lördagskväll.

Tänkte faktiskt även ha ett litet projekt och rita lite. Jag kommer att visa sen vad det blir för nåt.. om det blir nåt! Haha! See you later och ha en fin dag!


Långhelg!

Nu är jag äntligen ledig en långhelg! Jag har inte bloggat så mycket de senaste dagarna då jag har pluggat inför tentan som vi hade igår. Men nu är tentan förbi och kursen är avklarad! Så himla härligt måste jag säga! Så nu kan jag bara fokusera på mig och snart på den nya kursen, som tydligen ska vara rätt tung. Jag har även ångest över hur jag ska göra med min kommande omtenta om jag ska ta den nu i april eller vänta till maj, jag får se hur tiderna ligger.

Idag är jag lite seg eftersom vi var ute och firade kursens och tentans slut igår, på ETD-vis som har blivit lite av en tradition såhär! Dock har jag aldrig haft pengar så det här var nog andra gången jag var med på firandet. Men riktigt kul hade vi i alla fall och jag känner att jag är lite hes på rösten med. Livat vart det i luckan! Men såklart helt värt det!

Idag ska jag åka och handla med Linnea och ikväll ska jag till Carla på filmkväll! Min kalender är fullspäckad hela veckan så jag är nöjd och glad. Saker att göra helt enkelt! Wihu! Hoppas ni får en fin dag och en fin helg allesammans ♥

Eclipse trailer!

Som alla (alla Twilight-freaks i alla fall) vet kommer tredje filmen i Twilight serien i sommar. Filmen Eclipse, en efterlängtad film av de flesta. Jag är självklart en av alla som har smittats utav Twilight-febern, vilket jag inte trodde att jag skulle göra. Men det ändrade sig när en vän till mig rekommenderade Twilight och sen när böckerna var på rea köpte jag första och började läsa. Waam och jag var fast! Som så många andra!



Här har ni nu en länk till underbara trailern utav den kommande filmen. Åh jag vill ha 30 juni nu! Eclipse Trailer


Mission impossible..

Jag har nyligen avslutat städningen utav mitt hem och nu är det glänsande rent här hemma. Jag är nöjd och glad över att jag tog mig i kragen och städade, men frågan är ju bara hur länge detta kommer hålla. Jag är mycket väl medveten om att hålla det städat inte är min starka stida, det är ju därför jag städar så himla ofta! Det kan bli stökigt på bara någon dag och jag vet inte hur det går till. Det är skönt i alla fall att veta att det inte bara är jag som stökar ner här hemma.

Jag ska i alla fall försöka (ännu en gång) att inte stöka ner här hemma, måste bara komma på en bra strategi för det!

Hoppas ni har en trevlig kväll alla, det har i alla fall jag i mitt städade hem!

KATASTROF!

Ja, det är så jag vill beskriva mitt blogguppdaterande! Katastrofalt dåligt. Jag vill verkligen ha mer tid till att blogga, det är ju inte så att jag inte bloggar för att jag inte vill. Snarare tvärtom. Vill blogga massor, men tiden räcker inte till! Vad ska man göra då?

Det är massor med skolan, speciellt nu under tentavecka och det här är ändå en LÄTT kurs! Fattar inte hur jag ska hinna med en massa annat när nästa, intensiva kurs drar igång?! Hoppas att det löser sig på något vis i alla fall, ska försöka ta mig i kragen och komma tillbaka till bloggen.

Måste även berätta att jag fick U på SMF tentan! Jävla skit säger jag bara, det blir omtenta i maj för jag känner att jag måste fokusera på Redovisning och beskattning kursen först så jag slipper omtenta i den.

Sen önskar jag att den här jävla skitsnön skulle sluta falla! Hatar den och jag vill ha vår!

Men nu måste jag kila till skolan, skriver mer när jag kommer hem (hoppas jag)! Ha en fin dag trots att snön ligger överallt! ♥

ITM-träff!

Igår hade jag och tjejerna vår andra ITM träff hemma hos Hanna! Det var riktigt trevligt och jag hade riktigt kul med tjejerna! ITM är vår förkortning för In The Making som är en liten grupp jag och mina tjejkompisar bildat. Vi träffas och syr, pysslar, stickar och en hel massa annat. Riktigt skojigt! Hanna hade gjort i ordning mumsig fruktsallad med! Riktigt gott med choklad och glass till med.



Igår pysslade jag med inbjudningskort som jag hjälper en vän att göra. De är klara nu och skickas ut i morgon. Det var riktigt kul. Här är några bilder!


Syskrins make-over!

Förra helgen var ju jag och min sambo hem till hans moster för lite helgmys tillsammans. Det var väldigt trevligt och riktigt glad blev jag när jag fick ett fint, gammalt syskrin utav henne! Dock var det lite smutsigt och var i behov av lite upprustning! Men jag älskar ju att pyssla och dona så jag tog mig an detta roliga projekt och resultatet blev underbart. Här får ni se bilder, före och efter.

Före:



Efter:



Visst blev det fint?! Jag är jättenöjd i alla fall! Och jätteglad att jag fick skrinet utav fina Senita! ♥


Hurt-dag!

Idag skiner solen stor och fin och jag hoppas att våren verkligen är påväg! Ingen mer snö för den här "vintern" tack! Jag längtar efter varma sköna vårdagar och sen sommaren! Åh, myser och ler bara jag tänker på det!

Idag ska jag vara hurtig! Jag har tvättstuga och så ska jag minsann städa i ordning hela lägenheten så att det blir snyggt och rent och bara glänser! Det känns som om jag måste få struktur (jag vet inte hur mångar gånger jag har sagt det här!!!) och att jag måste få någon rutin på att verklingen inte stöka ner!

Senare ikväll ska jag åka till min älskade Alison och hälsa på. Vi ska laga tacos och mysa till en film. Sen har jag även lagat lite efterrätt till oss! Jag har faktiskt provat den där vita kladdkakan som fanns på blogg.se's startsida! Så det ska bli spännande att prova på ikväll.

Hoppas ni alla får en härlig solig dag! Passa på och njuuut nu!

Morgonträning!

Godmorgon på er alla! Hoppas att allt är väl med er trots solens frånvaro! Jag är uppe och börjar bli hyffsat pigg (sådär efter frukost och att ha vart vaken i 45 minuter!). Det börjar snart bli dags för mig att packa ihop för jag har bestämt att jag ska träna lite innan jag pallrar mig till skolan för att träffa min responsgrupp klockan 13. Hoppas verkligen att jag kommer hinna, men det tror jag nog! Åker en timme tidigare till träningen än vad jag hade tänkt. Ska gymma lite, har ju ett personligt träningspass som en instruktör lagt upp till mig. Det är dags att komma i lite bättre form helt enkelt, jag är trött på det här!



Så jag har redan tränat två gånger den här veckan och jag funderar om jag ska ta mig ett pass på söndag med, känns riktigt lockande faktiskt! Vi får se hur helgen blir. Älsklingen ska ju till Flen så jag kommer vara ensam hemma! Någon som vill hitta på nåt kanske?

Men men, nu måste jag dra mig upp ur soffan och fixa det sista innan jag ska ner till bussen! Ha det bra sålänge, Ciao!

Nervig dag!

Idag så är det onsdag och solen skiner än! Gud det är så härligt, solen har spridit sitt varma sken över oss i fem dagar i sträck nu! Hoppas att all snö försvinner och våren verkligen kommer!

Idag så har jag föreläsning i två timmar följt av resttalsredovisning, eftersom jag missade ett seminarium när jag var på Farfars begravning. Ogillar att stå längst fram och ha alla stirrandes på mig när jag ska prata. Känns sjukt läskigt och nervpirrande! Men jag hoppas att det går bra i alla fall, jag kan talet i princip utantill. Dock så vet jag inte om jag vågar ställa mig därframme utan mina stödkort. Tänk om jag glömmer bort allt i nervositeten och inte kommer ihåg ett ord jag ska säga!? Usch, men vi får se hur det går helt enkelt. Jag meddelar ikväll om jag överlevde eller ej! Ha en fin solskens dag nu alla!

Harry Potter and the Deathly Hallows!

Som många vet börjar upphällningen på Harry Potter sagornas filmatisering nå sitt slut. Jag har läst och hört rykten om att nästa film kommer redan november 2010. Jag har även hört och läst att den sista filmen "Harry Potter and the Deathly Hallows" kommer att delas upp i två delar! Så vi kommer ha "Harry Potter and the Deathly Hallows Part I" och sen "Harry Potter and the Deathly Hallows Part II". Men hur kommer det då att bli när man väl sett den första delen på bio och måste vänta ett helt år inför nästa del, det ryktas om att Part II kommer år 2011 någon gång. Jag menar för är man en riktig HP fantast (som jag) så vill man gärna se filmen innan den som kommer på bio! Så jag undrar om de kommer ge ut del ett av filmen på DVD innan andra delen eller om de kommer att vänta på andra delen och sätta ihop dem till en enda lång film!? Vilket dok kommer bli en vääääldigt lång film  men det spelar ju inte så stor roll för mig! Jag är bara fundersam hur det blir eftersom många kommer vilja se första delen igen innan man går och ser den andra på bio!



För övrigt kan jag bara inte vänta på att få se filmen på bio! Tur att det är hyffsat snart i alla fall! November i år! ♥

En solig Lördag!

Hej på er alla! Hoppas att allt är väl med er. Här är det väldigt bra och jag känner mig väldigt pigg och glad. Solen skiner och jag känner att tiden rör sig allt närmare våren, som inte kan komma tillräckligt snart! Jag börjar bli trött på snön och längtar efter vår och sommaren nu! Så man kan få börja använda härliga ballerina skor och vårigare kläder! Så underbart!

Idag så är det lördag, härligt med helg! Vi ska umgås med Jimmys moster idag, laga mat och dricka lite vin. Det ska bli riktigt gott och mysigt. Vi ska laga lite kycklingpaj och bara vara sociala med varandra. En riktigt härlig lördag helt enkelt.

Hoppas att även ni får en riktigt trevlig lördag, precis som jag!

Äntligen fredag!

Ja, jag säger då bara det: ÄNTLIGEN FREDAG! Jag har inte haft så mycket tid att uppdatera bloggen, jag har ju massor med material jag vill ha upp här på bloggen men ingen tid. Kursen jag har nu i skolan är bara så himla mycket jobb och inlämingsuppgifter hela tiden så det är knappt man hinner sitta vid datorn en längre stund.

Men nu är det helg och jag hoppas verkligen att jag kommer ha tid att uppdatera något här i bloggen i alla fall! Jag ska försöka ta mig tid till det.

Idag har jag hållit mitt argumenterande tal för min seminariegrupp och jag säger bara OMG vad nervig man blir. Även fast att det bara är 20 personer och man har övat och kan talet så blir man så jävla nervös! Har ni känt så när ni ska framföra redovisningar och tal? Det är verkligen hemskt! Är så himla glad att jag har nästa tal på onsdag och sen är det endast ett tal kvar! Jippi!

Snart ska jag ta och röra mig in mot centrum för jag ska gå till tandläkaren, usch och fy jag hoppas det går bra!

Helena rekommenderar...Mascara!

Här kommer då mitt första rekomendations inlägg! Idag vill jag rekommendera en ny mascara som har kommit ut på marknaden, nämligen Maybellines nya "The falsies volume express". Den har en snygg lila färg på "flaskan" med turkos text som gör att den syns och är snygg estetiskt. Jag tycker denna mascara är en av de bästa jag har provat någonsin! Mina fransar blir oerhört fina och långa. Med hjälp av den böjda, fylliga borsten kommer jag åt mina fransar och alla får en förlängande effekt. Dock så måste jag säga att effekten av att ögonfransarna ska bli lika lösögonfransar uppnås ju inte, men vilken mascara har någonsin gjort det? Jag är i varje fall nöjd med resultatet, mina fransar har aldrig varit så här fina och långa! Därför får den 4 av 5 H!