Zandra 21 år!

Idag fyller min lilla donna Zandra 21 år! Grattis i mängder vännen! Kvällen ska vi självklart fira med party party. Det blir hemma hos henne med paket, tårta och dryck! Härligt väder fick vi också! Ses ikväll vännen! Hoppas dagen blir underbar!

Zandra 21 år idag!!!

Eclipse

I onsdags så träffade jag Tessan på kvällen för att ta bilen till Heron (Tessan hade tagit körkort samma dag, GRATTIS TESSAN!!!!) för att se på bioprémiären av tredje filmen i Twilight serien Eclipse. När vi kom fram till Heron köpte vi våra biljetter och sedan åt vi middag nere i deras "Food court". Det blev kina mat och det var riktigt mumsigt. Filmen började 21.00 och vi satt front road! Jag vet att många tycker det är dåliga platser, men det gör inte jag! Man har ingen framför sig som sitter med sitt huvud i vägen och man kan ha fötterna uppe på räcket (i de salonger som har räcken).

Filmen var i varje fall grymt bra. Helt underbart bra och rolig! Bättre en andra filmen (har de förbättrat teorin om att alla uppföljare är sämre?! Eller detta kanske är för att det är en "bokserie" filmatisering!?). Men tack för kvällen Tessan, blev riktigt lyckad!

Allsång på skansen!

Tisdagen tillbringades som bekant på Skansen tillsammans med två underbara flickor! Nämligen min lillasyster och Ellinor. Vi hade bestämt oss för att ta en heldag på skansen och avrunda den med Allsång på skansen!

Vi tog färjan över till djurgården och det fläktade riktigt härligt på båten. Två uppspelta donnor hade en fotosession på båten och var riktigt uppspelta när vi väl landade på djurgården. En rask promenad förbi Grönan och mot Skansen, Hazeliusporten, där vi fotade lite till och sedan betalade entré för parken. Vi tog bergbanan upp, dock en liten besvikelse för vi trodde nämligen att det skulle vara mer att se på vägen upp.
En heldag i parken blev det och varmt var det. Vatten gick åt i massor och många djur såg vi. Det blev sen lunch på en restaurang vid stora scenen och sen satt vi och vakta en bänk tills det skulle börja. Lång väntan, men det var värt det. 1 och ½ timme underhållning och det var riktigt bra röj! Sen blev det hemfärd för oss alla.
Tack för dagen tjejer! ♥