Smått och gott...

Dagarna bara rusar iväg och snart är det juni. Vilket betyder att min födelsedag ligger runt knuten och många börjar undra vad jag önskar mig. Så jag tänkte att jag lägger upp ett kollage med lite smått och gott som jag önskar mig. Det blir lättare så för alla att klicka sig in här och kika. Så här kommer min lista!
Jag börjar i övre vänstra hörnet och arbetar mig nedåt.


1. Square Retro, 299:- Junkyard
2. Heart Retro, 299:- Junkyard
3. Dagens lunch påse, 29:-, Lagerhaus
4. Thomas Sabo, Kitten, 498:-
5. Thomas Sabo, Bow, 298:-
6. Nest skålset, 498:-, bluebox, cervera
7. Locktång, OBH Nordica, 399:-, Åhléns
8. Retro klocka lila, 199:-, ur&penn, Zoovillage
9. Vintage by fe, berlockur, 549:-, MyLoveBasket
10. Armbandsur, 698:- MyLoveBasket
11. Qvint kaffekopp med assiett, Cervera
12. Burk för hårspännen, 69:-, Stockhome
13. Jane Austen - The complete novels, 229:-, Cdon
14. Water for elephants, 39:-, Cdon
15. A midsummer nights dream, 129:-, Cdon
16. Mademoiselle Oiseau servis, Cervera
17. Arabia Mumin muggar, 199:-, Cervera


Ja, här är lite av det jag önskar mig i födelsedagspresent. Men jag har säkert berättat om andra saker jag önskar mig, men här är lite att tänka på i alla fall. Hihi!

Baby Foot

Just nu sitter jag med fötterna inpaketerade i små påsar med magisk gel. Jag pratar givetvis om produkten "Baby Foot" som ger en babylena fötter efter deras kur. Så nu testar vi. Påsarna ska sitta på fötterna i två timmar. Sen ska jag skölja av dem och vänta på att det gottiga i gelen ska kicka in och peela mina fötter. Kan bara inte vänta på att få se resultatet live, har redan sett processen i en youtube video. Jag kommer ha finaste fötterna i sommar!

Väldigt simpel process. Hoppas på det bästa. Billigt var det med! Runt 270 kronor med frakt ifrån Bodystore! Kommer givetvis berätta huruvida jag blir nöjd med resultatet eller ej. Perfekt att sitta med dessa på i alla fall när man myser framför tv:n eller läser en god bok.

Kär!

Jag har ett flertal gånger passerat cerveras fönster i Stockholm och sett underbara miss Burfitts kollektion för Rörstrand! Helt förälskad är jag, skulle gärna vilja ha en mugg eller två. Men med tanke på hur många muggar vi har i vårt skåp så är det väl inget som jag BEHÖVER. Men... vill ha för de är så otroligt fina. Tjusiga! J'adore!'Lovisa Burfitts kollektion för Rörstrand.