Lyckan man känner...

... När man gör någon annan glad. Det är nog en av de bästa känslorna man kan ha tror jag. När man faktiskt gör något som får en annan människa som man bryr sig om glad. Igår hade jag en sådan dag flera gånger om. Jag har rensat i min garderob och fick tre stora kassar med kläder, Lina hade frågat mig om jag hade några kläder om jag ville bli av med tidigare den veckan men jag hade avfärdat henne och sagt nejdå! Men nu hade jag det ändå, vilket jag informerade henne om. Jag tog samtliga kassar med mig hem till henne och Robert där hon i lugn och ro (med andra ord väldigt snabbt, typ som shopping hemma!) kollade igenom kläderna. Det vart vääääldigt få plagg (typ 3) som jag fick med mig hem igen. En lycklig Lina med massor med "nya" kläder helt enkelt.
 
Sedan så frågade Lina mig om hjälp angående strukturering av hennes garderober. Ja, jag kan väl hjälpa sa jag och så satte vi igång. Efter två timmar med kaffepaus så hade vi tillsammans upprättat stordåd gällande hennes garderober. Fint vikta högar med kläder, plagg radade på galgar och underkläder samt strumpor sorterades in i två lådor. Snyggt och strukturerat = Glad Lina återigen. Plus att jag fick två plagg ur hennes garderob, vilket gjorde mig glad. Kärlek till den kjolen som jag fick, längtar till våååååren! 
 
Vi gjorde även något åt situationen i Roberts hylla med DVD:er (mest för min skull tror jag för jag fick panik när jag såg alla travar med DVD-skivor som låg i hyllorna med de tomma fodralen i högar runtomkring!) så där blev det snyggt med och så hängde vi upp lite tavlor (med hjälp av hål som redan fanns på väggarna, återvinning!). Dock blev det jobbigt när hammaren tydligen hade rymt från lägenheten, så den kroken får de fixa själva.
 
För övrigt så promenerade vi lite, handlade till middagen och det blev tacosmys. Sedan filmkväll med! Toppen dag och kväll hade jag verkligen med finaste Lina och sen Robert med när han kom hem efter jobbet. 
 

Brunch och bio

Idag har jag haft en jätteskön söndag. Jag blev upphämtad av Tessan och vi åkte till Heron city för brunch och bio. Vi brunchade på ett litet café och unnade oss varsin foccacia och latte. Det var mycket gott och vi hade som alltid mycket ingående och roliga samtalsämnen. Jag älskar att träffa Tessan för det är så lätt att vara med henne och man har alltid roligt tillsammans med henne. 
 
Efter brunch kikade vi lite inne på Hemtex och Nike store innan vi åkte upp för att se Silver linings playbook med Jennifer Lawrence och Bradley Cooper i huvudrollerna. Jag är helt såld på Jennifer Lawrence just nu, hon är verkligen en genuin och duktig skådespelerska. Hon verkar så charmig, öppen och ärlig när man ser henne i olika intervjuer. Verkligen säger vad hon tycker. Ser så fram emot Hungergames 2 i höst, där hon spelar Katniss. 
 
 
Filmen var verkligen bra och jag förstår att filmen och skådespelarna har vunnit priser för sina insatser när den skapades. Den är lite annorlunda vinklad, man spelar på det sociala samspelet och psykiska sjukdomar men på ett bra sätt. Filmen förmedlar att även om man har kommit på en lite ruff patch så kan man hitta tillbaka igen. Verkligen en bra insats av skådespelarna. 
 
 

Älskade syster!

Vill säga ett stort grattis på födelsedagen till min finaste lillasyster som fyller år idag! Tyvärr (för min egen del då) så är hon i Mexico i två veckor, kom fram i natt... Bästa sättet att fira sin dag på I imagine! Men grattis grattis grattis till den finaste och mest fantastiska systern på jorden! Älskar dig! ♥
 

Min finaste syster när vi var i London!

Lugn fredagsmorgon

Det skönaste som finns är när det inte behövs stressas någonstans. Den här veckan är i princip lov för mig, hade en tenta i tisdag och sedan dess har det vart lugnt och skönt. Dock hade jag väl vilja jobba lite, men tydligen är vi inne i en period där det är lugnt med bokningar. Förhoppningsvis kommer det igång snart, speciellt eftersom det är min sista månad på det jobbet då jag snart är klar med studierna! 
 
 
Men nu så har jag en lugn fredagsmorgon. Har ätit min lilla frukost och nu njuter jag av en kopp te. Ingen stress och ingen jäkt. Det är över en halvtimme kvar innan jag ska ta mig till tunnelbanan. Jag ska åka till Kungens Kurva för att köra lite Bodypump. Skönt!