Torsdag

Idag är det torsdag! Shit herregud snart åker vi för helvete! I morgon natt bär det av till Turkiet! Känns lite nervöst med tanke på att det är första gången jag flyger! Har ju vart i Paris, men då åkte vi buss dit!

Så känner lite fjärilar i magen, men alla säger att det kommer gå bra (och, ja det vet jag att det kommer..så länge inte det blir för turbulent och sen slutar i en olycka. Men det ska det väl inte...) och även att det är starten och landningen som är bäst! Hehe, jag får väl se hur det går och så! Kommer berätta sen när jag kommer hem. Det kommer vara uppehåll här i bloggen i två veckor nu!

I dag har jag och Tessan vaxat benen, tagit bort hår under armarna, fixat bikinilinjen och färgat hennes hår. We look delicious now baby! :) Nu är det bara lite packning som är kvar, sen ska jag peela mig och måla naglar, plocka ögonbryn och lite småtrix! Det känns bra! Sen i morgon blir det chinese food med resekompisarna och även sova över hos Senita och Lennart, eftersom vi åker mitt i natten så är det smidigast så!

Just nu är jag hos "svärföräldrarna". Vi har ätit mat här jag och älsklingen. Gud, ibland är det väldigt bra att ha svärföräldrar känner jag! Om jag säger "Älskling, vi måste köpa schampo" så försvinner Senorita några minuter och kommer tillbaka med ett schampo och säger "Kanske det här duger? Jag använder inte det alls! Ni kan ta det!". Vi fick även tandkräm och tandborstar! Så nu behöver vi inte handla något inför resan längre! Känns bra :p Haha!
 

Mode för män

Under vår och sommar säsongen ser vi en mer avlappnad look gentemot förra säsongen då det skulle vara maskulint och hårt.

Mjuka material som påminner en om mjukisbyxor används under den här säsongen.

Även Kostymer och mer propert klätt gäller under vår och sommar. Vi ser retromönster och massor med varierande snygga mönster. De revade jeansen är också kvar och väldigt heta. Cardigans och bomullskläder är väldigt rätt med!

Tennisshorts, jeansshorts med revor och tank tops är numero uno i sommar! Enjoy!




Badmode

Badmodet för i år går i stormönstrat, retro och elegant. Alla olika modeller finns kvar, men hetast är nog Bandeau bikinin, som likaså var het förra säsongen. Baddräkten är också het i olika modeller, men finns i snygga öppna versioner med. Lite djupare urringningar och låga ryggar, mycket snyggt.


Många olika inspirerande färger, former och mönster ses i badmodet och varför inte hugga till på en sarong inför säsongen med. Själv skulle jag välja en bikini med riktigt stark färg. Kanske chockrosa eller regnbågsfärgad! 

Tänk italienska rivieran, bohem-chict och stora guldarmband så är du snart där. Matcha med heta accessoarer till din snygga badlook och du blir hetast på stranden!  
 
Urflippade mönster, djurmönstrat och neoninspirerat. Olika bikini och baddräktsmodeller så långt ögat kan nå! I sommar kommer inte många se ut som någon annan! Välj vad som är rätt för dig! Din favoritfärg och dina favorit mönster! Vad sägs om leopardmönstrat med inslag av chockrosa?! Hett och helt rätt!

   

Romantik - Goth

I vår och sommar ser vi mode som är inspirerat utav romantik i nostalgi anda. Mycket retro print med inspiration från 50-60-talet. En personlig favorit är väl söta, skira klänningar med blommor i rosa nyanser.  


Inspireras!


* Alla nyanser utav vitt
* Massor av starka färger
* Pastellfärger
* Mängder av olika mönster
* Välskräddat i pastell och knalliga färger
* Tidlösa och välskräddade plagg som är uniformsinspirerade snitt och detaljer
* En smal men ändå ledig siluett
* Fokus på den markerade midjan
* Kavajer
* Mönster som blommor, ränder, rutor, prickigt, djurmönster och konstgrafiska mönster ses på åtskilliga plagg




Saker som är bra att tänka på att ha i garderoben är plagg med i pastellskalorna blått, grönt, rosa och gult, men även knalliga, poppiga, starka färger. Köp på er så många nyanser utav vitt som ni bara kan för i sommar kommer Vitt vara helrätt!


Material

Materialen på själva plaggen är många och det är bara att välja och vraka i princip! Vi ser naturmaterial ihop med syntet, transperenta material, spets och tyger med struktur. Stort för säsongen är även blanka tyger som siden och polyester och även ekologiska tyger, likaså den "solblekta" och "tvättade" looken. Andra säkra kort du kan satsa på Jersey, klassiska bomullstyger, linne och tunn denim.         


Kjolen under den här säsongen kan vara vid, men vi ser även mycket pennkjolar som går till knäna. Vi ser även skjortklänningar och raka fodral som mixas med den voluminösa 50-tals modellen med midja. Kavajen är säsongens "IT" ytterplagg som kan matchas med en romantisk klänning eller skjorta.


Accessoarer

* Stora Scarves
* Sandaletter
* Högklackat med peeptoe
* Örhängen och armringar
* Stora halsband
* Kuvertväskor i olika färger och modeller



 

  



En trend som är på ingång är Goth. En dramatisk ton i modet som gör det möjligt att leka och kombinera med andra stilar. Goth innebär mörkare, striktare färger men det finns även inslag av animal prints som alligator och omrskinn. Mixa gärna upp med lite guld och metallic accessoarer, gärna även knalliga färger. Goth kan även vara romantisk om man kombinerar rätt, matcha lite och få fram en stil som passar just dig. Och hur retro skulle modet inte vara utan de fabulösa handväskorna i korg! Superläckert och superschict att ta med sig till stranden!


Enjoy!  
 


Makeup vår och sommar 2009

Under vår och sommar säsongen är nyckelordet Naturligt! vi vill se en naturlig lyster från hyn och naturliga läppar. Inte för mycket smink så man ser ut som man har hällt på ett lager täckfärg! Vi vill heller inte se några ränder vid hakan! Se till att hitta den foundation som har så exakt likhet med din riktiga hudton. När det sen gäller ögonen så ska de vara mörka och välmarkerade.



Foundation:
Som sagt så är det naturlig hy vi vill se i sommar! Därför ska den också framhävas på bästa möjliga vis, genom att hitta rätt ton för just din hy! Det finns väldigt bra produkter nu som kan hjälpa dig att hitta den naturliga looken, som framhäver och förbättrar våra ansiktsdrag. Lättast att hitta rätt ton är att testa ute i dagsljus. För att se naturlig ut måste man ju ha den ton som är närmast ens egen hudton, så skillnaden mellan hals och ansikte inte blir alltför markant, om det blir så är det ju inte ett dugg naturligt! Tänk även på att om man har fräknar så ska man inte döölja dem, fräknar är naturligt och dessutom mycket fint!

Tänk på att de nya produkterna inom mineralmake-up är väldigt bra för att se naturlig ut!





Ögon:
När det gäller att sminka ögonen så ska man allra helst ha sotade ögon. Med färger som chokladbrunt och svart eller svart och mörkt grått. Man ska vara välmarkerad runt ögonen med kajal, svart allra helst och det är mycket Rock 'n' Roll inspirerat!




Mascara:
För att få snygga ögonfransar som vidgar ut sig över hela ögat så kan man gå till väga på flera olika sätt. Man kan antingen börja med en mascara som är tunn och har smal borste för att sprida ögonfransarna, därefter applicera på ett nytt lager mascara med en bättre mascara som har större borste. Men man kan även använda en ögonfranstång och böja fransarna i olika etapper. Först böjer man längt in, sen flyttar man ut ett steg och böjer igen och sen flyttar man ut en sista gång och böjer igen. Applicera därefter svart mascara så fransarna vidgar sig över hela ögat. Tänk på att inte applicera för mycket, vi vill inte ha några spindelben runt ögonen!




Rouge:
När det kommer till rouge i säsongens make-up så ska även det vara naturligt. Försök att få till det med lite lätt rosa krämrouge/rouge som man lägger på den högsta punkten av kinderna., så att du helt enkelt ser lite väderbiten ut. Här vill vi inte se några fartränder i starka röda färger!





Läppglans:
Till den här säsongen vill vi inte se några glossiga läppar. Alltså tänk på hur mycket du applicerar när du tar läppglans. Färgerna ska vara transperant eller svagt rött eller rosa, lätt applicerat så det ser ut som man slickat sig runt munnen. Tänk på att man inte vill ha starka läppar då man har väl markerade ögon!




Rosa:
I vår och sommar är det den rosa färgen som gäller! Mixa gärna in lite rosa ögonskugga i dina svarta, välmarkerade ögon och sen lite lätt rosa läppar. Och lätt, söta, rosa kinder istället för stark rött!





Tänk på att annars är det bara du och din fantasi som sätter gränserna för hur din make-up ska se ut! Var inte rädd för att prova på nya saker och det finns alltid fina färger som man kan mixa in då det kommer till ögonskugga! Testa dig fram och se vad som passar just dig och din ansiktsform och hudton. Det finns vissa starka färger som grön, blå och cerise som följer med i modevärlden just nu. Du kan ju testa om de färgerna känns bra på ögonen, men tänk på att inte applicera för mycket!

Tänk även på att vid dagens slut att rengöra! Tvätta bort allt smink och ta vara på din hy!


Ha kul och lycka till!


Beroendeframkallande!

Häromdagen tipsade min kompis Juli om en hemsida för modefantaster! En Japansk hemsida där man kan ladda upp bilder på sina mode items man äger som kläder, accessoarer, skor, väskor m.m. Man har som en liten avatar och genom att ladda upp bilder och byta kläder på avataren så tjänar man ribbons! Ribbons som man sedan kan köpa "fashion items" för till sin avatar! Det är både roligt, inspirerande och beroendeframkallande! Man kan besöka andra människor som också har en avatar där och se vad de har för mode items hemma och hur de klär sin avatar! Mycket skoj I tell you! Så varför inte kolla in det på: http://pupe.ameba.jp



Pariservåfflor och goda muffins!

För en vecka sedan hade jag och min älskling besök utav mina föräldrar och min lillasyster! Min bror kunde inte komma eftersom han var med och spelade en fotbollsmatch hemma i Eskilstuna.

Därför beslutade jag mig för att baka något gott och lite "annorlunda". Annorlunda som i att ingen annan i min släkt bjuder på det kontinuerligt! Så jag beslutade mig för Pariser våfflor och muffins med chokladfrosting!

PariserVåfflor:

Ugn: 225 grader C

Ingredienser:

2½ dl vetemjöl
100 g margarin eller smör
1-2 msk vatten

Till Kavling:

Socker

Fyllning:

100 g smör
1½ dl florsocker
1 äggula
2 tsk vaniljsocker

Gör så här:

1. Ta fram två plåtar och antingen smörj dem eller klä dem med bakplåtspapper.
2. Sätt på ugnen.
3. Hacka ihop mjöl och matfett. Tillsätt vatten och arbeta hastigt ihop degen. Låt den stå kallt i någon timme.
4. Kavla ut degen till knappt ½ cm tjocklek. Ta ut kakor med runt mått, ca 6 cm i diameter.
5. Lägg dem på sockrat bakplåtspapper och kavla med kruskavel ut dem till ovala långsmala kakor. Lägg dem på en plåt.
6. Grädda mitt i ugnen i 6-8 minutetr eller tills de fått fin färg och ser spröda ut. Låt svalna.
7. Rör smör och florsocker smidigt. Tillsätt äggulan och vanlijsockret. Lägg ihop kakorna två och två med fyllning emellan.   



Muffins med Choklad Frosting 12-16 st:

Ugn: 225 grader C

Ingredienser:

2 ägg
2 dl strösocker
50 g margarin
4 msk vatten
2½ dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker

Frosting:

50 g margarin
3 dl florsocker
1-2 droppar vatten
Kakao

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Plocka ut muffinsformarna på en bakplåt.
3. vispa ägg och socker tills det blir vitt och pösigt.
4. Smält margarinet i en kastrull.
5. Häll vattnet i kastrullen med margarinet.
6. Blanda i en tallrik; vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker. Häll mjölblandningen i bunken tillsammans med det smälta margarinet och vattnet och RÖR om med en gummiskrapa.
7. Häll smeten i formarna, fyll dem till hälften.
8. Grädda i 5-10 minuter tills dina muffins är ljusbruna.
9. Till frostingen: Häll florsockret i en skål. Smält margarinet och tillsätt det i skålen. Häll i vatten och kakao (smaka av efter hur stark chokladsmak du vill ha) och rör till en smidigt smet. Om den blir för lös tillsätter du bara mer florsocker. Garnera dina muffins med frostingen!








DiscoGuld

På Elle's hemsida kan man läsa om massor med mode nyheter! En kort artikel om säsongens färg hittade jag, men kände att den var alldeles FÖR kort! Så jag tänker skriva några rader om den här!
 
Säsongens färg är DiscoGuld, en festlig färg som får en att se ut som en partypingla! Även fast jag själv inte skulle använda just den här färgen till vardags skulle jag kunna tänka mig att ha på den någon kväll då jag ska ut på krogen för att dansa och roa mig med mina vänner.

Färgen är varm och inspirerande och passar som matchande accessoarer till sommarklänningen eller shortsen! Spana in dessa två godingar i den heta nyansen DiscoGuld!



          

Fredag 15 maj

Jag fattar inte vad som är med mig nu för tiden! Jag är uppe jättetidigt idag igen! Jag gick upp vid 5 i morse, runt samma tid som min älskling går till Jobbet. För att när jag vaknar på morgonen nuförtiden för att gå på toa, sen när jag kommer tillbaka till sängen för att sova en stund till så är jag helt Klarvaken!

Så jag tänkte försöka ägna min dag att sätta igång med att packa inför Turkiet resan (som händer nästa vecka!). Se vad som ska tvättas och vad som är rent för att packas ner i resväskan! Kanske även städa upp lite och lokalisera resten av mina saker jag förlagt (hittade dock min ipod och mitt glasögonfodral igår kväll!) vilket jag skulle behöva lite lycka för! Hatar när man får total brainfreeze. Usch!

Men just nu kollar jag på några avsnitt av Sex and the City medan jag broderar lite på en duk! Sen är det väl dags att göra frukost! Väntar på att bli lite hungrig!

Ciao!

Dags för part 2!

Idag lanseras ju den andra delen utav Matthew Williamson sin andra del utav sin kollektion med samarbetet utav H&M. Jag har sett delar utav den första delen och även delar från den andra, det jag kan säga om de plaggen jag sett är att de faktiskt ser riktigt fräscha och glammiga ut! Dock så måste jag påpeka att jag stört mig en del på reklamen på tv:n! Är det någon mer än jag som tycker att H&M's tv-reklamer har blivit helt weirda?! Men bortsett från det så är det faktiskt riktigt fina plagg som är med i kollektionen! Tyvärr med vår dåliga ekonomi (p.g.a lågkonjunkturen) så kommer jag bara att få dregla efter dessa plagg när jag går förbi H&M's skyltfönster. 

Men det betyder ändå inte att jag kan tipsa er söta läsare om att Idag den 14 maj kommer alltså den andra delen utav Matthew Williamson ut i utvalda H&M butiker! Kolla mer på www.hm.com om ni är intresserade av plaggen! Enjoy! 



Några plagg i den andra delen av kollektionen!

Änglar och Demoner

Ja, som jag skrev igår så gick jag på premiären utav Änglar och Demoner "uppföljaren" (okej, inte direkt men hur ska man annars säga..) utav DaVinci Koden. Dock så måste jag säga att den bara nådde medelbetyg. Kändes inte alls lika spännande, intressant och bra som DaVinci Koden. Men sen kanske det beror på att man läst boken "Änglar och Demoner" så man saknade massor utav innehållet från boken i filmen (visst så fattar jag att man inte kan ta med varenda liten detalj, men man behöver väl inte ändra slutet helt och hållet egentligen? Nej, jag ska inte säga mer för eran skull om det är någon som inte har sett den. Men enligt mig var det inte en av de bästa filmerna. Och ni vet ju att på premiärerna brukar man applådera efter filmen, efter denna premiär var det HELT TYST i biosalongen. 

Som sagt, filmen får bara medelbetyg av mig ( från 1 till 5 en 3:a!) men ni andra kanske gillar den bättre?!



 

En helt vanlig dag!

Ja, här sitter man då! Framför datorn..och känner sig halvt nere.. som så många gånger förut! Jag stör mig så otroligt på den här lågkonjukturen just nu! Så jävla svårt att få jobb! Och jag håller verkligen tummarna för att jag kommer in på högskolan till hösten! Annars vet jag fan inte vad jag ska ta mig till. Speciellt inte om Scania kommer fram till att varsla folk! Då är det helt kört! Då blir det byebye lägenheten, byebye alla möbler.. USCH vill inte ens tänka på det.

I kväll är det bio med Alison och Mashi som gäller :) Vi ska se Änglar och Demoner tillsammans! Det ska bli skoj, återkommer med kommentarer om filmen senare.

Just nu funderar jag på att sätta igång lite Sex and the City här! Älskar den serien!

Ciao så länge!

Tidig morgon!

Jag säger bara herregud! Klockan är nu 06.00! Jag har redan vart vaken i två timmar! En förkylning har brutit ut som gjorde att jag inte kunde sova. Skoj! Så jag låg vaken i sängen i 45 minuter, tills älsklingens väckarklocka ringde. Då gick jag upp och satte mig framför tv:n (inte för att det finns något bra på tv såhär tidigt på morgonen!). Därför satte jag på lite Sex and the city och förbereder mig på en dag i soffan! Bra att dra på sig en förkylning nu! Hoppas den går över fort! Vi åker ju till Turkiet Nästa vecka!

Så nu när jag ligger här ska jag väl börja med min och älsklingens packningslista! Något speciellt man ska tänka på att ta med ;) Mer än solskyddsolja eller så?

Pussar på er alla!

Portrait of a Flower - Outline vase

Här är en jättegullig, lite annorlunda och rolig vas till ens blommor! En vas som är en ihålig "kontur" utav en vas. Väldigt söt om man bara får några få blommor, eller en ros eller två. Mycket söt tycker jag! Denna hittade jag på www.uncommongods.com. Där finns massor med olika produkter till hemmet! Vilket är värt att kolla in tycker jag :)




Kyckling Gryta

Det här receptet kommer hemifrån min kompis då. Deras kyckling gryta är fantastiskt god! Den är kryddigt stark, men jättegod! Dock kryddar de med olika kryddor på slutet, tyvärr vet jag inte vilka dessa är, men prova er fram! Det kanske räcker med den gröna curryn! Hoppas ni gillar det!


 

Ingredienser:

50g Grön Curry massa (Green Curry Paste)
4 dl Kokosmjölk
200g Kyckling
100-150g Grönsaker (ex. paprika, bambuskott, majs)
1 dl Vatten
Kryddor


Gör så här:


1. Bryn upp curry massan under omrörning tillsammans med 2 dl kokosmjölk.
2. Tillsätt därefter 2 dl kokosmjölk till och låt det koka upp.
3. Tillsätt kycklingen och fortsätt röra om.
4. När kycklingen är klar tillsätts grönsakerna och 1 dl vatten.
5. Låt maten koka tills grönsakerna mjuknat lite.
6. Smaka av innan du lägger till extra krydda. Krydda efter egen smak.




Tisdag 5 maj

Hej alla glada! Nu är jag hemma igen! Har haft två jättetrevliga dagar hemma hos Martina :) Hon fick en fin födelsedag med Champagne, mat, tårta och presenter! 

     


Sen idag följde, jag med henne till vårdcentralen i Orminge, promenad dit och promenad hem. Sen kollade vi lite på TV åt lite frukost (bananer för min del) och tog det lugnt.

Vid två tiden tog jag bussen hem till mig, det tar ju ändå nästan två timmar att ta sig hem ifrån henne. Jag fick även ett mail från www.studera.nu. Eftersom jag har ansökt till Södertörns högskola har jag väntat otåligt (och jag trodde inte jag skulle få något mail ännu). Men eftersom jag nu fick ett mail så antog jag att det skulle vara något positivt. Men nope! Jag hade tydligen en ogiltig ansökan eftersom behörighet saknades. Det stod att jag inte hade läst Matematik C och Samhällskunskap A, eller liknande. Men det har jag ju, så jag ska kompletera mina uppgifter och jag hoppas verkligen att det går bra. Skulle bli överlycklig om jag kom in! Så snälla ni, håll tummarna för mig :)

Jag har även haft en skön myskväll med Ugly Betty och Desperate Housewives! Väldigt trevligt!

Martinas Födelsedag!

Är just nu hemma hos en tjejkompis eftersom hon fyller 20 idag! :) STORT grattis till henne <3 
Anledningen till att jag sitter framför datorn är för att hon följer en annan kompis till bussen och jag väntar här på henne :)

Kommer skriva mer i morgon om detta! Hoppas alla har haft en bra dag?

Love - Helena!

Krutonger

Häromdagen var vi ju ute till Måsnaren och grillade lite! Och eftersom jag just nu går på en diet så skulle jag äta kycklingsallad! Och vad är inte godare än krutonger i sin sallad! Dock så hade vi ju inga hemma! Så jag gjorde mina egna! Och de vart väldigt goda!

Hemmagjorda krutonger

Verkligen mycket bättre än köpta!


Ingredienser

Franskbröd
Vitlök (pressad)
Olja
Persilja (klippt)


Gör så här

1. Skär bort kanterna på brödet (släng) och skär det sedan i mindre bitar
2. Hetta upp lite olja i en stekpanna, lägg i vitlök och persilja, rör runt lite
3. Lägg sedan brödet i stekpannan och låt steka tills det får fin färg (rör runt hela tiden så det inte bränns)


Fairy Cookie Jar

Jag hittade en Cookie Jar som bara är "To Die For!". Den är verkligen så söt! Och den är bara verkligen så MIG! Jag älskar allt som har med sött, gulligt, underbart, adorable och vackert att göra med! Och den här Cookie Jar'en har en så söt Fairy som prydnad på själva locket till burken. Den här burken skulle passa underbart fint hemma hos mig! Men det  finns dock bara en liiiiiten hake. Det finns endast ett exemplar kvar (hittade denna på amazon). Ett enda nytt exemplar OCH den kostar $999.99!!!! Jahapp, där gick nog mina drömmar i kras, om jag inte kan hitta en begagnad nånstans, någon dag i mitt liv... Men den är så SÖT! <3


  

Gulliga salt- och pepparkar

Små söta salt- och pepparkar är något som också är kul att ha hemma i sitt kök! Jag är sån att jag lätt fastnar för små gulliga, udda saker och självklart har jag fastnat för salt- och pepparkar i olika former och storlekar! Själv har jag två små gubbar som står och kramas hemma! Väldigt söta enligt mig.

Dessa salt- och pepparkar hittade jag på www.bluebox.se och ja, dem är SÅ SJUKT SÖTA!!! Den ena påminner mig om en tjejkompis ;) Säger inte mer än så! Men alla som vet vem jag syftar på vet också vilken jag menar!

Aporna i bananbåten kostar 230:- och det söta paret Mr. och Mrs. Chin kostar 360:- (finns även i grön och orange variant)! Väldigt söta och underbara som piffar upp i köket och även till maten!




    

Ursöt servetthållare!

Jag hittade denna ursöta servetthållare på www.bluebox.se , vilket är en av så många saker jag önskar tillhörde min inredning hemma. Den har väldigt söta bakelser, tekoppar och en tekanna som dekoration. Funktionen är enkel och designen påminner om servetthållare från 50-tals inspirerade diners. Supersöt och väldigt bra funktion, för alla spiller ju någon gång! Och denna goding kostar 225:-! Jag kan ju säga direkt att den ligger på min önskelista och jag hoppas jag snart får råd att införskaffa mig den!

 


 

Adorable - Ny kategori

Jag har skapat en ny kategori där jag kommer visa och tipsa om olika söta produkter som kan sätta lite guldkant på vardagen och ge er en fin inredning i ert hem. Lite idéer om ert framtida hem, hur ni kanske vill ha det. Sen är det också saker som JAG gillar, som jag själv skulle vilja ha! Hoppas ni tycker det är en rolig idé!

Enjoy!

Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/688309/luumas-tankar?claim=f4jhjkrfwbe">Följ min blogg med bloglovin</a>

Försöker få igång bloglovin, men det känns som om något blir fel?

Grilla med Glenn!

Idag har det vart ännu en solig dag här i Södertälje och jag måste bara säga: ME LIKE VERY MUCH!!!!

Så idag har jag och älskling vart ut till Måsnaren och grillat lite! Eftersom jag går på diet så skulle jag äta kyckling sallad idag. Så jag gjorde i ordning min sallad hemma och sen grillade jag kycklingen och hade till. Det var riktigt gott! Jimmy och Glenn grillade däremot korv och hamburgare till sig. Luktade mycket gott det!

Dock så var det väldigt blåsigt just där vi grillade och jag hade ingen tröja med mig (Jimmy tyckte det var onödigt) så jag frös lite smått. Men i helhet var dagen väldigt lyckad och jag har haft det mycket roligt!

     


Utflykt till Torekällberget med bio on top!

Idag har det vart en väldigt fin och solig dag! Vi har haft tvättstugan och medan tvätten hängde på tork så tog vi oss en utflykt till Torekällberget tillsammans med Senorita och Tage. En kort promenad dit till en trevlig miljö som på ett litet kick tar en från nutid till förr. Där finns gamla byggnader och inhängnader med djur! I vissa byggnader fanns det små butiker och även museum liknande delar. Det var väldigt trevlig att gå runt där några timmar. Mycket fina byggnader och söta djur. En mycket trevlig utflykt för barnfamiljer!

   


Efteråt gick vi hem till Senorita och Tage för att laga mat. Det blev ärtsoppa (som jag skulle äta enligt min diet) och plättar med grädde och hallonsylt! Smakade dock två små plättar! Det var ju så länge sen! Och gott var det!

 

Sen efter att vi vart hem och fixat med tvätten så vart det en promenad in till stan för att gå på biopremiären utav X-men Origins - Wolverine. Det var VÄÄÄLDIGT lite människor för att vara en biopremiär. Men vi hade i alla fall riktigt bra platser. Filmen i sig var väl helt igenom BRA. Men inte en av de bästa jag sett och som alla säger, de första X-men filmerna är så mycket bättre. Men ja, alla har ju sina egna åsikter.

Jag har dock haft en jättetrevlig dag idag :)

Valborg

Idag är det valborg och jag ska fira denna dag på ett väldigt annorlunda sätt. Jag brukar vanligtvis söka mig ner till Orrlidén (fotbollsplan i skogstorp, eskilstuna) där det ska vara valborgsfirande med chokladhjul, tävlingar, fiskedamm, stoooor brasa och hela baletten! Men I ÅR ska jag inte det! I år så är jag hemma med min älskling i Södertälje. I år så ska han och jag bara sitta framför tv:n och ha en mysig kväll. Inte röra oss ut fläcken utan bara sitta här och titta på film och ha det mysigt! Hoppas alla där ute får en trevlig valborg! Ni får gärna berätta vad ni hade för er!

Pussar ifrån mig :) <3