Sommardrömmar

Idag skulle jag gärna...
 
 
... Ligga på en sandstrand...
 
 
...Njuta av fina, härliga, klara hav och molnfria skyar...
 
 
 
...Dricka läskande iste och fruktiga drinkar...
 
 
...Frossa tropisk frukt i mängder...
 

...Och njuta av en fantastisk solnedgång...
 
 
 
...Istället för att sitta på jobbet. Tur att man kan drömma sig bort, till hösten kanske man har tid och råd.

Ledighet

Det mest fantastiska är när man kan njuta av en efterlängtad ledighet påriktigt! Jag har haft två dagars ledigt ifrån jobbet och jag har verkligen (eller nästintill) inte gjort något alls som vart energikrävande eller jobbigt. Visserligen startade jag ledigheten med att tvätta, men det var behövligt för jag har inte tvättat på en evighet typ. Fast till saken hör väl att jag faktiskt tycker tvättning är rogivande.
 
Annars har jag tränat och suttit på balkongen och lapat sol. Jag har tagit in all bra D-vitamin och fått lite färg med samtidigt som jag lyssnat på musik eller sommarpratare på SR, helt enkelt laddat batterierna. Sedan igår gick jag och Therese till Kungens Kurva för lite Ikea, Citygross och Ica, där kvällen sedan avslutades i soffan med rostad smörgås och Oboy, lite att unna sig efter en härlig långpromenad.
 
Idag var jag ledig fram tills klockan 14:45, därmed hann jag träffa tre av mina solstrålar! Mötte upp Alison i Tumba för att handla mat med henne, därefter bar det av hem till henne. Där träffade jag Kais och Nila, mys! Vi fikade och umgicks, mycket skoj.
 
 
 
 
Tilläggas ska väl att solen sken hela dagen idag med! Älskar sommaren!