Hemklickat!

Häromdagen satt jag och kikade på Lottas underbara webshop L8nyberg.se och jag kunde inte låta bli att klicka hem lite varor. Som vanligt är jag galet kär i alla hennes accessoarer, dem är helt fantastiska och älskar hennes smak! Det bästa var att jag kunde få till det med ett halsband som ännu inte lagts ut i webshopen men som jag är jättekär i! Dessa klickade jag hem:Visst är dem läckra!? Det högra skymtade jag på Facebook och blev alldeles kär, vilket gjorde att jag inte alls kunde låta bli att fråga om man kunde köpa det. Så det följde med i beställningen! Älskar stora halsband! Riktigt härliga statement halsband.

Sen om man beställer hos L8nyberg.se just nu så kan man lägga med en hemlig gåva som följer med på köpet! Hur kul och spännande är inte det med små överraskningar i vardagen? Väntar spänt på att mitt paket ska komma hem! Längtar att få prova mina inköp.


Tiden flyger ifrån mig!

Det är ju helt galet! Jag vet verkligen inte vart dagarna tar vägen! Det var ju jul nyss och nu är det snart slut på mars. Herrejisses! Det har ju hänt en hel del sen jag skrev sist måste jag säga. Jag har avslutat en kurs på konstfack, haft konstutställning där, skrivit på och blivit antagen med min klass att delta i årets Quarneval parad och påbörjat en kurs på KTH som snart är slut där också! Jag går samtidigt en parallell kurs på Högskolan Borås, thank god så är den på distans men endå en hel del att göra och sen har jag klarat en tenta jag inte alls pluggat till.

Bild från ett tidigare paradtåg i Quarnevalen

Jag har även flyttat till en ny bostad med min sambo, ett såkallat lägenhetsbyte och sen börjat jobba som Fristående Hudvårdskonsult för Mary Kay. Snacka om att en hel del kan hända under en månad, roliga saker givetvis (dock kanske bortsett från KTH kursen som jag bara vill spy galla över!) men det känns som om det är väldigt intensivt och att jag inte har tid med så himla mycket som att just sitta vid datorn och blogga lite grann. Även fast jag vill ha tid med det också. Snart kommer det väl gå så långt att jag måste schemalägga mina lediga dagar för att hinna med allt. En timme städa, en timme plugg, en timme jobb och en timme blogg. Nej, låt oss hoppas på att det inte kommer bli så!

Men, med detta inlägg blir det i alla fall som en förklaring till varför jag inte har bloggat på ett tag! Galet, men ska försöka att kolla in här lite oftare nu. Får säkert mer tid efter mina två uppkommande tentor (uuuusch). Ha det bra nu alla! - H