Best of Versace for HM!

Ni kan bara förstå min reaktion när jag såg att Versace ska göra ett samarbete med HM! Är det inte helt underbart!! Fina och exklusiva kreationer men ändå till ett lite mer budgeterat pris (trots att det fortfarande är rätt dyra grejer för en fattig student som jag). Plaggen kommer finnas tillgängliga i utvalda butiker från och med den 17/11! Så om du är sugen håll utkik! Det är såna här stunder som man önskar att man var färdigutbildad och hade ett bra jobb så man kunde unna sig något sånt här fint. Men den dagen kommer väl någon gång. Bilderna som annonserar samarbetet är ju också bara så himla underbara!


Så fabulousa bilder!!


Just nu...

 

Längtar jag efter: att få åka och hälsa på min syster! Är jag ledsen för: att jag inte får träffa mina kära syskon så mycket som jag kunde önska! Jag saknar er massor!


Äter jag helst: Spännande maträtter som jag inte äter så ofta! Typ afghansk mat som man kan få hos Alison ibland. Så sjukt gott!Är jag glad för: Att jag har så underbart fina vänner och fin familj! Vad skulle jag göra utan er?! Inte överleva, det kan jag tala om!!!


Ser jag fram emot med skräckblandad förtjusning: Framtiden. 


Är det finaste jag vet: En vinterklädd värld utanför fönstret och man själv är inomhus med en kopp varm choklad och kärt sällskap.


Läser jag: Just nu läser jag inget speciellt.. förutom Principbaserad redovisning inför min tenta. Jätterolig.. eller inte!

 


Är jag galet stressad: Över att plugga inför två tentor som kräver räknekunskaper på samma gång.. Som om att det inte räcker med en typ av formler att blanda ihop nu har jag två olika! Shit, ska jag klara detta!?


Lyssnar jag helt på: Oj, det är blandat! Allt från Maggio, She & Him till Gym class heroes.

Drömmer jag om: Att få uppleva alla mina framtidplaner! Starta eget med min syrra, träffa någon, skapa familj och leva livet så som jag vill.


Mumin á la retro

Idag satt jag och kollade lite på muggar på nätet. Jag hamnade till sist på en sida med muminmuggar och såg till min förtjuselse att det har kommit en serie med muminmuggar i retro anda. Nya fina muggar i emalj. Söta och mysiga. En sån skulle inte jag klaga över att ha.
Visst är de söta!?

Ni kan hitta dem på Muminboden eller Muminmuggar.

Vart håller jag hus?

Mycket har hänt under sommaren och nu de senaste månaderna.. Vart håller jag hus? Ja, jag har flyttat till Norsborg. Jag har blivit dumpad och är nu singel, jag ska börja leva livet exakt som jag vill det för nu skiter jag i allt i vad förhållande och relationer heter. Det händer när det händer och så är det med det! This is my time! Jag ska komma på vad jag verkligen vill, till 100%.

Så här är min nya start och den har börjat nu! Här i Norsborg, det är jag mot världen och jag gillar det! Inget kan stoppa mig nu! Så se upp där ute för här kommer jag!