Sinnesförvirrad

Jag känner att jag försummat precis allt de senaste dagarna, verkligen allt! Sedan i tisdags kväll när jag fick veta att min kära, älskade, gammel farfar gått bort har jag vart minst sagt sinnesförvirrad. Lätt påverkad av allt som sägs och jag tar åt mig i princip allt som sägs har inte alls vart till hjälp när det kommer till min vardag. Jag har inte kunnat fokusera på litteraturen som jag borde ha läst i lite till idag och jag har bara skjutit undan alla måsten och viljor. Så därmed har ju självklart bloggen legat nere i några dagar nu, men jag hoppas att ni har lite medmänsklighet i er och kan förstå hur jag känner.


Jag kan inte hjälpa att känna mig nere, min gammel farfar var ändå av de härligaste människor jag någonsin mött! Alltid glad och trevlig, pratglad och bra lyssnare! En väldigt underbar människa som alltid kommer finnas i mitt hjärta och lämna stor saknad. Minnen kommer alltid leva kvar och man kommer skratta och gråta.

Ville mest bara förklara varför jag vart lite inaktiv här nu mot slutet, men jag kan lova att det inte bara är här jag var inaktiv utan i mitt verkliga liv med. Allt känns som om det ligger på paus och jag vill inte ha det så mer. Jag måste komma igång, jag vill köra mitt liv på play-mode igen!

 


Kommentarer
Postat av: Cajsa

japp, och det kom idag. :D så nu ska jag betala fakturan på den. :) har skrivit ett utkast om det också så det kommer sen. :)

2010-01-29 @ 12:34:13
URL: http://cajsa1.webblogg.se/
Postat av: t a k a i ♥

svar:

jag vet, de är sjukt snygga! ^_^



öh, nej, jag har inte gjort den helt själv hihi

2010-01-29 @ 14:37:04
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: t a k a i ♥

svar:

oh ja, så sant!

2010-01-29 @ 14:37:20
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: t a k a i ♥

svar:

hihi, koll apå youtube - den ligger uppe där!

2010-01-29 @ 14:37:41
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: Emelie

Det är så tråkigt när någon går bort :/

Men han har det fint uppe i himlen, sitter och kikar ner på dig och ser till att du inte råkar illa ut <3

2010-01-29 @ 19:50:55
URL: http://wiljestark.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback