MuminMuggar

Jag måste berätta för er alla mumin-fantaster därute om ett helt underbart märke. Det heter Arabia Finland och är självklart finskt. Dem producerar jättefint porslin med muminmotiv och en hemskt massa andra motiv. Men personligen har jag fastnat för mumin-motiven. När jag var liten var jag helt galen i Mumintrollen från Mumindalen. Och när jag såg dessa fantastisk söta muggar kunde jag inte låta bli att önska mig dem. Just nu har jag tre muggar, för märket är lite dyrt. 199:-/mugg (dock 99:-/mugg på Silja Line Galaxy och 130:-/mugg på Viking Line Cinderella. Plus att vissa butiker har specialpris då och då).

Min första mugg fick jag av min älskling. Motivet heter "Love" och illustrerar Mumin och Snorkfröken tillsammans kärleksfullt. Supersöt!!


Mina andra två muggar införskaffades när vi åkte kryssningen med mamma, syrran och brorsan i sommar. Den ena föreställer Mumin som springer genom skogen och den andra är med Mumlan på. Jättesöta! Sen är dem en bra storlek också tycker jag, perfekt till morgon teet.



Så om ni är lika stora mumin-fantaster som jag kan ni besöka Arabia Finlands hemsida här och spana in deras sortiment. Priserna kanske kan ligga lite högt, men det är verkligen värda produkter. Hög kvalité och supersöta motiv! Ni kommer inte ångra er!


Kommentarer
Postat av: Michaela

Man blir aldrig för stor för dessa disney-filmer! Love it! :)



Ah, du har hunnit med endel ändå :) vad tränar du? Jag har legat hemma i sängen, blev sjuk över natten. Så det är lite segt :/

2010-08-08 @ 00:24:11
URL: http://michaeela.webblogg.se/
Postat av: Tessi

Älskar dig! :D <3

2010-08-08 @ 14:17:24
URL: http://tessisuniversum.blogg.se/
Postat av: Michaela

Tack gumman! :) Jag hoppas att jag frisknar till snart. Känner mig lite bättre idag. Hur mår du?



Disney är bäst! Just nu sitter jag och kollar på gamla julkalendrar, idag blev det när karusllerna sover. Den som spelades in på Liseberg, minns du den?



Kramar. (Hoppas du inte blir sjuk nu. Hihi)

2010-08-08 @ 17:57:23
URL: http://michaeela.webblogg.se/
Postat av: Tessi

SV: jaaa:D har du varit på det ngn gång? jaaa:D kan kolla med lampis men det ska nog icke vara problem med det. kanske slaggar hos er också om det är ok?



JAsså? vad för bild?! RO HIT!!!!



love ya<3

2010-08-09 @ 20:20:03
URL: http://tessisuniversum.blogg.se/
Postat av: Anna

Hoppas du har det bra! Härlig sommar du haft, kul att läsa om den nu när du bloggar igen:) Ja visst är Muminmuggarna fina! Gustav o Jonathan har varsin. Stor kram från Anna

2010-08-10 @ 19:57:15
URL: http://ansen.blogg.se/
Postat av: linda- ung o levande efter trauma

Hej hjärtat, det var länge sedan nu! sist var du upptagen bland studieböcer o tentor, hur är det med dig nu? :) Va mysig din blogg är förresten o jag gillar muggarna! fräna! =) kram kram

2010-08-22 @ 16:18:46
URL: http://lindapyykkonen.blogg.se/
Postat av: Michaela

Hihi! Du är väl för söt hjärtat mitt. :)

Hur har du haft det nu då?

2010-08-24 @ 18:00:08
URL: http://michaeela.webblogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback