Jag har bestämt mig...

Nu har jag bestämt mig! Jag ska spara ihop till denna symaskin! Jag fick ju en symaskin utav underbaraste Ling när de flyttade till England, men den är inte utav bästa kvalite! Så nu har jag bestämt mig för att samla ihop och spara pengar till en Husqvarna Viking Emerald 116! Så nu ska jag äntligen försöka komma igång ordentligt med mitt skapande och det börjar genom att jag samlar ihop pengar till denna skönhet:



"Husqvarna Viking Emerald 116 är en basmaskin med mycket hög kvalite! Innehåller 16 sömmar med inställbar stygnlängd och stygnbredd, automatiskt knapphållsfunktion, inbygd nålpåträdare, snap on pressarfötter, stretchsömmar mm."

Är ni intresserade och vill läsa mer, tryck då HÄR!

Kommentarer
Postat av: En modells liv

Hehe tack!:D

2009-09-04 @ 18:41:13
URL: http://modellinglove.blogg.se/
Postat av: Emma

haha mina polare kallar mig Emerald :p sjukt!



Hej! Ledsen för ett sent svar.

har haft så himla mkt omkring mig nu. Super jobbigt.

är allt bra? Hoppas att allt är bara fint med dig!



Puss

2009-09-04 @ 18:58:58
URL: http://emmaeriica.blogg.se/
Postat av: Andréa

Sv: Ja jag kanske lägger ut den om jag har tillräckligt med självförtroendet nån gång i helgen :D

Det är bara bra här! Hur mår du? :)

2009-09-04 @ 19:17:16
URL: http://makeupartisten.blogg.se/
Postat av: Milla

Jag själv skulle inte ha tagit vaccinet. Nu har jag ju redan haft svininfluensan (inte konstaterat men) så jag kommer ju inte ta det. Det har skrivits att man kan bli förlamad av vaccinet också. Svininfluensan är som vilken influensa som helst. Det finns inte vaccin mot alla influensor, och det är bara media som har förstorat upp det så mycket. De skriver i tidningarna att de är två dödsfall av svininfluensan i sverige än så länge. Men snälla, hade dom fått en annan influensa kanske dom hade dött också? De vet man ju inte. Har man en sjukdom redan eller är gravid eller gammal så ska man vara oroligare för då är man utsatt för större risk.. Annars ska tycker jag inte man ska hetsa upp sig :) Men det är ju upp till var och en, men hur många drabbades av fågelinfluensan t.ex.? det va mycket snack om det. Galna kosjukan? Det va inte ens i närheten av oss liksom. Svininfluensan sprider sig fort ja, men de ända media tar upp är de värsta fallen. Jag och många andra skrevs inte upp i tidningen. Det är bara dom närmast oss som vet att vi har haft det liksom :)



Förlåt för en låång kommentar (a) haha

2009-09-04 @ 19:36:23
URL: http://camillaedlund.blogg.se/
Postat av: Sanna

Hejsan!

Vad händer för kul i helgen?

Kramar Sanna på http://jarske.blogg.se

2009-09-04 @ 20:37:36
URL: http://jarske.blogg.se/
Postat av: Linda

Vilken tur du har:). Kanske är en annan sort?hm.

2009-09-04 @ 21:13:17
URL: http://nakit.webblogg.se/
Postat av: Linda - det handlar om helheten

hej raring o tack för dina underbara ord, dem värmde massor.. känner mig rätt låg just nu faktiskt, då jag upptäckte att en annan vikarie fått en tjänst på jobbet som jag velat ha.. jag som ställt upp hela tidn o gjort allt rätt, med rät tutbildning o allt.. fattar inte va jag gjort fel. o inte har dem mage att säga nått heller, om att dem gett henne tjänsten, utan det upptäckte jag själv. så himla dåligt så det finns inte.. jaja, jag passar på att önska trevlig helg nu iallfall! kramar

2009-09-04 @ 21:15:35
URL: http://lindapyykkonen.blogg.se/
Postat av: Krycklina - mitt liv på krycka!

Va kul, själv sparar man till en systemkamera men det tar sin lilla tid..



Fin blogg!

2009-09-05 @ 13:29:06
URL: http://krycklina.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback