Hemma igen!

Hejsan kära lilla bloggen och alla underbara läsare! Hoppas allt är väl med er! Här det bara super, jag har haft en riktigt trevlig och härlig dag i skolan! Speciellt eftersom min föreläsning blev klar 45 minuter för tidigt, vilket gjorde att jag faktiskt hann göra allt annat innan 10 (då jag egentligen slutar). Detta är ju bra, för jag trodde jag skulle sitta väldigt länge i skolan och inte hinna hem innan min sambo lämnade hemmet för jobbet! Phew, så nu hinner jag träffa honom lite (just nu är han hos sin mor, men han kommer hem snart).

I skolan hann jag även med att kopiera gamla tentor, planera upplägget på mitt och Therese föredrag om Concrete som vi ska hålla på National Museet, planera in en pluggdag inför Tentan med Frida och Therese, prata med Hanna(h?) och inse att jag faktiskt kan rätt mycket vad gäller kursen! Det sistnämnda kändes extra bra, trodde liksom jag skulle freaka ut och kollapsa helt inom en snar framtid! Jag är så nervös! Det känns som om det var så himla länge sen jag gick i skolan, men det är bara lite mer än ett år sen liksom!



Sen skulle jag vilja fråga er om ni har några bra studieknep? Har tänkt att göra ett litet "reportage" om det, skulle vara härligt om ni vill svara på den frågan! Tack på förhand!

Nej, nu ska jag vara duktig och plugga lite! Ha det så bra sålänge!

Kommentarer
Postat av: Andréa

Sv: Vad kul :D Blev du nöjd själv också?

2009-09-09 @ 16:19:00
URL: http://makeupartisten.blogg.se/
Postat av: PiinkY♥

hehe tack xD joo den är jätteskön. Min försvann jag hade en rosa , Men den bara försvann så jag blev överlycklig då jag vann den här :D

2009-09-09 @ 16:29:54
URL: http://piinkyss.blogg.se/
Postat av: Andréa

Sv: Vad kul :) Använde hon sig av ungefär samma tips som jag i senaste inlägget eller?

2009-09-09 @ 16:34:15
URL: http://makeupartisten.blogg.se/
Postat av: Erik Tour

hej läs gärna min blogg Om Erik =)

2009-09-09 @ 16:53:36
URL: http://eriktour.blogg.se/
Postat av: Inez

Gillar den bilden, av nån störd anledning. Gillar nämligen inte läxor, och det är ju vadd bilden representerar för mig :S

2009-09-09 @ 17:09:21
URL: http://zeni.blogg.se/
Postat av: Michaela - Hockeyflickvän.

Okej då kanske det inte är lika roligt. :/ Vad gjorde ni på eran inspark?

2009-09-09 @ 18:53:05
URL: http://haidenaavas.blogg.se/
Postat av: Karin

sv: tack, jo gillar de två första mest också :)



Angående studietips så skulle det väll vara att skriva det du ska lära dig som en uppsats. till exempel om man ska lära in histora så kan man ju skriva en uppsats om det , tar sin tid men när man väl får provet kan man det. Annars är det vell anteckan på lektionen. Ha en kompis i klassen som man gör tex läxor tillsammans med och diskutera inför prov om ämnet. spånar idéer med till uppsatser och ja blir inspirerad av. Hoppas något utav mina studieknep hjälpte :) kram!

2009-09-09 @ 19:44:21
URL: http://karinhedman.blogg.se/
Postat av: Rosida

Jättefin blogg! :)

Ska vi följa varandra med bloglovin'? ♥

2009-09-12 @ 14:53:00
URL: http://beyondthesurface.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback