Helt nya sätt att sova på!

Igår när jag skulle lägga mig sökte jag en bild på en säng, som skulle representera att jag skulle sussa så hittade jag något riktigt coolt som jag kände att jag ville skriva och visa för er! Det hela handlar om ultramoderna och coola sängar! Fräscha och flashiga sängar alltså! I olika former! De var väldigt häftiga!

Här kommer dem:



Tak-säng - För de som inte har så mycket plats i sitt hem, eller gillar öppna ytor så kan man installera en säng som tas ner från taket när det är dags att sova och som man sedan skjuter upp igen när man sovit klart! Praktiskt och ger mycket mer plats i hemmet!





Boll-säng - Så man kan puffa upp, anordna och lägga på ett sätt som man själv vill ha när det är dags att sova! Kan även arrangeras som en fotölj!



Ställnings-säng - En säng anpassad efter en viss liggställning! Varför köpa extra mycket madrass när man vet att man bara utnyttjar såhär pass mycket? Liggande balansgång i sängen, känns inte aktuellt för mig i varje fall!



Träd-säng - Om man vill att det ska kännas som om man sover ute i skogen! Fyra träd som hörnpelare där kronorna går ihop i mitten! Finns till och med ett litet fågelbo över! Väldigt "sova under träden" realistiskt! Mysigt värre!

Vill ni läsa mer om olika sängar som finns tryck då HÄR!




Kommentarer
Postat av: Sara

Svar: (:

2009-09-03 @ 11:19:06
URL: http://dexedrinee.blogg.se/
Postat av: Linda - det handlar om helheten

haha va coolt det där med första sängen som man kör upp i taket. =) det skulle va nått för mig, jag som vill ha så öppna ytor som möjligt. fnissar.



jadå lite skönt har det ju varit att få vara ledig.. men jag är typ rädd att hamna i sjukskrivningsträsket igen, så jag är glad att komma igång igen liksom. som du skrev, att ha nått att göra! fattar inte hur jag stog ut med att vara hemma i 4 år, jisses...



jaa hur går pluggandet förresten?? =D kramar!

2009-09-03 @ 11:19:07
URL: http://lindapyykkonen.blogg.se/
Postat av: Anonym

coola sängar, jag har också haft med dem i ett säng inlägg,finns ju så många fräna

2009-09-03 @ 11:23:57
URL: http://floosan.blogg.se/
Postat av: Qb

Haha lite kul!

2009-09-03 @ 14:59:39
URL: http://angelacaroline.blogg.se/
Postat av: Ling

Åh, så sköna de alla ser ut! Får mig vilja ha en underbar säng!

2009-09-04 @ 17:25:32
URL: http://tamarine.blogg.se/
Postat av: mel

En sån taksäng vill jag ha! Perfekt att slippa bädda också... =)

2009-10-04 @ 09:45:31
URL: http://mel.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback