Äntligen hemma!

Hej bloggen! Nu är jag äntligen hemma igen! Har suttit och pluggat galet med David, Jenny, Frida och Therese i skolan! Först satt vi i A-huset, sen flyttade vi oss till Primus-huset där vi åt lunch och sedan fortsatte med pluggandet. Vid halv tre sa vi att vi kunde röra oss hemåt eftersom vi behövde läsa lite separat i böckerna och då behöver man ju inte varandra! Så vi for hem och tur var väl ändå det! För jag började känna lite stramande i huvudet, inledande huvudvärk! För duktiga jag hade självklart glömt glasögonen hemma på vardagsrumsbordet! Men nu sitter de på plats, kommer nog ha dem resten av kvällen så ögonen får vila!


Jag har även bytit om till mysiga, härliga mjukiskläder jag ska ha på mig! Jag ska nämligen fortsätta plugga här hemma! Lättare när man är ensam hemma nämligen! Lugnt och skönt, bara jag och katten! Så jag ska slå mig ner i köket efter att jag skrivit klart detta och se till att få något mer gjort idag! Ska först se till att maila David de gamla tentorna från 2007 och 2008! Ska även se om jag får tag på Susanne (en tjej jag gjort om bloggdesign till för ett tag sen) för att hjälpa henne med att lägga in en bloglovin ikon!

Vad har ni själva för er?

Kommentarer
Postat av: Piinky♥

hehe :D

2009-09-21 @ 16:55:36
URL: http://piinkyss.blogg.se/
Postat av: Piinky♥

han fick böta 7000:- till min pojkvän och samhällstjänst..

2009-09-21 @ 17:19:34
URL: http://piinkyss.blogg.se/
Postat av: Linda - det handlar om helheten

va gullig du är, honey! Puss o kram!

2009-09-21 @ 18:19:57
URL: http://lindapyykkonen.blogg.se/
Postat av: Linda - det handlar om helheten

ja det var riktigt hemskt att se allting, o ännu jobbigare när polisen inte trodde på mig! jag tror att han bytt nummerplåt, därför syntes inte nått efter olyckan. polisen sa ju fatt bilen va grön, enligt regnummer upplysningen, men bilen jag såg, var svart! jag ska aldrig mer va schysst o ringa o tipsa saker, för man får inget tack för det ändå..

2009-09-21 @ 18:25:50
URL: http://lindapyykkonen.blogg.se/
Postat av: Linda - det handlar om helheten

Njae.. det är väl inte allt för bra. har skit ont i den där visdomstanden som håller på o växer igen. kan knappt prata heller, för att tandköttet är svullet. =S hur är det med dig själv förresten? kramar

2009-09-21 @ 18:44:38
URL: http://lindapyykkonen.blogg.se/
Postat av: Inez

sv: Ååååh, dom smakerna är goda...! :D



2009-09-21 @ 19:00:15
URL: http://zeni.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback