Sömnig!

Nu börjar klockan närma sig halv 3 och jag känner att jag inte längre orkar sitta uppe! Jag har tittat på 4 episoder utav Charmed samt 3 filmer! Tycker det räcker för ikväll! Så nu ska jag nog knyta mig helt enkelt! Ska sms:a älsklingen först och se hur han har det, säkert jätteskoj! Hehe, som vanligt!

Det är någon award grej på femman nu som jag strö-kollat på, True Blood medlemmarna var med! Underbart! Men nu ska jag sova som sagt. Hoppas ni har det fint, sov sött alla!


Kommentarer
Postat av: Tessi

SV: ja men det är ju smart! att tända ljus hemma! Det var en kund som hade sagt till freja att hon inte hade någon möjlighet att ta sig till kyrkogården så hon hade som ett altare hemma och tände ljus och hade bilder på dem!

Åh, skönt med en hemma helg:) Vi får bestämma någon helg då jag kan komma till er så kan vi ha mys på fredagen och shoppa julklappar i sthlm på lördagen och sen mys igen :D Jag var ju också ute igår (A) hihi



Ja, hoppas verkligen du blir det! jag håller tummarna<3

2009-11-01 @ 14:03:48
URL: http://tessisuniversum.blogg.se/
Postat av: L♥tta

Sv; Hoppas det gick bra med tentan! Det verkar som att vi kanske får tillbaka internet imorgon. Men vågar inte hoppas längre. ;) heh.

2009-11-01 @ 15:23:01
URL: http://lottahietanyberg.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback