Godmorgon!

Hej och godmorgon på er alla! Idag så är jag uppe och har tid att blogga lite. Jag skäms att jag inte bloggade alls igår, men satt och myste med min sambo! Det var härligt!

Idag så har vi faktiskt inte någon föreläsning, den blev inställd. Men jag måste ändå in till skolan och ha projektmöte. Hoppas det går bra, måste erkänna att jag inte har gjort så mycket. Känner mig lite "på G till att bli sjuk" men jag tog tempen och jag har inte feber i alla fall, fast jag känner mig varm som sjutton. Jag kanske bara känner mig stressad. Jag brukar bli varm när jag är stressad.

Jag kan i alla fall berätta att jag beviljats lån från CSN nu och kommer få pengar vilken dag som helst nu! Härligt härligt! Då kanske jag kan köpa lite julklappar och nödvändigheter trots allt!

Sen idag ska jag faktiskt GÅ till pendeln. Det tar 20-30 minuter (jag är så långsam ibland) att ta sig in till centrum och jag och min sambo har gjort en pakt! Om jag börjar promenera till och från centrum, promenerar lite mer med honom på kvällarna, tränar lite då och då, slutar med godis och läsk (hur nu det ska gå!) så ska han sluta röka. Hm, mycket lovande från mitt håll känner jag, men om jag blir nöjd med mitt resultat sen kommer jag ju inte klaga!

Fick även ett samtal igår från en tjej faktiskt. Jag sökte jobb på nätet och nu vill hon snacka med mig! Iih! Duktiga jag hade ju självklart inte mobilen tillgänglig när hon ringde, men hon lämnade ett meddelande om att jag ska ringa upp så det ska jag självklart göra!

Oj vad tiden flyger! Jag måste rusa! Hoppas alla får en fin dag så skriver jag ikväll!

Kommentarer
Postat av: Sanna

god morgon!

2009-11-18 @ 09:44:26
URL: http://sannakumlins.blogg.se/
Postat av: J O H A N N A [f a v o u r i t e c h i l d]

sv; hehe jo :P

2009-11-18 @ 14:31:33
URL: http://favouritechild.blogg.se/
Postat av: Suss

Har en frågestund på min blogg =)

2009-11-18 @ 16:51:39
URL: http://sussiiluss.blogg.se/
Postat av: Tessi

SV: okej, great!!!! :D Kommer bli skit kul ju! <3



haha, jag vet inte:P Men du måste göra dig tid till att se den:) Du kommer INTE att ångra dig! Älskar dig<3

2009-11-18 @ 17:42:45
URL: http://tessisuniversum.blogg.se/
Postat av: Tessi

haha, hur ska det då gå när jag kommer ;) Men bra pakt iaf :)



ååh, vad kul:D vad var det för jobb?:)

2009-11-18 @ 17:54:28
URL: http://tessisuniversum.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback