Lördag 21 mars!

Idag har vi haft ytterligare en trevlig dag! :) Mycket mysigt sällskap!

Emilie sov ju över från igår till idag! Så vi hade en mysig stund tillsammans idag med! Det börjades med en Tacos Left-overs frukost tillsammans med älsklingen!



Därefter så satt vi och spelade kort tillsammans! Vi spelade b.la. Sjuan, stress, vänd tian, dam och öppen dam! Mycket skojigt! Sen framåt halv fyra tiden började det bli dags för Emilie att ta sig hemåt, så jag följde henne till bussen!

Sedan vid sex tiden kom Malin och Tobbe över på middag! Vi bjöd på fläsk kotletter, pommes frites och bearnaisesås med sallad. Väldigt gott vart det!



Efter maten så spelade vi ett spel som de hade tagit med sig som hette Bet your brain!



Ett väldigt roligt frågespel med olika kategorier som man skulle svara på, men man skulle också spela om sina hjärnceller! Man satsade på sig själv och även när det inte var ens egen tur satsade man på motspelarna om man antingen trodde de skulle klara frågan eller inte! Om man hade rätt fick man hjärnceller och om man hade fel fick man lägga de satsade hjärncellerna i "banken".



Vi mumsade även i oss lite morotskaka som jag bakat! :) Väldigt gott!



Sedan när vi spelat klart sådär vid halv 12 så kände Malin och Tobbe att det var dags att ta sig hemåt! Tack för en trevlig kväll!

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback