Torsdag - bada och filmkväll!

Åh snacka om en varm dag det vart! Helt sjuuukt! Men jag är otroligt glad att vi vart till Lundis och badat idag! Härligaste badplatsen på länge måste jag säga. Ligger vid massor med berg/klippor så det är väldigt djupt. Man når inte botten alls! Perfekt ställe för de som gillar att hoppa och plaska, men man kan "gå" i också, om det är någon som är som jag som inte vill hoppa 1-7 meter ner i vattnet! Men då gäller det att ha balans och kunna klättra längs klipporna och ta sig ner! Men det gick finemangens för mig!

Och vattnet var riktigt härligt och fräscht! Garanterat ett ställe jag kan bada på flera gånger!

Jag var där med Ling, väldans trevligt var det! Min underbara vän hade plockat med sig iiiiiskallt vatten och mumsiga bananchips!! Härlig bad dag var det helt klart!


     

Efteråt när det började närma sig kvällen och vattnet kändes kallare och kallare beslutade vi oss för att röra oss hemmåt Ling! Där fick vi grillad mat och mumsiga grönsaker och såser! Bakpotatisen var riktigt god! Måste erkänna att det var riktigt länge sen jag åt en bakad potatis!

Därefter beslutade vi oss för en filmkväll och gjorde i ordning en myshörna i Lings rum! Det var riktigt mysigt! Och såklart när man har film mys måste man ha nåt gott att snaska på! Vi hade glass, jordgubbar, popcorn, Tom&Jerry kex *nostalgi!!!* och pepsi!

 

Dock så var filmen sämst! Det var en film som de andra hyrt så vi tänkte kolla på den! Men den va värdelös och assvår att hänga med i handlingen, men sällskapet var desto trevligare! Jag rekommenderar att ni INTE tittar på denna film! Den hette "Burn after reading".



Därefter var klockan runt ett så det blev bara att krypa till kojs!


Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback