Katy Perry - Stilikon


Namn: Katheryn Elizabeth Hudson
Född: 25 Oktober 1984 i Santa Barbara
Ålder: 24 år just nu, 25 i höst!
Genre: Pop Rock, synthpop
Arbete: Sångerska, låtskrivare, musikant
Instrument: Sjunger och spelar gitarr
Röst typ: Alt
Aktiva år: 2001 - nu
Skivbolag:
Red Hill, Island Def Jam, Columbia, Capitol
Associerade framträdanden med: Kelly Clarkson, Lily Allen, Travis McCoy
Hemsida: www.katyperry.com

Katheryn Elizabeth Hudson som har gjort sig känd under namnet Katy Perry är en amerikansk sångerska, låtskrivare och musikant. Katy blev känd under år 2007 med hennes internet hit "Ur so Gay" och senare så vann hon många hjärtan med hennes låt "I kissed a girl". Detta vart hennes stora genombrott inom musikvärlden.

Katheryn är född och uppväxt i Santa Barbara, Califoria, USA. Hennes föräldrar var båda kristna pastorer så hon växte upp med att bara lyssna på gospel musik.Efter att hon fått GED (General Educational Development - Allmän pedagogisk genomföring {musikaliskt}) under hennes första år på "High School" så fortsatte hon att utveckla en musikalisk karriär.

Som Katy Hudson släppte hon ett egen-titlat album med gospel musik år 2001. År 2004 spelade hon in ett album med produktions bolaget "The Matrix", men det släpptes aldrig.

Efter att ha fortsatt sjunga med "Capitol music group" år 2007, så antog hon sitt scen namn Katy Perry och släppte sitt första storsäljande album, "One of the boys". Detta album innehåller de världsomtalade hittarna "I kissed a girl" och "Hot N Cold", som båda har tjänat in 3 gånger platinum i USA.

Hon har även blivit känd för sitt okonventionella sätt att klä sig på, som ofta inkluderar kombinationer utav klara, starka färger och vintage mode, också att associera outfits med frukt-formade accessoarer.

Hennes exeptionella klädstil har gjort henne till en av världens nu levande stilikoner och många gillar hennes stil. Färgglatt, sött och uppiggande unikt!

Besök gärna hennes hemsida för att lyssna på musik, läsa hennes dagbok och mycket mycket mera!

Egna åsikter: När det kommer till mina egna tankar om Katy Perry så gillar jag henne och hennes musik och stil mäkta mycket! Hennes musik känns poppig och får mig lätt på bättre humör! Mycket bra att lyssna till vid promenader, då man ska ut och dansa eller även om man bara tar det lugnt!

Hennes klädstil är söt och helt enkelt fantastisk! Jag skulle gärna vilja ha hennes garderob. Det är så härliga accessoarer och färger där! Det finns mycket jag kan säga om henne och hennes stil, men det skulle bli alldeles för långt inlägg då. Men en sak är säkert och det är att hon är en av våra stilikoner! Hon har visat oss vad hon kan göra och hon har satt prägel här i världen! Katy Perry är helt enkelt godissöt!
        

Kommentarer
Postat av: Miriam

Väldigt fint blogg du har. Hon är så snygg! Blev glatt överaskad att hon hade samma skärp som jag har...ett vanligt h&m skärp, dock väldigt sött ett.

2009-07-15 @ 00:37:24
URL: http://bambissyrra.blogg



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback