Bakom Kulisserna!

Kolla hit alla Harry Potter fan! Är ni lika frälsta i Harry Potter böckerna och filmerna som jag så får ni verkligen inte missa detta!

På onsdag den 15/7 (samma dag som själv Premiären utav Harry Potter och Halvblodsprinsen är) kommer kanal 5 ha en dokumentär som heter "Bakom kulisserna på Harry Potter och halvblodsprinsen"! Denna dokumentär kommer börja klockan 20.00 och håller på i en hel underbar timme där man får se massor massor massor bakom filmen och hur de har gjort den!

"I "Bakom kulisserna på Harry Potter och Halvblodsprinsen" får vi en exklusiv titt på den nya filmen om den unge trollkarlens äventyr. Hans Wiklund har som enda svenska representant fått besöka Leavesden Studios utanför London och fått en exklusiv rundtur bland alla magnifika kulisser, spännande effekter och hissnande stuntövningar."

För er som har turen och har biljetter till premiären får se till att spela in denna dokumentär! Så har ni något att gotta era ögon med senare efter filmen! Själv så kommer jag sitta bänkad framför TV:n 20.00 på Onsdag för dokumentären med en skål popcorn och bara njuta och förundras!



Så missa inte detta!!!
   

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback