Smart lösning!

Här sitter jag och surfar runt och kikar på min favoritsida Bluebox och så hittar jag något fräckt med en cool lösning! Inredningsdesign så det heter duga!



Ett nytt sätt att förvara böckerna på hemma! Man köper ett så kallat "Bookrest" som man skruvar upp på väggen och så kan böckerna vila hängandes (se bild) på dessa! Man kan även hänga sina läsglasögon ytterst på en liten krok som finns på "Bookresten".

Verkligen smart och annorlunda lösning! Piggar upp lite i heminredningen måste jag säga! Kanske något som inte alla har! När du har läst färdigt för stunden är det bara att hänga upp boken, så vet du var du har den nästa gång du ska läsa.  Köp en och häng upp bredvid sängen eller din favorit-läs-fotölj så har du boken nära och bra till hands. Som sagt en riktigt cool och smart lösning! Dessa kostar 249:- styck och är gjorda i metall. De finns i flera olika färger och hittas som sagt hos Bluebox! Ta en titt själva!

Kommentarer
Postat av: elina

sv: låter trevligt! själv redigerar jag lite bilder på vackra maria, underbara bilder enligt mig :) snart ska jag ta mig en god halloumi sallad!

2009-08-15 @ 15:30:09
URL: http://elinanilssoon.blogg.se/
Postat av: PiinkY♥

åhh gud så kul , Själv så tappa jag alla mina kompisar då jag slutade dricka alkohol för ca ett år sen , De är de enda som kretsar ideras huvud , ! Så de var lite tråkigt för mig ,fast har mina trogna vänner kvar iaf :)

2009-08-15 @ 16:35:39
URL: http://annajunttila.blogg.se/
Postat av: PiinkY♥

aa precis alltså jag har inge problem med att vara med dom ifall domskulle dricka men att dom inte hör av sig eller något gör att jag inte vill vara med dem! Eftersom dom slutade då jag slutade dricka !

2009-08-15 @ 16:53:08
URL: http://annajunttila.blogg.se/
Postat av: Michaela - Hockeyflickvän.

Ja, det var det verjkligen. Jag ska försöka svara på em imorgon. :) Vad händer idag?

2009-08-15 @ 16:56:31
URL: http://haidenaavas.blogg.se/
Postat av: Mikaela - Livet som hockeysambo

Haha det där var ingen dum idé!

2009-08-15 @ 16:58:09
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: elina

sv: halloumi är en ost, som inte smälter när man steker den. så det är jätte gott att ha i sallader :) haha

2009-08-15 @ 17:29:50
URL: http://elinanilssoon.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback