Ensam hemma!

Just nu är jag ensam hemma! Eller jag har ju vart det hela dagen, men älskling brukar vara hemma vid den här tiden! Men idag! Idag är han duktig! Han är ute och tränar med Glenn på Gröndal! Får se hur det går! Är stolt över honom!

Jag ska också ta tag i min träning nästa vecka, då höstschemat kommer upp! För mina pass har vart inställda flera gånger jag tänkt boka passet! Vilket ha vart lite irriterande! Men som sagt nästa vecka är allt som det brukar vara! Och skolan igång och allt!! Väntar spänt!

Snart ska jag laga mat också, men älsklingen ska höra av sig först, så maten inte hinner kallna! Hihi!

Kommentarer
Postat av: Milla

Okej men ibland är det ju härligt att bara ta det lugnt också ;) Jag har haft problem med min mage och med massa andra saker i flera år. Har vart hos läkarn flera gånger.. Sist jag va där testade dom mig mot laktos och andra saker, men hittade inget :/

2009-08-18 @ 17:34:18
URL: http://camillaedlund.blogg.se/
Postat av: Milla

Hehe jo är ju oftast så att de med platt hår vill ha lockigt och så tvärt om :)



Jo har ju haft problem med Magen, huvet, hjärtat, och blodterycket.. så allt började väl egentligen i 1an (inte på gymnasiet, utan lågstadiet) och den värsta magverken började i 7an, och då sökte vi upp läkare. Har vart där hur många gånger som helst. Dom hittar inge fel på magen, hjärtat, huvet eller något!! Blir så sjukt irriterad för jag vet ju att något är fel!

2009-08-18 @ 18:23:35
URL: http://camillaedlund.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad blir det för mat? bra att du tar tag i träningen igen

2009-08-18 @ 18:25:55
URL: http://anwb.blogg.se/
Postat av: agnes

fin blogg!

kommentera gärna min också är du snäll :)

2009-08-18 @ 21:09:23
URL: http://ppffkk.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback