Lyckan man känner...

... När man gör någon annan glad. Det är nog en av de bästa känslorna man kan ha tror jag. När man faktiskt gör något som får en annan människa som man bryr sig om glad. Igår hade jag en sådan dag flera gånger om. Jag har rensat i min garderob och fick tre stora kassar med kläder, Lina hade frågat mig om jag hade några kläder om jag ville bli av med tidigare den veckan men jag hade avfärdat henne och sagt nejdå! Men nu hade jag det ändå, vilket jag informerade henne om. Jag tog samtliga kassar med mig hem till henne och Robert där hon i lugn och ro (med andra ord väldigt snabbt, typ som shopping hemma!) kollade igenom kläderna. Det vart vääääldigt få plagg (typ 3) som jag fick med mig hem igen. En lycklig Lina med massor med "nya" kläder helt enkelt.
 
Sedan så frågade Lina mig om hjälp angående strukturering av hennes garderober. Ja, jag kan väl hjälpa sa jag och så satte vi igång. Efter två timmar med kaffepaus så hade vi tillsammans upprättat stordåd gällande hennes garderober. Fint vikta högar med kläder, plagg radade på galgar och underkläder samt strumpor sorterades in i två lådor. Snyggt och strukturerat = Glad Lina återigen. Plus att jag fick två plagg ur hennes garderob, vilket gjorde mig glad. Kärlek till den kjolen som jag fick, längtar till våååååren! 
 
Vi gjorde även något åt situationen i Roberts hylla med DVD:er (mest för min skull tror jag för jag fick panik när jag såg alla travar med DVD-skivor som låg i hyllorna med de tomma fodralen i högar runtomkring!) så där blev det snyggt med och så hängde vi upp lite tavlor (med hjälp av hål som redan fanns på väggarna, återvinning!). Dock blev det jobbigt när hammaren tydligen hade rymt från lägenheten, så den kroken får de fixa själva.
 
För övrigt så promenerade vi lite, handlade till middagen och det blev tacosmys. Sedan filmkväll med! Toppen dag och kväll hade jag verkligen med finaste Lina och sen Robert med när han kom hem efter jobbet. 
 

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback