Funderingar...

Nu är jag tillbaka efter att ha ätit lunch och diskat. Jag tog mig an att städa resten av köket med, så nu ser det snyggt och städat ut där inne. Dock behöver jag dammsuga riktigt ordentligt kände jag, men jag tänker vänta tills det är uppröjt i de övriga rummen med så att det bara att dammsuga överallt och så kan man känna sig klar!

Jag behöver dock komma på något sätt att sluta stöka ner! För det går 2-3 dagar efter det att jag har städat och sen är det stökigt igen! Fattar inte vad jag (eller vi, eftersom det är två i den här lägenheten..) gör för att stöka ner så himla mycket. Men det leder ju alltid till att man storstädar och röjer totalt vecka efter vecka. Och det känns inte som om vi kommer ha tid med det när jag börjar skolan eftersom älsklingen jobbar och alltid är dödstrött när han kommer hem. Så om någon har några tips om hur man lättare håller rent, snälla dela med er!?

Just nu kikar jag på Tyra Banks show, där de gör om fyra tjejer, riktigt intressant! Och jag skriver även på nästa celeb till Wall of fame! Nyfikna?

Kommentarer
Postat av: Louize

Hon misshandlade mig för att jag är blond. Hon respekterade inte de. Fy vilen panik jag fick när jag såg hene i klassrumet.

2009-08-17 @ 15:56:10
URL: http://thegirlfromstockholm.blogg.se/
Postat av: Emmelie

tack så mycket :)

2009-08-17 @ 16:14:33
URL: http://twwiinie.blogg.se/
Postat av: Emma

sv: tack! man är ju inget proffs direkt, utan knepar och knåpar med bloggdesignen så gott jag kan! :)



ang.städningen så har jag inget tips utan bara håller med om att det tar 2-3 dagar så är det lika stökigt igen :( varför??

2009-08-17 @ 16:37:43
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/
Postat av: JOANNA

va bra att du har lite extra tid! mitt största problem är nog hur jag ska vrida tillbaka dygnet haha:D

2009-08-17 @ 17:02:04
URL: http://byjoanna.blogg.se/
Postat av: HardrockGoddess

Tro mig, jag har övat och övat att gå i högklackat och likförbannat får jag jätteont i tassarna. Vi är väl skapta på olika sätt, antar jag. Ändå kan jag inte låta bli att köpa fler högklackade; de är ju så vackra! Som smycken :)

2009-08-17 @ 17:08:33
URL: http://hardrockgoddess.blogg.se/
Postat av: e

sv: Tack så mycket! Jo, det skulle vara snyggare med lite andra färger med :) fast det är absolut inte något fel på din blogg nu heller!



missa inte min fototävling som kommer upp ikväll!

2009-08-17 @ 17:23:27
URL: http://elinanilssoon.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback