Varmt?

Uj, uj, uj! Nu har jag diskat klart allt! Ni tror att det säkert var en baggis, men om ni sett berget av disk vi hade så hade ni storknat! Ni hade bergis gjort som jag och min sambo gjort nu ett tag: SKJUTIT UPP DET! Men det löser ju inget, det blir bara mer och mer disk då ju! (Logiskt tänkande!) Så jag tog ju itu med det nu! Älskling hann inte riktigt med eftersom helt plötsligt vart det så himla mycket att göra! Han sprang i alla fall ut med soporna, sen fick han sitta vid datorn i fem minuter sen sprang han över till sin mor och hämtade lite bröd som de köpt till oss (tack så himla mycket! Ibland kan man undra om ni är tankeläsare!?) Sen så hann han lägga in musik på sin mobil, byta om till arbetskläder och sen gick han till Lennart och Senita! Skulle umgås lite med dem och så! Sen går han till jobbet direkt! Så nu är jag ensam tills halv 12 tiden ikväll!

Måste säga att så fort jag satte mig här blev det lite varmt! Och jag har ju bara på mig t-shirt och underkläder! Hujja! Man märker att man inte är 100% kry! Men som sagt det är ju bättre idag än det var igår och i söndags! Och det är jag verkligen glad för! För det betyder att jag kommer orka slinka iväg på min lilla föreläsning i morrn bitti och kopierar Thereses (en klasskamrat!) anteckningar från föregående föreläsning! Ska även se om David kopierat svaren från tentorna!? Om han fick det.. då kanske man ska ta och kopiera dem med!

Nu hade jag mest tänkt att ta det lugnt, ska börja med att läsa igenom alla 148(!) inlägg på bloglovin! Man märker ju att många skriver massor av inlägg dagligen! Läste inget igår eftersom jag mådde skit, som sagt! Så nu läser jag idag! Hihi!



Så ha det så bra så länge, nu ska jag smutta te och läsa på bloglovin!

Kommentarer
Postat av: Linda - det handlar om helheten!

stackars dig gumman! hoppas du kryar på dig? du behöver inte alls känna dig dum, jag har själv vart dålig med att läsa runt i alla bloggar. well well, jag hoppas du har en bra dag idag? kramar om!

2009-09-08 @ 14:07:51
URL: http://lindapyykkonen.blogg.se/
Postat av: Baby Melody

Heheh, känner igen det där med disk-bergen! Tog just hand om en sådan igår, och det tog över en timme för fasen! :D



Hoppas din dag är fin och att te smakar gott!:)

Puss!<3

2009-09-08 @ 14:49:57
URL: http://babymelody.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback