Strålande lördag!

Godmorgon på er alla i bloggen, nu har jag äntligen kommit upp ur sängen! Jag hade ju kunnat gått upp tidigare, men systra mi låg och sov. Men halv 12 kändes det som om det var dags att börja gå upp, så jag kikade in hit och utan större ansträngning så vaknade hon!

Just nu sitter vi vid tv:n och kollar på något program om en kvinna som provar på att bara en "afar". En afrikansk stam (tror jag). Hur de lever, deras kultur, deras dagliga uppgfiter och hon får till och med klä sig som dem! Verkligen intressant!


Men snart blir det väl frukost! Känner mig lite hungrig faktiskt! Vi har ännu inga planer för dagen, men jag tror att det kommer planeras över en härlig frukost! Så vi får se vad som händer! Men nu ska vi nog kika klart på programmet!

Har ni några roliga planer för dagen?

Kommentarer
Postat av: Inez

sv: Låter gott. Kanske ska testa nån gång? :)



Det är sån himla stor skillnad mellan svenska kvinnor och afrikanska kvinnor. Ingen negativ skillnad... bara en skillnad ;)

Allt bra med dig? <3

2009-09-19 @ 14:04:20
URL: http://zeni.blogg.se/
Postat av: Inez

sv: Kan inte klaga ;)

2009-09-19 @ 14:36:06
URL: http://zeni.blogg.se/
Postat av: Inez

sv: Det är nog en av mina favoritfilmer. Jag äslkar sorgliga filmer om andra världskriget, som t ex Pianisten och Pojken i randig pyjamas.

Och så älskar jag romantsika komedier... :)



Vilken är din favoritfilm då?

2009-09-19 @ 14:37:17
URL: http://zeni.blogg.se/
Postat av: E

Finn blogg :D Haft en bra dag? :D

2009-09-19 @ 15:10:31
URL: http://yeesbox.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback