Redan Torsdag!

Ja, jag säger då det! Det är redan torsdag! Gud som dagarna flyger iväg nuförtiden! Men det kanske är så som det ska vara, jämfört med innan då jag satt hemma, arbetslös och arbetssökande och var utled på långsamma dagar, där absolut inget hände! Man bara väntade på att sambon skulle komma hem för att få vara social medan man satt vid datorn och sökte de mest ointressanta jobben bara för att få ett jobb!

Därför är jag så sjukt glad över att jag kom in på skolan! Man får lämna hemmet några timmar om dagen, träffa männsikor, göra saker och ja, helt enkelt faktiskt längta hem! Det känns underbart bra!

Idag så sov jag länge, sov ut och det var fantastiskt skönt! Sen blev det en mysig, lugn frukost med älsklingen! Men nu är jag ensam hemma, eftersom han skulle iväg till Senita och Lennart en sväng innan jobbet! Skickade med lite chokladsnitt så de kunde fika lite! Så min dag ser ut som följande: Plugg, plugg, plugg! Ja, det är dags för mig att verkligen gå igenom vad jag måste få in i huvudet till tentan, som närmar sig med stormsteg! Så jag ska faktiskt försöka lägga upp en plan för det, sen ska jag peppa mig själv för att rensa min galet stökiga lägenhet! Önskar jag kunde vara lika hurtig som min moster Anna! Hon har möblerat om och rensat massor hemma hos sig, det står om allt i hennes blogg!



Men ni får inte heller glömma min fråga till er! Om ni har några bra pluggningstips, hur ni gör, hur kompisar gör eller vad som helst! Dela gärna med er, så kan jag lägga upp det i mitt lilla reportage om det senare! Det kommer gynna alla helt enkelt!

Nu ska jag plugga lite, ha det bra sålänge!

Kommentarer
Postat av: Karina Rodriguez. :)

ååå vilken fiiiiiiiiin desgin! :D



Föresten vad skulle du välja, Mc Donald eller Burger King? =)

2009-09-10 @ 13:47:57
URL: http://pulenta.blogg.se/
Postat av: Karina Rodriguez. :)

äre sant hahha, jag älskar burger kind pomes frit! så jävla goda...



men vadå jag förstog inte vad ville du att jag skulle göra?:P

2009-09-10 @ 14:05:07
URL: http://pulenta.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha vet :D Oj jag vet inte jag är verkligen inte bra på att ge tips Haha :)

2009-09-10 @ 14:09:58
URL: http://funnygiirl.blogg.se/
Postat av: Karina Rodriguez. :)

jaså va kul! men jag tror du frågar fel person för jag är inte bra på sånt... går ju lixom på iv haha

2009-09-10 @ 14:10:48
URL: http://pulenta.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Sv: Tack! :)

2009-09-10 @ 15:15:44
URL: http://typlinnea.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hej! Jag har ju slutat skolan, men jag har fotografiskt minne. Så det var ganska enkelt för mig att plugga, eftersom jag hade hela "läx"- sidorna som bilder i huvudet när man gjorde prov eller liknande! Något tips kan jag tyvärr inte ge :(

2009-09-10 @ 18:46:22
URL: http://prettybow.blogg.se/
Postat av: Anna

Vad gullig du är! Kram

2009-09-10 @ 18:51:30
Postat av: venus

Tror det viktigaste är att försöka sätta allt i ett sammanhang och inte bara memorera. Man kan även försöka associera saker till det man vill komma ihåg. Istället för att till exempel sitta och upprepa "det hände 1758, det hände 1783, det hände 1783.." så kan man istället försöka med "Jag är 17 år, och när är det jag fyller hundra? Om 83 år". Ett dåligt exempel men ja du fattar...:)

2009-09-10 @ 21:25:20
URL: http://planetenvenus.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback