Romantik - Goth

I vår och sommar ser vi mode som är inspirerat utav romantik i nostalgi anda. Mycket retro print med inspiration från 50-60-talet. En personlig favorit är väl söta, skira klänningar med blommor i rosa nyanser.  


Inspireras!


* Alla nyanser utav vitt
* Massor av starka färger
* Pastellfärger
* Mängder av olika mönster
* Välskräddat i pastell och knalliga färger
* Tidlösa och välskräddade plagg som är uniformsinspirerade snitt och detaljer
* En smal men ändå ledig siluett
* Fokus på den markerade midjan
* Kavajer
* Mönster som blommor, ränder, rutor, prickigt, djurmönster och konstgrafiska mönster ses på åtskilliga plagg




Saker som är bra att tänka på att ha i garderoben är plagg med i pastellskalorna blått, grönt, rosa och gult, men även knalliga, poppiga, starka färger. Köp på er så många nyanser utav vitt som ni bara kan för i sommar kommer Vitt vara helrätt!


Material

Materialen på själva plaggen är många och det är bara att välja och vraka i princip! Vi ser naturmaterial ihop med syntet, transperenta material, spets och tyger med struktur. Stort för säsongen är även blanka tyger som siden och polyester och även ekologiska tyger, likaså den "solblekta" och "tvättade" looken. Andra säkra kort du kan satsa på Jersey, klassiska bomullstyger, linne och tunn denim.         


Kjolen under den här säsongen kan vara vid, men vi ser även mycket pennkjolar som går till knäna. Vi ser även skjortklänningar och raka fodral som mixas med den voluminösa 50-tals modellen med midja. Kavajen är säsongens "IT" ytterplagg som kan matchas med en romantisk klänning eller skjorta.


Accessoarer

* Stora Scarves
* Sandaletter
* Högklackat med peeptoe
* Örhängen och armringar
* Stora halsband
* Kuvertväskor i olika färger och modeller



 

  



En trend som är på ingång är Goth. En dramatisk ton i modet som gör det möjligt att leka och kombinera med andra stilar. Goth innebär mörkare, striktare färger men det finns även inslag av animal prints som alligator och omrskinn. Mixa gärna upp med lite guld och metallic accessoarer, gärna även knalliga färger. Goth kan även vara romantisk om man kombinerar rätt, matcha lite och få fram en stil som passar just dig. Och hur retro skulle modet inte vara utan de fabulösa handväskorna i korg! Superläckert och superschict att ta med sig till stranden!


Enjoy!  
 


Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback