Glad Blöt Midsommar!

Jaha, så var midsommar här igen med alla sina härligheter och sitt regn! Det har vart en blöt, kylig, men väldigt trevlig dag! Vi träffade Jimmys föräldrar för att cykla ner till Måsnaren och grilla! Det började helt okej när vi pumpade cyklarna och begav oss hem till Jimmys föräldrar. När vi är inne och packar klart börjar det regna, sen börjar det hagla. Vi väntar på Tage som är ute till affären i det här vädret. Han kommer hem och vi gör klart det allra sista.

Regnet la sig efter ett tag och vi tog vår packning ner till cyklarna och begav oss iväg. Efter ett tag börjar det småregna och det blir bara mer och mer. När vi kommer fram till Måsnaren är vi helt dyngsura. Tur för oss har kaféet på campingen öppet så vi kunde värma oss. Vi satt där, drack en kopp kaffe och väntade på att regnet skulle avta. Det tog en stund, men det avtog.

Vi gick och satte ihop grillen och grillade vår mat. Hamburgare och kyckling! Det var väldigt gott och trevligt, men efter ett tag kom regnet tillbaka och vi stod där med paraply ovanför grillen, fortsatte grillandet och åt vår mat! Sen när vi var klara gick vi tillbaka till kaféet och tog oss ytterligare en kopp kaffe, innan vi cyklade hem. Resan hem växlade väldigt mycket, men när vi kommit hem så sken solen.

Men gud vad skönt det var att komma ur de blöta kläderna och få värma sig lite! Men en trevlig midsommar har det vart här! Hur har eran midsommar varit? Vad har ni haft för er?

Ha det bra! Ciao

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback