Wallies

Nu finns det ett väldigt lätt sätt att förnya väggarna i sina rum i sitt hem utan att behöva måla eller tapetsera om! Dessa nyheter heter "Wallies".

"Wallies" är förklistrade, vinyltäckta och friklippta tapetfigurer och finns i olika former och storlekar. Det finns bårder och större väggdekorationer (murals) man kan kombinera och matcha ihop med mindre dekorationer (cutouts). Det är enkelt att skapa ett fantastiskt fint rum med hjälp av Wallies! Du kan använda Wallies var som helst, inte bara på väggarna. Wallies fäster på alla plana ytor, tex möbler, boxar, inbjudningskort, ramar m m.

Motiven är många, olika och varienrande. De finns motiv för barn och även för vuxna! Och väldigt lätta att sätta dit (jag har själv provat hemma hos Clay och Tessan).



Massor av möjligheter och idéer kan man få av dessa smarta wallies! Det är lätt att sätta upp och lika lätt att ta ner omman tröttnar på dem eller måste ta ner dem i samband med flytt eller liknande. Så sätt igång och låt er inspireras! För det kan jag lova att jag har blivit!

Ni kan hitta mer om wallies på: http://www.wallies.se/ Där finns det massor med information om wallies och ett stort utbud av motiv med!
  

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback