Kväller

Hej alla bloggläsare! Jag har fått tillstånd att låna datorn utav far min! Snällt av honom! Han har en sån här mini laptop och måste säga att man verkligen är ovan att skriva på en sådan! Så små tangenter ju så det är inte sant!! Svårt och skriva helt klart med mini tangenter!

Vi har haft en helt underbar dag här i Eskilstuna - Skogstorp! Vi kom fram vid två och har mest pratat och umgåtts! Fick smarrig fika när vi kom hem hit, med kubbe och hemmagjord svart vinbär saft! Det är det bästa med att vara hemma hos föräldrarna! ALLT är hemlagat! Smaskens ju!

Som sagt har jag bokat tid hos frissan för avfärgning! Det blir klockan 16.00 på fredag den 24 juli! Hoppas det blir bra i varje fall! Vi har även grillat grillspett och drack gott vin och cider till det. Ett rött vin blev det som heter Inca! Mycket gott, mycket trevligt och även besök av Zingo vid måltiden! Så söt katt ju!

Vi har precis kollat klart på film med! Vi kollade på "Kärlek på menyn" (kommer ej ihåg det engelska namnet). Filmen var väldigt väldigt bra faktiskt! Sorglig, romantisk och rolig!

Smet bara in en snabbis för att skriva här, ska snart tillbaka till TV:n, far och älskling! Förmodligen titta på någon film innan läggdags! Men ska försöka hinna gå igenom era inlägg på bloglovin! Hoppas ni har det bra!
  

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback