Hunger och sporrning!

Åh! Jag hungrar! Jag Hungrar efter nya ELLE!!!! Jag vill ha den sjukt mycket! Jag vill ha den so badly! Jag ska köpa den idag! Inför tågresan! Ja, det gör jag man måste ju ha något att läsa på tågresan! Det låter som en sjukt bra idé! Hihi!

Sen måste jag bara berätta för er om en sak. En sak som jag inte brukar berätta för så många! Men eftersom det här är min blogg och jag skriver vad jag vill så borde det vara fear an squear att jag skriver om det här nu!

Jag har en passion (jag har många passioner, men det här är en speciell passion som jag mest hållt för mig själv). En passion för att skriva (då tänker ni säkert NÄHÄ!!! Är det därför du sitter och har en blogg.. jag trodde du hata att skriva). Men jag menar att SKRIVA som i att skriva historier, berättelser noveller, romaner (okej, jag har ingen hel färdig sådan) men som sagt jag ÄLSKAR att skriva! Det är så skönt att skriva, skriva, skriva! Och jag skriver på det gamla, góa vanliga sättet! Med papper och penna. Skriver rad efter rad, även fast allt inte blir perfekt. Och det är nu jag kommer till det som gör att allt det här inte kommit ut så ofta. Jag skulle vilja skriva en bok! Skriva och publicera en bok är något som jag skulle älska att göra! Jag har många början på böcker som jag satt igång, men nu känns det bara som tonårsdravel, oviktigt och inget som någon nånsin skulle vilja läsa!

Men sen sa Linda från http://lindapyykkonen.blogg.se/ att jo, självklart skulle jag skriva en bok! En bok som folk ville läsa, eller i varje fall hon skulle vilja läsa! Vilket gjorde mig jätteglad! Sporrade mig helt och totalt mycket! Så det är kanske det jag behöver? Hjälp, sporrning, ett ställe att skriva av mig om det jag försöker skapa och ett ställe där folk kan komma med åsikter och intressera sig för det jag gör. Ett sätt att hjälpa mig helt enkelt!  Så jag har bestämt mig! Jag ska ge det ett försök. Ett seriöst försök menar jag! Är ni med?! Skulle ni vilja hjälpa mig? Att sporra mig? Vara där när jag behöver bolla idéer och så vidare? Deet skulle vara sjukt snällt av er! Jag ska göra det och börja med min bok!



Tack för att ni finns och ett speciellt tack till Linda!
    

Kommentarer
Postat av: HALKAT

Haha, jag äter hårkontroll, funkar riktigt bra:D

2009-07-17 @ 10:26:34
URL: http://halkat.blogg.se/
Postat av: HALKAT

Haha, jag äter hårkontroll, funkar riktigt bra:D

2009-07-17 @ 10:26:35
URL: http://halkat.blogg.se/
Postat av: H A N N A | [ e s t h . b l o g g .s e ]

Hoppas du får en bra helg

Puss och Kram http://esth.blogg.se ♥♥♥

2009-07-17 @ 11:19:29
URL: http://esth.blogg.se/
Postat av: HALKAT

Finns på hälsoaffärer för 149kr, 120st tabletter som räcker i två månader:D

2009-07-17 @ 11:54:16
URL: http://halkat.blogg.se/
Postat av: Ling

Do it do it do it do it!

2009-07-17 @ 13:28:34
URL: http://tamarine.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback