Baka baka liten.. Tårta!

Just nu håller jag på att baka en tårta till min älsklings mamma som fyller år idag! Vi ska dit senare och äta middag och fira henne lite. Det ska bli riktigt trevligt och mysigt. Hoppas bara att tårtan blir bra, men det tror jag nog den blir. Jag ska i varje fall kika lite efter ett recept till tårtan på Matklubben. Håll tummarna för att jag hittar det!

Annars idag så ska jag verkligen försöka bli klar med min uppsats. Det är inte så himla mycket kvar nu innan jag ska skicka in den. Hoppas den är bra bara, jag ska låta min sambo läsa den innan jag skickar i varje fall. Lite försäkran om att den låter bra i alla fall! Men nu ska jag gå och ta ut tårtbottnen ur ugnen. Ha det bra så länge! Ciao! 


Kommentarer
Postat av: Michaela

Tack! :)



Ja, jag var innte på mellandags rean idag men det var inte mycket att ha kan jag säga. :( Vad duktig du är som jobbar med uppsatsen. Jag orkar inte rikgit göra det, jag väntar på respons. Så jag kan inte göra så mycket just nu.



Kramar.

2009-12-28 @ 15:49:54
URL: http://haidenaavas.blogg.se/
Postat av: t a k a i ♥

svar:

han är världens sötaste :3

2009-12-28 @ 18:08:03
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: pam

Är du bra på att baka? :)

Svar : ja så typiskt men jag ska köpa en ny så fort jag kan!, tack jag hade faktiskt kul ändå, filmade ju massor!Och jag har köpt jättemycket för pengarna, älskar pengar!

2009-12-28 @ 18:25:19
URL: http://soetpam.blogg.se/
Postat av: Linda - det handlar om helheten

Hej gumman! jag förstår hur du känner när du skriver avundsjuk. detta är första året som jag faktiskt kan unna mig något, har ju levt på ett väldigt lågt inkomst när jag vart långtidssjukskriven.. o aldrig har jag kunnat gå på mellandagsreor, då alla slantar gått till julklappar. Så i år känns det äntligen bra, och det kommer det att göra även för dig sedan. det är jag övertygad om! Kram o puss på dig finaste!

2009-12-28 @ 19:28:46
URL: http://lindapyykkonen.blogg.se/
Postat av: t a k a i ♥

svar:

haha, ja :<

vill bara krama carrie,hihi.

2009-12-28 @ 19:30:19
URL: http://takai.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Skriv in kommentaren nedan:


Trackback